Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna tuturor!!
Am citit din urma pana acum si ma bucur sa aud ca Annaxena si Maria sunt bine.

Felicitari Diana!!!Multa sanatate si fericire tie si beblusului!!!

Nici o veste de la Sun??

Va pup si pe celelalte fete!!!

Noi suntem bine... astept sa merg la doctor sa vedem ce imi spune legat de lipsa de fier!!!In rest totul e ok!!

Poze inca nu am apucat sa vad... !!

Revin!!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

M-am uitat inca o data pe hartie si se pare ca azi am programare de la 17,nu maine.Am si sunat sa-mi dea confirmarea .Ce emotii am!!
Sper sa am macar ceva semne ca de nu,mor!O dilatare cat de mica...ceva contractie,bebe insurubat...tineti pumnii pliiiiz

Kimmy39+Timeea Kristina AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am reusit si eu sa citesc din urma!Doamne cat ati mai scris.........

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

Kimmy bafta!asteptam vesti!

irda sa-ti traiasca fetita!

gini si eu sunt terminata din cauza caldurii, ma ucide!nu stiu ce ma fac!
am avut si eu ieri o contractie dureroasa, ce naspa a fost
vergeturile sunt in floare iar picioarele au inceput sa o ia razna, s-au umflat dor...gata cu vaicareala!

asteptam vesti!

Doamne ai grija de Thea!

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

De durut inca ma doare, dar totul pare ok. In schimb au inceput sa imi curga sanii , am udat un tricou. O fi asta un semn ??? Dupa-masa merg la consultatie la o moasa sa imi spuna cam in ce situatie ma aflu, asta pt ca spitalul meu e la o ora distanta si nu are cine sa ma duca acolo degeaba.

Camy, ce bine ca au venit muncitorii. Incet cu incet se fac toate si se aranjeaza lucrurile.

Bebe Andrei, bine ai venit in lumea noastra!

Sibylle saptamana 39

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Kimmy..staai linistita, se pare ca bebe o sa mai stea la mine...nu nasc eu inaintea ta.......te las pe tine prima...eu vreau sa termin camera aia macar...sa-mi vad toate in regula si numai apoi ma apuc sa-mi spal lucrurile pt spital...

...asa ca...eu sunt cu ochii pe tel...sa primesc mesaj de la tine..

cat despre muncitori....cred ca azi si maine termina de gletuit...apoi sa varuiasca...sa vina Pustache sa puna fereastra si usa saptamana asta...si cealalta sa puna parchetul si sa aduca dulapul....si apoi ma pot apuca si eu in liniste de spalat...eu imi doresc sa-mi nasc copilul la 39s...asa mi-am propus eu...si sper ca bebe Darius sa fie de acord cu mine..

Cami 36s+, cu ????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

KIMMY ASTEA SUNT PT TINE , POTE, POATE

33 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diana felicitari, ma bucur tare mult pt tine, sa dea DD sa fiti sanatosi amandoi. si tu si bb Andrei si sa va intoarceti repede acasa!

Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Maxime felicitari Diana ! Sa fie sanatos si norocos bebe Andrei si sa va bucure familia mereu!

La multi ani primilor nostri pepenasi Antonia si Codrin!

Sibyle, cum mai esti?
Scot galeria...pentru orice eventualitate.

Mada asa e, de obicei a doua nastere este mai rapida...insa nu intotdeauna.Moasele aici mi-au zis ca daca se intimpla sa se opreasca contractiile sau sa fie nu prea eficiente si sa intirzie dilatatia, ele baga oxitocina...Eu nu prea as vrea asa ceva fiindca am o cezariana la activ, dar la cele care nu au probabil ca in general functioneaza...
A, unele gravide au tendinta sa depaseasca constant 40 de saptamini, pe cind altele au tendinta la nasteri premature, mi-a zis doctorul meu.(deci eu sunt in categoria "nici laie, nici balaie")

Ingry patutul este extraordinar de bine inventat, aici n-am vazut decit ceva norvegian care se poate folosi la diferite virste dar costa aproape 900 de dolari, asa ca la voi preturile sunt super fatza de ce-i aici!

Caprioara si mie mi-a placut enorm ideea de costum popular la botez! Eu mi-am botezat toti copiii in traditia familiei sotului si toti au purtat acelasi costumas de botez ca si taticul lor.
Asta fiindca aici e traditia sa se transmita din "tata in fiu"...

Nati sa aveti numai zile frumoase acasa impreuna cu bebelusul Matei!

Bafta la doctor astazi tuturor gravidutelor noastre!

Mariana 37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

FELICITARI DIANA PENTRU BEBE ANDREI SI ANAXENA PENTRU MARIA!!!
De citit v-am citit dar nu am avut timp sa mai scriu. De acum vin pepenasi pe banda si raman gravidutele de iulie august singurele
Fetele ieri am intrat in contact cu un preot (deoarece mi s-a pus pata sa sfintesc apartamentul inainte de venirea bebelinei ca stam de un an in el) si mi-a recomandat sa merg sa ma impartasesc inainte de a naste ca sa-mi fie mai usor si sa primeasca si bebe impartasanie prin mine. Este a doua persoana care imi spune acest lucru, mi-a mai recomandat cineva acest lucru.
M-am gandit poate va este de folos aceasta informatie mai ales ca am intrat in post astazi. Nu sunt eu mare bisericoasa dar tinand cont ca nu am mai nascut pana acum,nu stiu ce ma asteapata si vreau sa nasc natural as avea nevoie de ajutorul lui Dumnezeu. Mi-a spus ca gravidele sunt scutite de post dar macar vineri sa tin.
Va pup si va citesc! Sa curga cu bebei sanatosi!
Sunt alaturi de Sun si Teodora sa speram ca este bine

Anca

36s cu Sara-Stefania

Mergi la inceput