Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 4
Gabriela82 spune:
FELICITARI DIANA, BINE-AI VENIT BB ANDREI!
SANATATE MULTA SI RECUPERARE RAPIDA!
a durat cam mult ptr o a 2 a nastere, oricum e bine cand se termina cu bine, asteptam povestea si poze.
GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 6 zile
vias spune:
Boti tinem pumnii...si sa te intorci cu contractul facut la masina...
Cami 36s+, cu ????????
pustai
mcoca spune:
Felicitari Diana!!!!! Bine ai venit Andrei!
Boti sa stapanesti sanatoasa masina.
Vicky 39+ si Maya
AMR 3 zile
Bebele casei
Ralu79 spune:
vaai, de o ora citesc si scriu la mesaj si l-am pierdut
Bine ai venit bebe Andrei. Diana- recuperare usoara! Vai ce nastere grea a avut si ea!
Antonia, Codrin- , respectiv La multi Ani si o zi pt. Codrin. Ce a trecut timpul!
Am vazut poze de la Mada, Tecky, Marina, rochitica lui Nancy, Ruxandra- absolut superbe!
Capri- ideile cu imbracatul in costum popular si cu floarea soarelui la lumanarea de botez sunt absolut superbe! Multumim pt. pontul cu La Redoute- acum o sa shop till drop (sau mai bine zis shop pana amortesc degetele)
Bujo- multumim de vestile de la Anaxena- ce totala e- i-a placut nasterea
atb, gallyb- bafta la examenele pe care le mai aveti
Tiberica- daca atata il duce capul pe vecinul tau, nu pune tu la suflet.
Camy- spor la treburi azi
Marina- bine ca nu s-a intamplat nimic
Gabriela- ce harnica ai fost azi de dimineata!
Nati- ce zi frumoasa va fi cea de azi pt. voi.
Boti- bafta cu toate treburile de azi
Doamne ajuta sa fie bine cu Teodora. Oare nu putem sa aflam cumva cum se mai simte?
M-am hotarat sa imi fac si eu bagajul astazi. Voi cum simtiti ca se insurubeaza bebele? Ca eu nu stiu la ce sa ma astept.
Pupicei tuturor si o zi frumoasa
Ralu
36+ Miruna
MissJJ spune:
Boti bafta multa azi tinem pumnii sa fie bine.
Gabriela chiar ma uitam la listutza de pepenasi acuma si ma gandeam ca zice lumea ca fetitele se grabesc da uite ca mai mult baieteii avem pe listutza. Si chiar ii ziceam aseara lui Flo de Diana si ziceam ca uite se zice ca vai a doua nastere merge mai rapid si etc da vad ca nu mereu e asa.
Ma gandeam acuma cum va fi la mine mai ales ca vad ca e cam cum a zis si Mariana ca se cam aseamana si sarcinile au fost cam la fel la nr de sapt vad ca tot cam asa acusi fac 40 si bebe nu da nici un semn ca vrea sa vina mai rapid, e pregatita si sta f jos da nu e hotarata vad.
Ralu eu la prima sarcina nu am observat chiar asa de bine ca acuma adik am simtit eu ca ari coboara usor usor da nu eram sigura dar acuma am simti f clar ce si cum.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 2 Zile
Kimmy spune:
Neatza fetelor!
Diana felicitari,multa sanatate la bebe Andrei,iar tu sa ai laptic mult si sa te refaci rapid!
Boti bafta azi!Asteptam vesti bune
Vad ca lenesa lu mama nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa de la caldura .Maine am programare la dr din nou...sunt curioasa ce o sa zica.O sa am un bebe mare de tot si eu am doar 1,55...va dati seama? E vai de meu daca nu se naste odata printesa.
Kimmy39+Timeea Kristina AMR 7 zile
Kimmy spune:
Cami zi la bebic sa mai stea in burtica...ca eu am luat numai nr tau si daca mai intarzie mult a mea nu o a mai am cum sa anunt fetele despre situatia noastra .Ma bucur ca s-au apucat muncitorii.Inca putin si o sa aveti pregatit cuibusorul bebicului
Kimmy39+Timeea Kristina AMR 6 zile
dma2007 spune:
FELICITARI DIANA!
SA TE BUCURI DE BB!
Doamne ai grija de Thea!
31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dana81 spune:
NEATZA!!!
numai vesti bune de dimineata!!!
FELICITARI DIANA sa fie bebe mancacios si fara colici1!!! si sa veniti cu bine acasa!!!
CAMI ce ma bucur ca se aseaza lucrurile si la tine, incet, incet..vei fi o mamica tare fericita, pup fata!!!
Eu nu am dormit bine deloc, foiala, cald, baie...
BOTI sa -ti fie ziua asa cum ti-ai propus, eu zic ca gravideala, rezolva lucrurile nu le incurca
IRDA sa-ti traiasca printesa LA MULTI ANI!!!!
Ma duc sa mi fac cafeluta!!! Ca eu acusi m-am dat jos din pat
pentru SUN SI TEODORA
33 si CLARA ANDREEA
MAI SUNT 7 SAPTAMANI
tiberica spune:
FELICITARI DIANA!!! BEBE ANDREEI SA CRESTI MARE SI SANATOS !!!SA-I BUCURI PE PARINTI SI EI SA SE BUCURE DE TINE!
Fetelor, nu avem nici-o veste despre Sun? ce o face mica?
Cine mai urmeaza acum sa ne bucure cu un bebe mic? Sa vedem ce ne rezerva ziua de azi.
Va pup si va doresc o saptamana placuta !
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 36 +
Dai Vointa , Iei Putere!