MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Pai asa este...trebuie ambitie sa ne abtinem.
Si eu am auzit ca intr-o jumatate de ora ar ajunge informatia la creier ca stomacul este plin si de aceea trebuie sa mancam incet si sa mestecam mult.
Eu cand mananc mult si repede ma doare capul.

Cititi si www.clinicistomatologice.ro/stiri/481-Pacaliti_pofta_de_mancare!.html" target="_blank">AICI

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna fetelor,
Scuzati-ma ca v-am abandonat pana la ora asta dar la servici nu am avut timp nici sa ma scol de pe scaun...imi intepenise fundul la ora de plecare...

Dar lasa ca vine el concediul...

Azi am mancat asa:
-dimineata:ness cu lapte si gheata
-gustare:un pachetel crakeri integrali si cateva grisine nu chiar 100 la suta integrale desi asa scria pe ele

-un kefir

-acum am luat pranzo-cina..in sf mi-am facut paste integrale cu sos de dovlecei, usturoi, rosii piure si patrunjel frunze.

In rest imi pun pofta in cui...vad ca la toaleta nu am trecut de 2 zile, habar nu am de ce...dar daca nu trec sigur joi nu o sa am 77...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Meniul de azi:

DImineata o felie de cascaval si un pahar mare de apa
GUstare in jur de 10 pate (facut in casa) si mancare de spanac (cam ciudat nu? ) Am ciugulit cate o lingura din fiecare
Pranz 2 cremwursti cu un ardei gras
acum , pentru ca trebuie sa mai stau cateva ore la birou,am mai luat o gustare cu spanac si un ness cu zaharina iar pentru diseara sper sa ma limitez doar la pepene verde (va fi cred destul de tarziu).

Fetelor azi am fost sa ma tund. Am parul mult, ondulat, rebel si des...nu mai puteam de caldura. Si de unde am plecat decisa la o tunsoare scurta (cica am fost la stilist, nu asa...la coafor simplu da?), cand am ajuns acolo atata am parlamentat cu ala despre cum e paru si despre ce vreau eu ca m-am intors cu un fel de bob, filat in spate de am ceafa goala iar in fata cu niste suvite mai lung de se pot da dupa urechi. Care suvite se onduleaza ele fromos si sa asaza dar daca bate vantul zici ca-s coafata cu grenada......

Eh, io care-s genul superclasic (de vrun an imi tot tin parul lung si-l ridic in coc, cuminte cand e treaba serioasa sau zburlit cand e situatia lejera) am incercat-o si pe asta. Pana acum o singura coafeza a reusit sa inteleaga ce vreau io cu tunsoare de business care sa nu necesite uscat o mie de ani cu peria si sa imi lase parul carliontat in legea lui...si coafeza aia mai are cam un an din cic iar eu sufar ca un caine....

Daca nu m-ar astepta niste delegatii importante la birou care sa necesite sa arat de bun simt zau ca ma tundeam ciocanel, ca pana la toamna oricum creste ....

Va pup

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

maine e zi de raport fetele

mina pune si tu draga niste pozici sa te vedem ,inainte, dupa , cu tunsoare , fara tunsoare , in fine sa te cunoastem

melany oricum arati bine si fara 77, esti inalta si deja mie imi pari super oki

eu mai am putin si plec, AMR 3 zile abia astept
ieri mi-am cautat ceva pantaloni pana la genunchi , ca toti de anul trecut sunt mega mari, arat ca naiba in ei , mi s-a sugerat sa imi schimb garderoba ca parca-s de imprumut ... da nu am gasit ... erau cam grosi si pe caldurile astea tot ce-mi lipseste sunt o pereche de blugi grosi ca sa-mi fiarba
azi sper sa reusesc sa mai caut, poate gasesc ceva pana sambata

ieri am mai papat salata de vinere , facuta cu fff putin ulei (2 linguri) la 4 vinete mari , ceapa si sare ... si cu paine integrala cu tarate .... si apoi fructe :piersica, nectarina, zmeura si o para si cateva guri de pepene galben

voi ?????
haideti .... eu nu stiu ce faceti de e asa tacere pe aici .... nu a anuntat nimeni ca pleaca in concediu si totusi ati disparut toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Eu sint pe aici...

La cantar aceeasi chestie de care nici nu i-mi mai pasa...am nervi ca iarasi am probleme cu tenul
Mi sa inrosit si iritat fata iarasi.Zici ca m-am oparit.
Cu ce-oi fi gresit....Nu am avut in viata mea acnee si pete rosii

Ieri am fost cuminte atat ca pe la 8 seara m-am cam indopat cu ardei copti.Eu aveam de gand sa nu mai pap nimic dar nu m-am putut abtine.Am tot gustat sa-i potrivesc si m-am umflat.

Andanii pantalonii sa nu-ti iei trei sferturi ci mai scurti putin de genunchi.Sa nu te ararte pitica si grasa,da?
Mi-am luat si eu unii superi comozi trei sferturi si arat ca naiba in ei.

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Andaniiiii, ce misto e sa vezi ca-ti mai "raman" si mari hainele nu numai mici! Si eu trebuie sa-mi mai cumpar o pereche doua de pantaloni de vara ca nu am decat niste pantaloni de in care pana acum ceva timp plezneau pe mine iar acum arata chiar bine. Dar celelalte doua perehci acum imi sunt mari si arat in ei ca naiba.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Neatza fetele, am mai aparut si io pe aici. Se]pare ca am calculat gresit ziua de invazie rosie, si se pare ca azi ma pocneste in toata splendoarea ei...asa ca mi-a aranjat programul super: s-a dus masajul, se duce si bazinul...deh...noi sa fim sanatosi...
Asa ca nu stiu cat de relevant o sa fie cantarul maine, la cat sunt de umflata
Ma duc sa termin supica fetei

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
La mine cantarul arata la fel, sper sa nu se schimbe pana maine la raport sa am si eu o modificare dupa tzispe luni de zile .
Azi imi propusesem lactate dar cred ca o sa mananac si azi legume ca am luat dovlecei si ardei de copt si nu o sa ma pot uita la ei.
Aseara am mancat ultima masa pe la 7 fara ceva ca atunci am aterizat acasa.Oricum pana ma culc ma ia cate o foameeee.... Ca sa nu mai zic ca ai mei si-au luat pizza fierbinte care miroasea de picai jos si iarasi am fost stana de piatra.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut!
Mai, fetelor, noi ne-am programat toate? ma doare burta de mor, sint super balonata si , am hemoragie sanatoasa...clar ca miine nu am ce raporta. va fi o saptamina de stagnare.

azi am papat lapte si chec la micul dejun, acum o gustarica (o feliuta de pepene galben si un sfert de mar). la prinz varza calita goala, iar la cina brinza de veci slaba.
asta e meniul pe azi. plus o tona de apa ca ma deshidratez ca naiba. pe care, evident, o retin...

dar, ma bucur totusi ca vede lumea ca am slabit: m-am intilnit ieri cu nasa-mea, care nu m-a vazut de doua saptamini, si care mi-a zis ca am slabit f tare...vrea si ea reteta (e o super slabanoaga, nu stiu ce slabit ii mai trebuie, ca imi vine sa o bat).

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna ziua fete, hai ca am si eu un pic de loc la birou, adica timp si sam a bag si eu pe aici...

Mina, eu m-am tuns gen Esca, am mai fost eu asa, dar nu am facut nici o poza si uite a trecut o saptamana de atunci...si eu ma plictisisem de parul lung cu toate ca puteam sa-l strang in coc f comod. Dar am incercat ieri sa-mi strang parul...si am si reusit...yuppppyyyy...neaparat poze sa vedem.

Andanii, nu am zis ca sunt rau la 78...dar am zis macar ca sa plec in concediu cu 77-76...ca deh 75 nici o sansa ca mai e o saptamana...ca sa am unde sa ma relaxez...ca la turci nici o sansa sa nu pun...
Tu unde mergi...stiu la mare, dar la ce hotel ai incredere sa te duci pe litoralul romanesc?

Si eu recomand pantaloni chiar mai sus de genunchi.Eu am ditamai cracii, subtirei in partea de jos si tot nu prea imi convine cum se vad aia 3/4. Am unii care se termina sub genunchi si e mai bine...dar de ce nu incerci unii de in, deschisi la culoare si lungi...ca nu ti-e cald cu ei?!

Sanse,praf+caldura+transpiratie=probleme cu tenul. Eu am un ten super sensibil, porii mai mereu deschisi...si nu o sa o rezolv niciodata.Transpir mai ales in zona frunte si ceafa, asa ca mizeria se strange pe fata mea...ma curat in fiecare seara, ma spal cu un gel din ala purificator, degeaba...

Ele, parca vad ca o sa ai o surpriza placuta...eu inca nu mi-am pierdut speranta ca maine o sa fiu la 77...

Vad ca voi sunteti ca la inot sincron cu rusii....numai eu nu sunt in range...probabil ca-s mai noua...stiti ca nu e prima oara cand sunt pe un forum cu femei si care ajung la per asta cam in acelasi timp...eu din pacate o sa debutez pe 5 adica in a doua zi de mare..

EU pana la ora asta am consumat un ness rece cu lapte si cateva grisine integrale. Ma duc mai incolo sa-mi fac o salata cu o felie branza topita si niste parizer (asta am gasit si eu la frigider).

Acasa am niste piept de pui care tipa sa fac ceva cu el...acu mi-am adus aminte...parca l-as fierbe si pune intr-o salata de varza...asa la prima inspiratie, ca nu am chef sa fac ceva de mancare. Oricum o sa trec pe la piata pt fructe...

Mergi la inceput