Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Of fetelor nu mai suport caldurile astea,sper sa vina odata iarna sau cel putin sa se mai racoreasca putin.ieri au fost 35 de grade,am fost si noi putin la "soare",eu am stat la umbra cu sapca si rochita pe mine,sotul a stat la soare si s-a balacit,dar daca la umbra era foarte cald nu stiu cum era la soare.sper sa treaca odata vara asta!

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Selene-nu stiu ce sa zic...eu nu mananc zilnic carne mai ales pe caldurile astea nu as putea,salate,zuckinii mai mult din astea mananc si carne numai carne de pui,piept de pui mananc.incearca si tu cu pieptul de pui,il tai marunt si il prajesti cu multe legume si faci un orez sau ceva langa,mananca peste daca poti,poate poti manca asa carne dar tinand cont ca nu ai mancat de atata timp nu stiu ce sa zic...

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Michelle, multumesc pentru incurajari. Cu Francesca nu stiu cit "reusesc", deocamdata eu ii vorbesc romaneste si sotul meu ii vorbeste olandeza. La cresa, doua zile pe saptamina, doar olandeza, evident. Pe prietenii romani care ne viziteaza ii incurajez sa ii vorbeasca doar romaneste. Acum spune mai multe cuvinte in romaneste si mai multe propozitii in olandeza.

Apropo de cresa, mi-a povestit cumnata(din Cluj)ceva de groaza. La gradinita la care merge nepotelul meu sunt acum 75 copii la o educatoare! Eu am ramas socata... nu e vorba doar despre faptul ca acei copilasi nu primesc deloc atentie, statia asta e depasita, dar ce ne facem cu siguranta copiiilor?
Se pare ca e o situatie temporara, sunt doamnele educatoare in concediu.... pai si ce-i, nu exista inlocuitori, nu exista un plan de vacanta care sa permita tuturor sa mearga in vacanta, pe rind, dar si locurile de educatoare sa fie ocupate??? Cum e posibil sa fie atit de multa lipsa de profesionalitate si mai ales sa te joci cu viata copilasilor?

Inteleg ca e imposibil sa se realizeze ce au alte tari( fata mea e la o cresa unde sunt maximum 2-3 copii la o educatoare si maximum 8-9 copii in grupa) insa de aici si pina la indiferenta crasa fata de copii si viata lor e un pas enorm, nu?
Evident ca ai mei si-au luat pruncul acasa deocamdata, o bunica si-a luat concediul si se asteapta sa vina educatoarele din concediu...(cind vor fi cam 30 copii intr-o grupa!) E strigator la cer.
Acum ma calmez ca stressul merge la pui mic.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by BillyBilly

Bine v-am regasit!

Alinuk felicitari pt eco!! sa inteleg ca stii ca ai o fetita?? a putut sa-ti spuna la eco?

Am fost sambata de mi-am cumparat ceva hainute mai incapatoare Eu sunt mare amatoare de bluze, rochii orientale. Am gasit niste tesaturi indiene, mi-au mers la suflet.

o saptamana plina de bucurie sa fie la toata lumea!

Catalina

13+

Bebelusa

da Billy, mi-a spus deja doc ca e petitza cu funditza...spre bucuria noastra, caci avem acasa un nazdravan de un an si 5 luni

unde ai gasit rochite, bluzitze..din tesaturi indiene?? vliau si io

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

iris e foarte trist dar cam asa se intampla in gradinitele noastre. In majoritatea gradinitelor de stat din bucuresti sunt cam 30 de copii intr-o grupa, ceea ce inseamna O EDUCATOARE. Eu am aproape o gradi de stat vestita, cica e foarte buna. Asa i-a mers vestea ca acuma au ajuns si 40 de copii in grupa, nici nu-i mai scot afara fiindca nu au cum sa ii supravegheze. Asta a fost motivul principal care pe mine m-a determinat sa o inscriu pe Ioana la o gradi particulara, scot ceva bani din buzunar dar stiu ca sunt maxim 10 copii in grupa.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 10+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Michelle, macar de mi-ar face pofta carnea, dar nicidecum... Cand o vad cum arata si stiu prin cate trece ca sa ajunga acolo, nu imi mai trebuie nimic... Si Romania inca sta bine la capitolul asta...

