M-am hotarat.........adoptie(48)
Raspunsuri - Pagina 15
IreneCAM spune:
Tot week end-ul ne-am gandit si eu si sotul...pana la urma am hotarat sa nu mergem sa-l vedem pe baietel...ceva imi spune ca nu e in regula, ca nu e pentru noi copilasul acesta. Dar nu stiu de ce sunt foarte trista si suparata pe mine, as fi vrut sa am puterea de a-mi asuma acest risc, poate ca el e normal, in ciuda problemelor mamei sale.
Asta e tot, am vrut sa va tin la curent, va multumesc pt sprijin si sfaturi.
Acum nu stiu cand ma vor mai suna si daca ma vor mai suna cei de la DPC
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
misha71 spune:
Nu stiu Irene, insa cred ca e normal sa simti asa. Si eu am refuzat odata un baietel (chiar daca avea liniutele mult-dorite pe certificatul de nastere), dupa care m-am gindit foarte mult timp la el. Parca imi era ciuda pe mine ca nu am simtit nimic vazindu-l, ma gindeam cu o stringere de inima ca uite ce noroc pe mine sa gasesc un bebe caruia nu i se cunosc parintii si eu sa dau cu piciorul la asa o sansa. Tot felul de ginduri imi treceau prin cap si parca devenisem obsedata de asta, insa acum de curind am aflat ca baietelul (care intre timp a fost dat spre adoptie) are probleme foarte mari de sanatate (irecuperabile).
Pina la urma am ajuns la concluzia ca ar trebui sa ma incred in ceea ce simt, iar daca si tu ai simtit ca nu e pentru voi acel baietel, inseamna ca poate ca asa e.
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
misha71 spune:
Miha bine ai revenit! Cum a fost in concediu? Nitele pozici mici???
In privinta plasamentului, stiu ca se poate, insa nu la toate DPC-urile. La noi nu se poate ca "nu e legal" . Asta e! Aici ma lupt cu morile de vint. Tu la ce sector esti? La sect 6, de exemplu, nu se poate.
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
asi spune:
Irene intr-adevar nu e usor dar trebuie sa treci si peste asta.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
claudia72 spune:
Buna ,
nici la sectorul 3 nu se acorda plasamentele de nici un fel.Poate in alta parte merge.
Claudia
dalv spune:
buna fete dragi,"LA MULTI ANI!"TZUNI pt Maria,multa sanatate voua si bebicilor vostrii mamici si viitoare mamici, eu inca plutesc am avut bebicii acasa in Week-end si a fost super nu mi-am imaginat ca poate exista atata fericire si ca s-au adaptat copiii asa de repede la noi acasa,de abia astept sa reusim sa aducem copiii definitiv acasa;fete dragi va doresc sa reusiti sa va gasiti cat mai repede bebicii si sa experimentati cat mai curand postura de mamici pt ca este ceva extraordinar sa-ti vezi copiii acasa,sa-i tii in brate,sa le faci baita,sa-i alinti,sa-i rasfeti,sa te lasi rasfatata de ei.....Fie ca binecuvantarea Bunului Dumnezeu sa coboare cat mai repede si in casele voastre....
nusica << mamica de bebici gemeni>>...in curand acasa
"Daca mamele ar primi copiii in numele Domnului, ce straveziu ar fi in ei chipul lui Iisus!Abia atunci si-ar da seama pe cine au primit prin copii" Arsenie Boca
asi spune:
Doamne ajuta Dalv ca toate sa ne tinem in brate copii.
Chiar, nu ne pui niste poze cu puii tai?
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Rozi spune:
LA MULTI ANI Mariei de Tzuni (nu te supara de intarziere) sa fiti sanatoase si sa va bucurati muuuuult de tot, sa fiti fericite impreuna si cu cine mai vreti voi!!
Fetelor care sunteti in curs cu adoptia, va tin pumnii si va doresc sa va fie drumul cat mai lin cu putinta, ca sa ajungeti sa va bucurati deplin de viata alaturi de un copil.
Va invidiez chiar, pentru ca veti avea (inca) un copilas, pentru ca eu nu mai am putere si nervi sa o iau de la capat, desi mi-as dori.
Va doresc tot binele din lume!