Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
anca_ spune:
Daiopri, eu am inceput cu greturi cam de la sf sapt 6. Partea cu vomitatul a inceput cam pe la sf sapt 7. Mie mi-a fost f rau si la prima sarcina, atunci vomitam chiar dupa fiecare masa, acum as putea sa zic ca sunt chiar bine comparativ cu atunci.
Unii zic ca sunt cauzate de cresterea cantitatii de hormoni (hcG-ul si estrogenul in special). Desi nu sunt dovezi clare, cam asta e teoria cu greturile.
Cantitatea de hormoni creste pana in sapt a 12 aproximativ, dupa care incep sa scada...Teoretic atunci ar trebui sa se termine si cu greturile...eu asa sper.
Fiecare organism reactioneaza diferit si hormonii au efecte diferite. In sapt a 8-a deja esti f hormonala
, nivelul de hormoni e crescut si eu zic ca daca nu ti-a fost greata pana acum, nu cred ca te mai ia.
9+
anca_ spune:
Claudia, bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!!
miereamara, sper sa se dea si la mine de gol mai repede...iti doresti fetita?
2 sapt mi se pare mult pt rezultate, nu inteleg de ce dureaza asa de mult....dar pp ca asa e peste tot. Daca iti iese riscul mic tot te mai gandesti la amnio?
Eu am un baiat, mare (6 ani jumate), si acum nu stiu daca as vrea mai mult o fata sau baiat...desi am asa un sentiment ca ar fi fata...cine stie...sanatos sa fie. Sotul si baiatul meu au zis ca nici ei nu au preferinte, vor doar sa il vada mai repede
...nu mai au rabdare
9+
anca_ spune:
As pune si eu niste poze in contul comun, dar nu mi-a clar care trebuie folosit si care sunt datele de login. Poate sa imi trimita si mie cineva userul si parola?
9+
miereamara spune:
Anca, noi fetita ne dorim. am pus si niste pozici cu mutrita bb-eului si talpitzele , haha, mi-a pozat si talpile copilului.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
Parola nu o avem inca, iar user-ul este IanFeb09@yahoo.com
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
anca_ spune:
miereamara, frumoase pozele! bebeul se vede f clar! ![]()
Vroiam sa va intreb mai demult, dar uitasem: voi ati inceput sa va dati cu vreun fel de crema pentru prevenirea vergeturilor? Eu inca nu mi-am luat nimic, dar cred ca in curand am sa ma uit dupa creme.
9+
cris30 spune:
Iynuka, ma bucur tare mult ca a iesit bine testul si ca pliul nucal e in limite normale. La ecografia amanuntita din trimestrul 2 iti spune si ce sex are bebele??
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
10+
Doamne ai grija de bebeii nostri
miereamara spune:
Cris, da, ar trebui sa-mi spuna sigur ce sex are bebele.
Anca eu am cumparat o crema, parca Palmer's se numeste, dar m-am dat doar de cateva ori pana acum, uit mereu...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
cris30 spune:
Anca n-am inceput inca sa folosesc creme, m-am gandit sa incep sa ma dau cand imi creste burtica, ca deocamdata nu se vede nimic la mine. Nu stiu ce crema sa aleg ca vad ca sunt o multime, ma gandeam la BIO OIL.
Of iar au bagat astia filmuletul cu pampers, ne-au lasat o perioada sa respiram si acuma au inceput din nou.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
10+
Doamne ai grija de bebeii nostri
anca_ spune:
Nici eu nu stiu cu cremele astea ce sa fac, am sa caut online, poate gasesc ceva cu reviews bune.
Intrebase cineva de apa: mie mi-a zis doctorita sa beau 1.5-2l de apa pe zi...eu incerc, dar nu pot bea atat sub nici o forma...probabil beau in jur de 1 litru, fff rar poate ajung la 1.5 litri..
Voi cum va descurcati cu apa?
9+
Daiopri spune:
Multam de raspunsuri.
Miereamara, macar stii ca la voi se plateste. Dar la noi ar trebui sa fie totul acoperit. Ma duc vineri la dr mea de fam sa vad de ce ea nu mi-a zis nimic de plata. Cine stie, poate stie ea ceva si ob nu stie:)))Eu beau destula apa, zic eu. Nu am masurat, dar mai ales cand is la sv beau (de plictiseala:)))
Eu nu i-am zis inca baiatului ca cred ca m-ar toca in fiecare zi, si astept sa ma vad cu bine peste 3 luni.Ce imi doresc, chiar nu stiu de data asta. Nu am nici o preferinta. Prima data am vrut fata si am fost sigura ca am fata, si cand colo… a fost ce a vrut tati;) Acuma, mereu am zis ca daca ma uit la sotul meu vaz ca numai baieti cred ca face, si nazdravani, asa ca asteptam…. Nici nu stiu cum ar fi mai bine sa zic drept. Baiatul cred ca vrea un fratior, iar tata nu se pronunta, si eu mi-e totuna. Am avut parte de ce se putea mai "rau":))
Bine ai venit Claudia!
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png