Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Uite ca avem voie polen (aliment complet), dar nu in cantitati excesive. Chiar o tipa vegetariana si insarcinata a pus intrebarea pe un alt site despre copii.

Si vad ca medicii se grabesc sa spuna ca mai bine renunti la regimul vegetarian pe perioada sarcinii. Ce usor le este sa recomande asta... Daca esti vegetarian de 10 - 15 ani, cum crezi ca reactioneaza organismul tau la carne? LOL... Si mie mi-a zis medicul sa revin la carne, desi i-am zis ca ma tem ca ajung la spital...

Interesant ca, daca esti depistat cu cancer, e bine sa renunti la carne, pentru ca alimentul asta incurajeaza dezvoltarea celulelor canceroase...

Si am o nelamurire, in "Cartea viitoarei mame" scrie "nu mancati niciun aliment despre care stiti ca va face rau". Daca mie imi face rau o mancare, nu inteleg cum ii poate face bine lui bebe, din moment ce el se hraneste prin mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fetele,

O sa va rog ca pana mi se vor posta direct mesajele scrise - acum sunt moderate si apar cam la cateva ore dupa ce le scriu, asa incat voi sunteti la pg 4-5 cu scrisul iar messajele mele abia apar la pg 2 - sa mai dati cateo privire la pg anterioare pt ca v-am raspuns la unele intrebari (Alinei despre clinica la care se poate face un DUblu Test serios cu interpretare)

Din pricina acestui delay, nu am mai asteptat dezbaterea cu privire la oportunitatea crearii unui cont comun de mail si album foto si mi-am permis sa le fac direct - daca cineva nu doreste sa le foloseasca nu e nicio problema.

Astfel, contul comun de mail este IanFeb09@yahoo.com cu parola alinuk - cu posibilitatea de modificare, chiar propuneam ca parola sa fie aceeasi cu cea de la contul comun de aici de pe DC.
Iar albumul foto comun este aici http://www.flickr.com/photos/27942093@N06/ cu ID ul si contul aceleasi ca si contul de mail de pe yahoo.

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

rapid la raport ca uite s-a facut 1 si nu am apucat sa scriu nimic:
greturi: sambata mi-a fost mai mult decat rau, ieri ok, azi asa si asa... bleacks. sa mai treaca odata 3-4 saptamani ca mi s-a acrit de starea asta oribila.
calcul trimestre si luni: se intra in trimestrul II in saptamana 14 de amenoree (de la UM), adica in 4 luni de sarcina.
miericico vazut matzoiul, demential de frumos. am avut si eu unul identic... din pacate a avut viata scurta si tare chinuita de niste probleme renale. tare am mai suferit dupa el. cum il cheama?
Michelle, imi pare rau ca esti inca rau.. sper sa treaca mai repede greata si voma.
Raluca imi pare rau ca Ioana nu a dormit bine... sper sa nu aiba nimic serios. iti urez sa treci usor peste ziua asta.
Catalina te duceai azi la doc parca? astepta vestile!
Selene nu vad de ce ai renunta la dieta vegetariana atata timp cat este echilibrata. doar stii ca proteinele le poti lua din mai multe alimente nu numai din carne. cred ca poti lua si un complex de acizi grasi esentiali. zice sa nu mananci alimente care stii ca iti fac rau ptr ca starile tale de rau genereaza o stare de rau si pentru embrion, schimburile nutritionale sunt perturbate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

burtici buna ziua..

eu abia azi ma simt ceva mai bine...nu am rezistat si am luat paracetamol.....ca nu mai puteam de frisoane....si no-spa......si f multa lamaie cu miere de albineeeeeeeeee.....mai tusesc acum dar sper ca maine sa nu mai am nimic.....

va pup pe toate mai ales pe cele care sunteti inaintate....ca varsta a bb....va intreb si eu ceva...sunt 40 de saptamani...deci 10 luni....deci noi acu care suntem in sapt 6+ inseamna ca suntem in luna 1 sau 2????? de ce se zic 9 luni....doAR CA aflii ca esti gravida si mai ai 9 luni????? ce chestie.....

