Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu eram inainte carnivora inraita..pe sistemul nici o masa fara carne,acum m-am transformat..Si mie mi-a zis dr sa mananc carne,dar daca nu pot,nu pot.Mananc doar cand il vad pe-al meu ca mananca si mi se face pofta..Cand simt ca nu pot,nu mananc.Nu mananc nimic din ceea ce simt ca doar la vedere imi face rau...si consider ca e mai bine asa.De peste..pai nici inainte nu ma omoram dupa peste,stiu ca e excelent pt bb,dar ca si inainte de bb,trebuie sa mi se faca pofta de peste sa pot manca.Altfel nu pot!Ciupercile sunt bogate in proteine..si astea-mi plac mult de tot..asa ca nah,fiecare cum simte ca-i e mai bine :)

POZE
my baby
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

RALUCA ALEXA in Iasi merg la doctorul AURSULESEI. Are cabinet particular in Tatarasi, deasupra la Posta. Nu am fost niciodata la el, insa o prietena care a nascut sapt. trecuta a fost in grija lui toata sarcina si e tare multumita de el. Eu am prima programare la el sambata. O sa-ti spun mai multe duminica. Este medic si la Cuza Voda. E un tip tinar , insa f priceput.....:) ...zi si tu cum sa nu-ti placa sa lucrezi cu atatea femei si cu viitori BB-i? Eu in BT am un doctor la care am fost pana acum de 3 ori, la 3 ecografii, iar azi ma duc sa masaram pliul nucal.
11+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Naty, am vazut ca intrebai de dublu test (nuchal test). Aici mie mi s-a spus ca se poate face intre sapt 11-13.

Cercetatorii de aici au mai bagat o componenta de analizat la triplu test(deci in loc de trei proteine se analizeaza patru) si se numeste quad test, cica ar avea o exactitate mai mare decat triplu test.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

mvb si eu am auzit numai de bine de Aursulesei. Am o prietena care a nascut cu el si e foarte multumita! stiu exact unde are cabinetul!
Eu tocmai ce m-am intors de la dr de familie care m-a anuntat solemn ca am o anemie cat o sarcina de luna a 6-a!! :)) Asta e, oricum pana acum nu am luat nici un fel de suplimente asa ca de acu tre sa iau fier si elevit. Voi stiti de vreo contraindicatie pt fier? Din cate stiu eu nu e ok in exces, dar daca avem prea puti tre sa luam nu? Mi-a dat ceva pe baza de fier si acid folic... Speram data viitoare sa avem analize mai satisfacatoare!
Cat despre anotimpuri - eu prefer primavara spre vara - e bun??? Nici prea cald, nici prea frig, numa bine!!!
miereamarafoarte tare ca traiesti intr-o tara care-si da tot interesul pentru a progresa - jos palaria, mai ales cand e vorba de copiii nostrii!!!
P.S. Si cu ocazia acestei vizite la doc am aflat ca citesc prea mult - doc stia un pic mai putin ca mine despre una alta (gen - ce se ia pt a scadea sansele de defect de tub neural!!) Si mi-a zis mama ca-s desteapta si n-am crezut-o!!!

11+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

RalucaAlexa-imi pare rau de anemie.De elevit stiu sigur ca este bun iar daca ti-a dat si fier stie medicul de ce.Azi imi va spune si mie la control rezultatele analizelor.parca nu mai trece timpul odata sa merg la medic,inca putin...

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Michelle- rabdare puiu ca mai e pana la 9 luni :))))
Stai linistita, oricum, toate se rezolva!! Daca ai tu emotii are si bebe! Iti face ecograf azi?? s-ar putea sa-si dea cu parerea ce ai!!
Asteptam vesti!

11+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

RalucaAlexa-da imi face eco de fapt mie la fiecare control imi face eco si urina si imi spune si rezultatele analizelor,dar na am emotii ca acum e maricel bebikul si cand ma gandesc si ca il vad ma da plansul...

IrinaC-cum te mai simti?

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

leditia intradevar nu am probleme cu vomitatul ci cu latergia... si nici nu pot trage chiulu de la birou ca e firma mea si a sotului si se simte tare..

cu kg... hm... eu sunt mare mancatoare de dulciuri da acum ma chinui sa reduc (am ajuns la max o cioco sau inghetata pe zi); plus ca in viata mea nu am mancat atat de sanatos si cu toate astea simt ca am pus deja 1-2 kg...

si mai am o problema cu apa.... pot bea maxim un litru.... si ala cu efort...

chiar nu stiu cum i-a zis doc lu' miereamara sa ia doar 10 kg...
din 12 gravidute nu stiu decat una care sa se incadreze, restul au luat in jur de 20

legat de numarat, eu am folosit calc de de aici http://www.babycentre.co.uk/tools/pregcal/ si a iesit cum a zis si doc la confirmare de sarcina;
adica sapt de sarcina e numarata ca fiind din prima zi a ultimei menstre; conf cu asta intre sapt 11 si 6 zile is 13 si 3 zile (parca) se masoara pliul nucal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

michelle succes la doctor!

irinuka (hai ca iti zic si eu asa, ca-mi place), merci de info, cred ca ma duc sapt. asta sa fac testul.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 10+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pavalina spune:

Buna fetelor,

eu sunt alina din bucuresti am 27 de ani si cred ca am intrat in a 5 -a saptamana de sarcina. am 5 teste pozitive din 5 si luni prima ecografie.

DPN: 27 febr

Mergi la inceput