Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by dara_d
Fetele cu mamale si cu soacrele ma speriati ce modele aveti , Biribu si mada sunteti rezistente eu le dadeam afara pana acum daca faceau asa, ca nu prea ma tin nervii.



Stai ca n-ai auzut nimic de soacra-mea.... Eu nu am mai vb cu ea de 1 an si 3 saptamani. De cand a fost prima si ultima data la noi. De atunci am fost de vreo 5 ori in Tg Mures dar la ea n-am intrat, desi am pe langa blocul ei trecem si la dus si la intos. Sta la intrare in Mures, spre Sovata, asa ca numai pe langa ea putem trece. O sa va povestesc odata ce mi-a facut...eram pe punctul de a divorta din cauza ei. Si a stat la noi o saptamana. I-am spus sotului ca nu ma intereseaza daca e sau nu bolnava, dacanu o duceacasa divortez si gata. Nui mai suportam. A ajuns sa nu iasa din camera daca ma auzea ca sunt la bucatarie. Cand credeaca nu e nimeni in casa era sprintena, iar cand stia ca suntem acasa mergea in reluare si isi tara picioarele. Biancai i-am stricat atunci tot programul ca a trebuit sa o luam la noin in camera (atunci stateam la 2 camere) si ea e obisnuita sa doarma singura in camera) A fost groaznic, ce mai. Niciodata nu i-am cerut nimic dar nici nu ne-a ajutat cu nimic.In schimb mama e o dulceata de femeie. Nu stiu ce ne faceam daca nu eram in aceeasi localitate cu ea. Demulte ori ne-a salvat cand credeam ca nu vom reusi sa facem ceva. Si ne ajuta in continuare din toate punctele de vedere.

Andreea 38+ Denisa Ioana si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Deja alt capitol??!!!
Gini, am vazut pozele cu burtica si cu lucrusoarele bebelinei; sa le stapaneasca sanatoasa( mi-a placut rochita roz).
Mada, m-a innebunit cate lucrusoare i-ai luat bebelinei si ce jucarii are Ari!!! SA le stapaneasca sanatoase amandoua..
Irda, LA MULTI ANI Antoniei!!! Nu imi vine sa cred ca deja are o luna!!! Sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba o viata plina de impliniri si realizari!!!
Diarux, bafta multa si nervi de otel. Sa nu te stresezi prea mult!!Imi place cum arati -uta..Nu esti deloc balena...
Narcisa, si mie mi-e teama uneori si imi fac tot felul de ganduri, ca poate mai trebuia sa astept cu bebele, ca poate nu o safiu o mama buna... Dar am citit ca sunt reactii normale, date de noul cu care se confrunta organismul..
Biri, ce semnatura misto ai!!!
Nati, felicitari!!! Azi il aduceti pe Matei acasa!!!
Super!!

Aaaa..mi-au venit si mie rezultatele la analize...in afara d eun colesterol marit, nimic grav!!! Toate sunt in limite normale!!!



Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 56 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am scris si eu azi..cred pt toata saptamana.
Mada la nunta nu mi-am menajat sotul deloc. Nu am stat foarte mult, dar cat am stat am dansat. Adica pana pe la 11 jumate. Nu a fost cine stie ce n unta asta, darmacar mi-am facut bamblaua cu dansatul.
Eu pana acum ma mai vaitam ca am contractii, ca ma doare pe ici, pe colo9. Acum de vreo 2-3 zile nu mai am nici o contractie, si doar nu stau deloc linistita. Duminica merg la control ca m-a chemat dr. Azi-noapte, putin cat am dormit, am visat ca imi facea dr cezariana. M-am trezit speriata rau de tot. Nu stiu de ce... Oricum eu sper sa nasc si de data asta natural.
Azi am program administrativ, din nou. Sotul e plecat, asa ca pot sa fac curat (din nou) linistita. Saptamana trecuta am curatat toate colturile din casa. Dar azi iar ma apuc. Si am si haine de spalat. Asa ca ma apuc de treaba.
Aspept si eu vesti de la Laura. As suna-o, dar mi-e sa nu o deranjez.
burticile