6+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Poi aia ziceam si eu, roxanaz...

De echilibrat, mananc cat pot de echilibrat. A fost figura doctorul, stii, pana sa-i zic de carne, totul era OK, bebe activ, bine dezvoltat, cand i-am zis de carne, gata, n-a mai fost OK... :))

Da, complexul ala se gaseste in uleiul de seminte de in, cu care am o problema, daca sa iau sau nu... Ca seminte de in nu e voie...

Si roxanaz, daca eu calculez cum ai zis tu, din prima zi a ultimului ciclu menstrual, am 102 zile azi, adica 102 / 7 = 14 saptamani si 5 zile, nu 13 saptamani si 4 zile, cum iese dupa ce mi-a zis medicul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Gata,m-am lamurit ce-i si cu CRL-ul asta..si e exact cum a zis dr mea..ca am vazut ca dupa asta se calculeaza si varsta gestationala.
Daca sunteti interesate puteti citi aici mai multe :
http://en.wikipedia.org/wiki/Crown-rump_length

POZE
my baby
11+

Mergi la inceput

o chestie ciudata..bine,asta se intampla din lipsa de ocupatie..inca-s in CM.Ma uitam la burtica..care pulseaza..involuntar de respiratiile mele..si face pac pac pac..nu stiu sa explic..si se vede.Si inainte nu facea asa..
Btw..azi..zi de greturi..

POZE
my baby
11+

Mergi la inceput

Numai eu sunt pe aici?
Mi-am sunat barbatu..si i-am zis ca-mi pulseaza ceva in burtica si se vede...de parca as avea o inimioara in burtica..si el"pai chiar ai o inimioara in burtica"

POZE
my baby
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna girls girls,

Iarasi ati fost ocupate, vad ca mai sunt obosite si cu greturi ca si mine dupa 11 saptamini. Eu insa nu vomit, Michelle saraca de tine, cind te citesc mi se strange inima pentru tine. Eu nu am mai slabit, nu ca nu vreau eu, dar deocadamta bebe mic e important si lasa, sa slabesc cind vine, nu acum.
Ati mai auzit ceva de Flowerbee? Fata e Haga acum, sper ca e ok, ii era cam rau si ei, nu i-o fi usor.
Ce fain de cele care v-ati vazut bebeii, super! Eu am saptamina viitoare intalnire la ginecolog, maine ma duc sa imi fac analizele si knowing me voi lesina la luatul de sange. Dar il am pe Paul alaturi sa ma tina de mana.

Am avut un weekend ocupat, de doua ori BBQ, odata cu pretenasi romani si o data cu socrul meu care e un dulce. Si al meu sotior mi-a facut o surpriza vineri, (eu m-am indragostit la prima citire de o scriitoare irlandeza, Maeve Binchy) si el a aparut cu doua din cartile ei!

Alina ma intrebai la un moment dat despre Francesca. E bine gazulita, plina de energie, repeta cuvintele dupa noi si spune si propozitii in olandeza si romaneste, in uralele galeriei (mami, tati si bunica romanca si bunicul olandez cind e prin preajma).

Mamicile cu copilasi, ce mai fac prichindeii? Cei mai marisori cred ca sunt deja interesati de venirea unui bebe mic, a mea stie doar sa arate la burta mea daca o intreb unde e bebe, dar in rest nu pricepe ea gaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Iris2002-hai fii curajoasa maine,important este sa nu te uiti cand iti ia sange,si eu sunt mai sensibila si cand mi.a luat data trecuta atatea eprubete nu am crezut ca rezist dar m-a tinut sotul de mana cealalta si a vorbit cu mine si eu ma uitam la el si doctorita imi lua sange.asa am rezistat.Cum ai reusit sa o inveti pe Francesca doua limbi?pentru ca si eu va trebui de la inceput sa il invat doua limbi pe copilasul nostru,romaneste si germana si nu cred ca va fii usor.

Leditzia-ce frumosss!!

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput