MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Tocmai am sunat acasa sa puna barbatul puiu la fiert...a iesit din disc ca nu mirosea prea bine...am uitat si eu sa pun niste sare pe el...deci pas salata...o sa vad eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare.

Hai ca io tot p-aici, nici o nadejde de concediu asa ca tin reduta cu hotarare

Andanii, nu stiu si nici nu am timp sa pun poze, insa lasa ca acuma mi-am tras si io un laptop nou (mi l-am tras din decembrie dar la norocu meu a stat prin revizii pana acu) care merge mai bine si promit sa fac un albumutz sa va dau linku, sa ma vedeti 'nainte si dupa...da tre sa fac asta repede ca aseara ma spalai pe cap si tunsoarea deveni zburlita rau...Oricum, ma uitam aseara la neste poze dinainte de regim...eram grasa rau la fatza, si nici parul lung nu ma ajuta prea mult. Desi se spune ca tunsoarea te ingrasa ...

Pantaloni 3 sferturi....nu dati cu rosii ...e o tante cu o taraba la metrou stefan cel mare. Io de acolo mi-am luat unii acu vro luna si acuma mi-s mari Nu-s de firma sau cine stie ce calitate dar DACA TOT NE VOR FI LARGI IN CURAND nu e cazul sa cheltuim mult, neh? (sa ziceti voi ca nu am atitudine pozitiva da?)

Apropos de haine largi, azi am imbracat o fusta cumparata acu vro luna, e dreapta si tzipa rau pe mine cand am luat-o....acuma pe talie e moderat de larga da pe fund atarna rau. De ce scazui io la fund si la tzatze prima data? Tre sa imi schimb sutienele...la cupa sunt cum sunt, sa zic ca merge, dar m-am subtiat la corp si cupele au devenit prea departate una de alta si imi ies ...hm hm...dansele din sutien. Na, ce probleme am si io......

Meniul de azi:
Dimineata cafea cu zaharina si un pic de cioco neagra
pt pranz mi-am adus mozzarela si rosii (evident!) ... abia astept sa apara busuiocul pt combinatia asta.
Deseara habar nu am. Sunt la rand sa iau puiul de la gradi si nu avem mancare gatita acasa...cam periculoasa conjunctura dar om vedea....mozzarela mai am, o rosie oi gasi eu.....
Mi-i tare pofta de o salata de vinete dar ma deprim la gandul coptului ca sufar cumplit de caldura. Si acasa si la birou aerul conditionat e pus in asa fel incat e departe de mine...dar eu-s cea mai suferinda. Ia, maine chem pe cineva sa il mute la mine in birou, si in felul asta e util si pentru mine si pentru fete.

Hai va pup si mai vorbim.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da si eu tot la fund si la picioare am scazut drastic. Burta nu vrea neam sa se urneasca

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Se pare ca toata lumea are o problema cu burta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Buna ,fete cochete....
Mai dau si eu pe aici sa ma laud ca plec maine la mare ...visez de o luna la asta...
Cantarul meu tot 50kg arata desi de vreo luna nu am mancat paine deloc (sau paste,orez)si am mancat seara doar salate de legume.
Dupa ce vin de la mare ma alatur voua precis voi veni cu 3-4kg in plus(mai ales ca stau vreo 3saptamani) .Tin Monti de vreo doi ani(timp in care nici de sarbatori nu prea am calcat stramb) dar in vacanta asta am decis sa nu tin regim strict(bine,nici nu o sa bag in mine ca sparta...) Chiar nu vreau sa ma gandesc la nimic...
Va pun si poze dupa ce vin ...vad ca toata lumea se tunde ,acum cand am si eu ceva plete de am reusit sa prind si eu parul un pic.am schimbat si culoarea parului ,de la vesticul roscat am trecut la suvite blonde...
Va pup fetele am fugit sa fac bagajele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Cristinuta distractie placuta la mare.
Eu pana acuma am mancat doar de pranz :dovlecei la gratar cu rosii si usturoi.
Nu stiu de ce dar daca mananc asa nu simt nevoia de dulce. Cand mancam si doua feluri de mancare pe cat eram de satula vroiam si desert. Am mancat doar in vreo doua randuri cate doua cubulete de cioco neagra.
Ehe fetele ce fericite sunteti cu plecatul la mare. Eu am fost deja dar parca mai vreau. Sapt viitoare duc fata iar la bunici si mai plecam si noi prin tara, inclusiv la marea noastra neagra.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da nu stiu ce pantaloni sa-mi cumpar .... toti ma fac grasaaaaa defapt ma fac asa cum sunt ... mai vad , deocamdata nu am gasit nimic sa-mi placa

cu burta daaaaaaaaaaaaa acusa o rulez si o bag in chilot asa lalaie este , groaznic arataaaaa

mina asteptam pozicile in continuare

androix eu nu am nici macar o pereche buni pentru acuma, toti curg de pe mine, si ma fac grasa in continuare iti dai seama cum arat lalaie rau , of ce ma enerveaza

melany nu merg la marea noastra , eu am spus asa ??? merg in Croatia la mare , sunt indragostita de Croatia

sanse da cum sa vin la lucru cu pantaloni deasupra de genunchi

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

fetelor sa stiti ca nu v-am uitat.
Am fost si in concediu,m-am si intors si am si slabit 4 kg.Am luptat din greu in concediu si sa nu ma abat de la regula,dar am papat o singura inghetata.
Meniul meu de azi a fost asa :

Dim. -1 cana cafea cu 1 plic de zahar
Pranz - 1 salata de rosi cu 3 pumni de fulgi de porumb
cina - fasale verde fiarta cu otet + ulei masline + usturoi.ABEA ASTETP SA LE FIERB SI SA LE PAP.

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

bravo canne marie, si eu imi doresc acelasi lucru , sa slabesc in concediu ... sa vedem daca pot

cristinutza concediu placut , si dupa sa speram ca ne vizitezi mai des

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Canne-Marie, bravo tie!

Andanii, incearca niste pantaloni care au si putin elastan...eu am multe perechi cu 95% bumbac, 5% elastan;nici nu se muleaza rau dar se si aseaza pe tine mai bine.Si daca au si un pic de elastic in parti in talie...o sa vezi ca te simti si bine si stau si bine pe tine.

Pana la urma am ajuns si eu acasa dupa umblaturi, mi-am luat capsuni si piersici , varza si fasolica verde(si eu o sa o fac cu usturoi si ulei de masline si verdeata+lamaie...dar maine..).

Am mancat inainte de 18 salata de varza cu somon de la conserva...am pus cam multa sare , asa ca stau cu sticla de apa langa mine ca betivii....prevad cel putin 1.5l pana la culcare.

Maine o sa-mi iau pt dimi la servici vreo juma de kil de capsuni...

L-am anuntat pe colegul meu , maine in sf nu mai sunt singura la birou,ca o sa intarzii putin...stiti de ce?...ca sa ma cantaresc corect...adica in loc sa ma scol cu mult inainte...stau eu frumos 30 min in picioare ca sa se aseze apa bine in corp sa nu am surprize.
Vedeti ce disperata sunt dupa cifra 77...

Mergi la inceput