Andreea 38+ Denisa Ioana si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata! Prezente si noi la cafeluta, aici alaturi de voi. Oare o fi nascut Diana?
CAPRIOARA , spor la cumparaturi , poate de data asta esti norocoasa si gasesti cercelusii pe care ii vrei.
TIBERICA, nu merita sa te necajesti , vecinul clar a intentionat sa fie rautacios,dar stii tu vorba aia... "gura lumii sloboda"
IRDA, LA MULTI ANI pentru bebe Antonia, sa creasca mare si frumoasa si sa va aduca numai bucurii!!!
ANKALAURA, exact simptomele care le-ai descris tu le-am avut eu zilele trecute, starilede voma inca le mai am can di cand , si eu mai am doua luni pina nasc. Sa fie oare si caldura de vina?
CAMY, bine ca au venit si muncitorii, acum cu siguranta cuibusorul lui bebe va fi gata pina vei naste.
CRISTINA ,NARCISA, intru si eu in clubul vostru, al celor ce se tem ca nu vor fi o mama buna, mi-e teama ca nu voi sti ce sa fac, ca bebe va plinge si eu nu voi sti cum sa il potolesc. Din fericire mama va fi linga mine atunci , si asta ma mai linisteste putin



Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita30+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

SURSULA , multa bafta astazi la doctor !
DIARUX , am vazut pozicile , frumoase dar chiar nu inteleg de ce iti spui balena ucigasa?!
MADA, m-ai dat gata , ce de lucrusoare frumoase ati luat pentru printese! Si rochita pentru Ari e atat de scumpa !IAR mitza ce sa mai e piesa de rezistenta
BOTI, vazut si rochita lui garga, iti vine sa o maninci, si ce m-ai distrat cu budigaii!
Gata plecam si noi putin pina la piata acum pina nu vine canicula peste noi, mai intru cand ma intorc poate intre timp primim ceva vesti despre Diana si despreSun si micuta Teodora.


Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita30+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am si eu aceesi problema ca si voi, desi suportam caldura foarte bine, de o saptamana nu mai suport nici macar sa stau putin in soare...
Anka, ne faci vreo surpriza??
Sursula, bafta la doctor, sa vii cu vesti bune!!!
Camy, ma bucur ca in sfarsit lucrurile s-au indreptat!! Ai vazut ca a rasarit soarele si pe strada voastra???!!!
Dara, mi-ai adus aminte de Grecia..si noi anul trecut prin iunie eram acolo ...si ce ma mai balaceam!!!! Pofta buna!!!
Violeta, spor la piata!!
EU am o saptamana criminala, am de facut nu stiu cate drumuri, si tot asa la ore care mai de care mai in plina canicula...Sper sa reusesc sa trec peste...
Ma duc si eu sa vad cu ce sa incep curatenia...





Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 56 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mesaj de la Diana:

La 8.40 s-a nascut BB Andrei, 2850 gr, APGAR 10, natural 100%. A avut circulara de cordon si are o voooce... Mami se reface dupa un travaliu extrem de greu. Pupici!


Bravo Diana, bine ai venit Andrei!

Mi-a fost asa de teama pentru ca azi dimineata la 6, Diana scria ca are tot dilatatie 3,5 si ca nu merge deloc, of, ce frica mi-a fost sa nu ajunga la cutit

Monica 36+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Aparem si noi prin zona, cam obosite eu cel putin, as mai fo dormit vreo 5 ore asa da recuperez eu la pranz cu printesa.
Am o stare asa de oboseala si nici un chef de nimic si the eagle are chef de facut curat in sufragerie si e botoasa ca eu am zis ca eu nu fac azi nimic in sufragerie ca nu ma simt in stare.
Ieri am dus-o la magazine si etc a fost ok da ea ar mai fi stat prin magazine mai toata ziua ok eu te cred da eu nu pot sa merg chiar atata ca na se umfla picioarele ma inteapa toate celea plus fata si asa nu a dormit la pranz acasa ci in carutz si tot asa.
Biri uff da misto semnatura si Ari e invatata sa stea singurica adik cand are ea chef de desene sau ceva nu ii place sa o sacai si se tot duce la ea si tot ii repeta ce e la tv in romaneste si tot se baga in sufletul ei si la a mea nu ii place deloc si o vede ca tot fuge si se tot muta da nu ii da prin capul ala ca sa o lase in pace.
Irda La Multi Ani micii printese, da e bine ca schimbati marimea puneti sunculitze pe voi, ca asa trebuie mami le da jos si printesa pune.
Ingry tot un fel de pack and play e si al nostru numai ca nu are masa se schimbat ci in loc are chestia aia cu muzica si jucariile de deasupra care impreuna cu salteaua de la el le pot scoate si se face ca un gym de pus pe podea. Da sistemul e tot din ala cu clic si in 2 minute e instalat sau strans. E f fain.
Ala de lemn care il aveti e super da vad ca in sistemul de pat normal e destul de mare e double.
Aici nu am vazut asa model.
Fetelor multumim tuturor si ma bucur ca va plac hainutzele.
Sorry ca nu nominalizez pe toata lumea da is asa obosita si am asa o lene de ma doare.
Sybille sa ne zici daca scoatem sau nu majoretele.
Narcisa si restul fetelor la prima sarcina nu va mai faceti ganduri din astea, adik na e normal sa le aveti, dar incercati sa nu va ganditi prea mult ca instinctul matern vine el si lucrurile se invata treptat treptat in vreo doua luni nu o sa vina sa crdeti ce bine va descurcati. Eu va zic incercati sa ganditi pozitiv si take each day as it comes fara planuri dinainte ca nu iese dupa plan si apoi sunteti dezamagite. Cum zice si Vil pas cu pas usurel azi asa maine asa si in no time o sa fiti experte.
Cum i-am zis si Danei nu exista ca nu esti o mama buna sau ca ai pornit cu stg fiecare are un ritm e important sa gasiti voi si bebe ritmul care va convine voua si vi se potriveste si pe urma totul va fi mult mai usor, nu faceti comparatii, incercati mereu idei noi vedeti daca merg sau nu daca nu no problem macar ati incercat si gata fara reprosuri si ganduri negre ca mai rau va fac.
Bucurati-va de momentele astea ca sunt unice si trec f repede si macar sa aveti amintiri frumoase si o sa puteti rade de cum va chinuiati sa schimbati bebele sau ceva nu sa va ganditi cu groaza vaii bine ca a trecut. E greu cu bebeii mici ca nu stiu ce vor nici ei si nici voi, normal ca plang cu un motiv dar exista si plans de plictiseala sau pt a cere atentie o sa le invatati acusi si o sa le recunoasteti si oricum fiecare bebe e diferit daca ati incercat toate pampers/laptic/schimbat hainutze ca pot fi ude sau ceva/ cald/rece si bebe tot mofturos este nu va agitati ca ati gresit voi ca nu ati gresit cu nimic, incet o sa invatati exact pt ce plange si de ce, le luati si voi prin eliminare pana gasiti solutia.
De ex la mine in maternitate in noaptea aia plangea fata si nu stiam ce are si eram disperata si am chemat asistenta si mi-a zis era uda la gatutz la hainutze si o deranja dupa ce am schimbat-o i-a trecut. Dar nu aveam cum sa stiu de asta zic cand sunteti cu ei acasa luati-o prin eliminare si nu va faceti planuri prea multe pt ziua urmatoare ca atunci cand ai un bebe mic totul e cam imprevizibil pana gasiti o rutina care e buna si pt bebe ca stie si el la ce sa se astepte.
Abia astept si eu vesti de la Ana si poze cu Maria si poate mai aflam ceva si de la Laura noi ne rugam in continuare pt printesa Teodora.
Na pana am scris eu am primit si vestile de la Diana.
Felicitari mamica draga si refacere rapida si bine ia venit pe lume scumpete mica sa cresti mare si frumos si sanatos alaturi de mami, tati si surioara.Biri vad ca bebeii astia ai nostri is tare relax nu se grabesc deloc. Is f zen creca de la Turtu li se trage.





-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 2 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ahaaa, deci se reface ordinea in care asteptam pepenashii: Sibylle, Anka, Biri, Silvia...

Fetele, eu ma preagatesc sa plec cu muuuulte treburi prin oras, inclusiv sa fac actele pentru masina, of, sa-mi tineti pumnii, sa nu ma refuze banca pe motiv de gravideala evidenta si single parent

Va zic mai pe seara ce-am reusit sa fac... wish me luck!

Monica 36+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Bebe Andrei, bine ai venit pe lume...sa fii sanatos ...iar pt mami Diana, refacere rapida!!!!



Cami 36s+, cu ???????


pustai

Mergi la inceput