Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Gata, m-am intors si eu de la eco!

Azi am facut bi test-ul sau dublu test cum se spune in Ro+ translucenta nucala. Mie, dimpotriva mi s-a spus ca triplu test (care aici este quad test) da mai multe erori decat bitest. Drept urmare au zis sa nu il fac, pt ca da foarte multe rezultate fals pozitive. Oricum eu voi face si amnio, asa ca nu are nici un rost sa il mai fac si pe acela. Pt ecografia detaliata din trim 2 sunt programata in aceeasi zi cu amnio, dar se va face inainte, ca sa mai am timp sa ma razgandesc

Acum, in ceea ce priveste eco de azi, a fost foarte detaliata, a durat cam 45 de minute, bebe nu voia sa stea deloc la masurat pliul nucal, sarea de colo, colo. Pliul nucal masoara 1.3 mm, este perfect incadrat in limita (care este max. 2.0mm la 11 saptamani si max 2.8 mm la 13sapt si 6 zile). Osul nazal este prezent, asta fiind un alt indicator pt SD. In rest l-a masurat pe toate partile, rinichi, stomac, inima, femur, circumferinta craniana, abdominala, absolut tot. Are 4.5 cm si 51 de grame si varsta este de 11 sapt si 4 zile.
Mi-au dat cinci fotografii, o sa le postez mai tarziu.
Mi s-a luat o piatra de pe inima.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara, fetelor!

Am intrat numai sa va salut... ca daca e marti... e zi de musafiri .. si sa felicit noile fete de pe listuta... si pe mamicile care si-au vazut bebeii... si cele care au auzit inimioara...de fapt... pe toate burticutele mai mari sau mai mici!

Dark Bendis

11+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

quote:
Originally posted by danotino

multumesc mult marynik! la o luna dupa histero am ramas!
tu? cum esti? da-mi vesti bune!

danotino
6+

Eu la fel , in acelasi stadiu , nimik nou
Mergem inainte cu credinta, nu avem ce face
La ce dr mai mergi acum ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Mai,ma tot intreb: postarile mele apar?
Ca am postat de mai multe ori,dar am avut impresia ca nu se vad postarile,caci nu da nimeni semne ca ar fi citit.....
Sau poate nu ma integrez eu in grup.....

10+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Salutari burtici!

Felicitari mamicilor care si-au vazut bebeii la eco! Eu am programare maine pentru control si sper sa fac si ecografie si sa vad si eu bebeul!

Nici nu-mi vine sa cred ca deja ati aflat sexul bebelusului...aici eu nu trag sperante sa aflu mai repede de 20 sapt..

Se pare ca sunt numai fetite pana acum!!! Super!!

Eu continui cu greturi, mai vomit din cand in cand, mai am dureri de cap si oboseala cat cuprinde...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Anca_ pe tine cand te-au apucat greturile? Daca pana la 8 sapt nu am mai am sanse sa inceapa? Ca stiu ca la baiat am avut, nu prea rele, dar nu mai stiu cand au inceput.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

pusyketa, ti se vad postarile...am vazut ca ai intrebat de nasterea in apa...

Pe mine una nu ma tenteaza nasterea in apa...aici cu cateva sapt inainte de nastere mamica tre sa isi faca un plan de genul: vreau sa nasc natural, daca am dureri mari vreau epidurala, in caz de complicatii sunt de acord cu cezariana sau oricare ar fi preferintele ei.
In plan se mai specifica chestii de genul: pe cine vrei sa ai alaturi in timpul nasterii: sotul, mama, etc...sau pe nimeni si daca sa iti puna copilul in brate imediat dupa ce nasti sau dupa ce e spalat sau dupa x ore...fiecare mama cu preferintele ei. Planul asta se da la doctor si ei incearca sa respectele dorintele mamei pe cat posibil.

Eu cred ca am sa optez pentru epidurala...la prima nastere am nascut natural, fara nimic...pt s-a indus sarcina, totul a decurs repede si nu a mai fost timp de nimic...din momentul in care s-a rupt apa si pana am nascut a trecut 30 minute cu dureri f mari...a fost suportabil doar pt a durat putin...

mai e timp pana la nastere si am timp de planuri ...deocamdata sper sa fie bebe sanatos, restul se rezolva..

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna fetele, am tras un ochi pe la voi sa va cunosc.
Vreau si eu in listuta. Inca sunt la inceput de tot, de abia prima luna si inca nu stiu DPN, doar ce am calculat eu. Asa ca vineri vin cu informatii sigure.

Sa va dau cateva date despre mine. DN 16.03.1983
UM 17.mai DPN 21 feb
Si mai am un nazdravan de 14 luni

mami de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Si eu tot fetita s-ar putea sa am. Doctorita s-a dat de gol vorbind despre bebe ca fiind o "she" - ea. Cand am intrebat-o dc e sigura, a spus ca dupa 14 saptamani o sa imi poata spuna cu siguranta.

Daiopri si eu mi-am platit Nuchal Test azi. Mi-au dat un discount de 50%, adica in loc de 1200 am platit doar 600 de dolari. Dar a meritat toti banii, a fost un test foarte amanuntit si atent facut.

Sangele nu mi s-a luat din vena, ci din deget si au pus cinci picaturi de sange in cinci cerculete diferite pe o hartie absorbanta. Am completat si un chestionar cu diverse intrebari despre sarcina. Rezultatul se da in doua saptamani.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Bine ai venit, Claudia!

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput