Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata fetele,

Mireamara, felicitari pt. pozele frumoase si pt ca bebe e bine si sanatos! Si sa dea DD sa fie FETIZAAA asa cum va doriti.

Fetelor, am vazut ca tot s-a discutat aici de dublu si triplu test...
Hai sa va povestesc ce am facut eu ieri.
Dr. mea m-a trimis la Medsana sa-mi fac acest Dublu Test pt ca se pare ca Medsana este cea mai renumita clinica pt asa ceva..
Ajunsa acolo am aflat ca de fapt voi face un asa numit DRY TEST, care este mult mai performant decat Dublu si decat Triplu test. Se pare ca este o noua tehnologie de testare cu sangele uscat. Se testeaza asa: Identificarea SD si a altor defecte genetice in I si in al II-lea trim. de sarcina, Identificarea fibrozei chistice, Identificarea non-sindromului de surditate.
Mi s-a spus ca daca il fac pe asta nu mai este nevoie de Triplu test care este mai slab...eventual daca vreau sa fiu mai catolica decat Papa sa fac si Dry Testul de Trim II.
Pot sa va spun insa ca am avut un soc cand am primit nota de plata! Noroc ca aveam un prieten cu mine care mi-a dat niste bani cu imprumut...m-a costat 500 RON!!!!!!
rezultatul il am intr-o sapt.

O zi usoara.

Alina12+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

buna dimineata burtici
o selectie de bauturi dupa gustul fiecareia si indicatiile medicului sa ne ajute la trezire. va poftim sa va serviti!

vad ca si schimbul de noapte e foarte activ - frumoase poze mireamara!!

mai e mult pana la weekend?

11+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna fetelo, astept un capitol nou si va povestesc si eu de intalnirea cu dr. de luni.
12+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna dimineata fetelor!

Cristi-2003-un pik un pik mai este pana in weekend

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

mvb zi aici nu ne tine in suspans

ca poate mai dureaza pana la cap nou

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Claudia bine ai venit in echipa!!

alina, iris, daiopri, miereamara felicitari mamicilor pt eco!!! super vesti!! deci, care va sa zica, tot FETITE?!!

alina doctorita nu mi-a dat un pronostic in procente, nu stiu cat sa zic ca era de sigura dar a spus ca ei asa i se pare...a fi fetita.

michelle eu beau 2l de apa pe zi, cateodata si mai mult...ma refer doar la apa, nu la lichide in general. Organismul se obisnuieste cu orice cantitate, asa ca daca nu ai baut multa pana acum, nici nu-ti cere...mie mi-e sete aproape mereu si doar apa rezolva problema. Pe masura ce maresti cantitatea, ti se va face si tie sete si vei putea bea cat de multa. Bautul de apa ajuta si arderile din org si automat nu te ingrasi, se rezolva constipatia si esti hidratata (pielea si totul arata f bine). Starea de sanatate in general se imbunatateste.

alinuk de prima pagina se ocupa cine poate, cum poate, in mare parte roxanaz si alina1976 ca-s mai priceputeanu pot sa adaug si eu cate ceva, dar nu prea am timp. Daca vrei sa ajuti, nu se supara nimeni...feel free!

selene da, la mine s-au facut o gramada de masuratori, inclusiv circumferinta capului si lungimea picioarelor (apropo, capul are dim corespunzator varstei de 14s+1 zi, iar picioarele sunt pe la 13s+2z ), dar cred ca doar eu si miereamara am facut o eco morfofetala, restul fetelor au facut o eco normala cu masuratoarea pliului nucal si atat. Eu asa imi explic.

cristi treaba cu poftele nu tine...poftele vin din necesitatile organismului, ce-mi trebuie mie nu-ti trebuie si tie, deci nu sunt relevante pt a stabili sexul copilului. Asta chiar ca-i o vorba babeasca.

pusyketa si eu vreau sa nasc in apa la Brasov! nu prea stiu cum o sa ma sincronizez sa fiu acolo fix cand trebuie sa nasc, dar probabil ca o sa ma dumiresc pe parcurs. Eu sunt din Bucuresti si este un drum de 3-4 ore, depinde de starea vremii si de trafic. In pachetul de nastere intra si 3-4 nopti cazare...probabil pt asta.

Fetelor, aseara aveam un burtoi de toata frumusetea, fara sa fi mancat nimic altceva decat 2 nectarine... am parte de niste balonari de toata frumusetea si ma cam doare zona pelvina, cred ca se mareste uterul si de-asta. Nici eu nu m-am ingrasat mai mult de 3 kg.

Pupici tuturor fetelor!

Catalina

13+

Bebelusa

Mergi la inceput

billy o fi babeasca treaba cu poftele da trebuie sa imi ocup si eu mintea cu ceva pana la eco de vinerea viitoare. si la mine va fi morfofetala.

mie burtoiul mi-a disparut cu desavarsire - daca stau intinsa pe spate chiar cade inauntru - concav cred ca se numeste, dar daca e convex nu radeti de mine, ca de la fizica am cam chiulit.

edit: vine cineva luna viitoare la concert la METALLICA?
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

alina ce de bani dry testul asta!! eu nu ma infig... daca nu se considera ca am de ce sa-l fac, la fel si restul testelor, nu le fac si gata. Adica, astept niste motive intemeiate, nu asa niste posibilitati...care sa le tot care doctorilor bani in buzunare. nu sunt de acord cu asta si sunt gata sa-mi asum si riscurile de rigoare.

zicea cineva de vaccinul impotriva cancerului de col uterin... vedeti ca prin alte tari s-au facut cercetari si n-a fost reglementat ca obligatoriu pt ca duce la infertilitate pe termen lung. Au fost si scandaluri pe tema asta si oamenii s-au revoltat. Parca prin State a fost asta.

Catalina

13+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ne deschide cineva capitol nou?rugam frumo

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

incerc eu cu capitolul

11+