De cand suntem in UE, numai porcarii au aparut... De exemplu, am vazut odata manualul de utilizare a unui utilaj de fragezire a carnii. Cred ca era in special pentru carnea de vita, dar nu garantez. Stii ce facea? Se punea carnea intr-un fel de compartiment in care era lovita si centrifugata, ca la masina de spalat rufe, dupa care alt dispozitiv taia fibrele de carne, extragea proteinele de origine animala si injecta saramura... Utilajul venea din Spania, parca... Care mai era valoarea nutritiva a carnii?

Pana si mama, care consuma carne, si care m-a vazut cum am facut de la toxiinfectie, de nu mai stia, saraca, ce sa-mi faca, a zis ca nu ma sfatuieste sa mananc carne...

Eu nu am multi ani de fara carne la activ, doi am sigur, poate mai mult...

Am prieteni (prin alte tari) vegetarieni de multi ani, ei imi mai recomanda una, alta, de mancare...

Sincer, mi-e si teama sa incerc, Doamne fereste pentru bebe...

Cand am facut mai demult, in timpul facultatii, experimente pe mine, sa zic trei luni fara carne, dupa care reluam carnea, simteam ca ma sufoc pe dinauntru, parca imi urca o otrava lenta din stomac catre gat...

Si cu peste m-am intoxicat, am vomat si pe nas peste, naspa rau...

Pe mine, in general, ma deranjeaza foarte mult generalizarile. Eu ma consider o persoana deschisa, care poate accepta ca lucrurile pot sta si altfel decat asa cum stie toata lumea...

Mergi la inceput

iris intrebai ce zic copilasii mai mari de bebe - eu nu i-am spus inca Ioanei dar cred ca simte ca se pregateste ceva fiindca imi spune in fiecare zi ca ea vrea o surioara, fiindca nu ii plac baietii ... ba chiar mi-a comandat ca vrea o surioara pe care sa o cheme Amalia Ana - nu stiu de unde o fi scos numele asta!

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

selene eu cred sincer ca in situatia ta ii faci mai rau lui bebe daca mananci carne decat daca nu mananci. Decat sa mananci si sa ti se faca rau mai bine iti echilibrezi altfel alimentatia. Eu una nu sunt vegetariana dar nici carnivora inraita ... am zile intregi in care nu mananc carne, mai ales cand e cald afara, fiindca pur si simplu mi-e greata numai cand ma gandesc la carne, de orice fel al fi ea. Si acum, gravida fiind, daca simt ca nu pot sa mananc carne, nu mananc, fiindca nu vreau sa mi se faca rau.

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

SELENE ESTI VEGETERIANA? Nici eu nu mananc carne de 4 ani, insa mananc peste, lactate si oua. Peste mananc cam de 2 ori pe sapt. Insa eu ma simt excelent cu legume si fructe. Acum de cand cu sarcina si eu am inceput sa mananc carne, dar imi sta mai mult in gat. Ma enerveaza miroul si gustul, desi pana acum am mancat doar pui si gaini crescute la tara. Ieri am mancat o bucata de gratar, pulpa de pui la gratar, si mi-a venit in gat toata noaptea. Ce putem face?
Carne am mancat in ultimele saptamani, cred de 3-4 ori.

Michelle eu prefer vara si caldurile ei de o mie de ori, fata de iarna cand suntem predispuse virusurilo, racelior si la mai stiu eu ce. O sa prinzi 3 luni mai reci si te vad eu.

11+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Ma gandeam sa adaugam pe prima pagina cateva linkuri cu informatii utile (pe parcurs ce vom inainta in sarcina o sa mai vin si cu altele.. ca detin ceva arhive de acum doi ani)

www.pregnancy-weekbyweek.com/pregnancy-week-12.htm" target="_blank">sarcina saptamana cu saptamana

www.pregnancycheck.com/pregnancy-ultrasound.html" target="_blank">imagini echo pt diferite varste de sarcina aici dati scroll pana mai in josul paginii

calculator sarcina daca vi se pare mai usor si mai complet acesta fata de cel deja existent

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput