MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

eu tot nu am reusit sa-mi tin poftele in frau dupa 6 . A mancat Denisa ardei copti cu o poftaaa de nu am rezistat si am mancat si eu unu.
De maine sunt pe lactate.
Bine ca nu am un barem anume, am zis si eu ca mananc disociat doar sa vad ca se misca cantarul. Daca ma apuca cine stie ce damblale o iau la Monti iar si gata. Cred ca as slabi si daca m-as tine de Monti si dupa 6 nimic. Acuma sunt cu rusi si daca imi arata 64 as indrazni sa visez ca ar fi ceva mai putin datorita retinerilor de apa dar parca prea ma amagesc. Asa ca respect cat arata digitalu meu.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

eu nici acum n-am ce raporta, insa hainele le simt un pic mai lejere desi cantarul nu misca in jos

Poate stie cineva - am tot mancat compot de ananas indulcit cu concentrat de ananas, asa scrie pe cutie, sotul meu imi spune ca concentratul are zahar, asa este ? Daca da, atunci nu ma mir ca tot stagnez

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

melany da nu stiu despre ce stil de pantaloni vorbesti , blugi cu elastan in ei ??? sau ???
nu am apucat sa merg la magazine azi , maine sper sa apuc cumva , candva .....
tocmai am primit un compliment cana am mers dupa coplil la antrenament si ma simt bine sa zic .... mi-a zis o tipa care nu m-a vazut de o sapt si ceva ... oau ce ai slabit, cat ai de gand sa mai slabesti? ... te usuci draga ... am luat-o ca un compliment va dati seama , desi era multa lume in jur si nu mi-a picat prea bine in locatia aia , da ma rog , iau partea buna din discutie

maine raportul , io cu rusii ce sa mai zic , nu sper nimic

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna dimineata fetele!
Hai ca sparg eu gheata: cu durere in burta si in suflet raportez : 74,6 kg :( , dar ma consolez ca e de la rusi care au aparut in forta azi dimineata. Offff, poate saptamana viitoare e mai bine.
Succes la slabit!!

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Si eu la raport dis de dimineata,daca se poate spune asa.
De la 98,la 94 uraaaaaaaa
.
Raportez meniul de azi :
Dim.-1 cana cafea cu 1 plic zahar ( nu imi place zaharina )
Pranz - fasolea de aseaza cu ustoroi + ulei masline + otet luat ca caserola si dovlecei prajiti in ulei de masline ( stiu ca nu e voie dar nu mai puteam de pofta )
Cina - cred ca tot fasole fiarta

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
La mine 64.
Revin mai tarziu ca am un chef...

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Andanii, ma refer la orice pantaloni, fie ei blue jeans, fie white jeans...fie scurt, fie lungi...sa aiba putin elastan...

Raport :77.4 kg

...adica ...numai 300 g pt o saptamana de foame, nemancat seara, baut apa la greu...

Nu mai zic nimic.

Am inceput ziua cu ness cu lapte si gheata si vreo 400g capsuni...

Am fiert si eu aseara niste fasole verde sa fac cu usturoi si 2 cremwursti la pranz...cand ajung acasa. S-ar putea totusi sa ma duc cu o prietena la Starbuks sa beau o cafea dulce dulce de oftica.

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Neata

Spre rusinea mea azi dimineata nu am avut nervi sa ma cantaresc. Aseara am calcat nitel pe alaturi cu niste cartofi noi prajiti pentru copil. Bine, am avut si o seara proasta ca iar a inceput copilu sa tuseasca iritativ de am cazut nervos...nu mai pot, il tratez de raceala, merge tratamentu cateva zile, raceala pare ca trece (de fapt chiar trece) si deodata tuse iritativa..care se manifesta numai in anumite locatii....mama ei de predispozitie alergica.

Ei si aseara cand l=am luat de la gradi si am vazut, simteam ca-mi cade ceru in cap

Azi dimineata nu tu prestatie la baie, ieri nu bausem multa apa...am zis ca mai rau ma amarasc....

Poate maine dimineata sa ma laud si io, macar cu stagnare daca nu cu scadere

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
Hai sa zic si eu, desi nu e mare lucru: 86,4 kg, deci stagnare. asta dupa o saptamina in care am mincat singura un chec intreg, si cartofi prajiti...si mi-au venit si rusii...si am fost contipata...sper ca de miine va fi mai bine

azi am inceput cu un ness frappe cu indulcitor si lapte 0,1%. acum am papat un mar si jumate de pepene galben. la prinz am varza calita iar la cina brinza de vaci (astea toate au ramas de ieri, ca n-am mai mincat nimic, in afara de doua oua fierte).

felicitari tuturor celor care au slabit!

hai sa fac din nou o incercare cu monti f strict saptamina asta. data trecuta s-au dus aproape 2 kg asa...poate tine figura inca o data.
sa-mi tineti pumnii.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La mine nemancatul seara dupa 18 da roade frumoase! 1 kg intr-o saptamana deci acum am 83.5 Abia astept sa depasesc pragul de 10 kg pierdute. Mi-am propus sa slabesc si eu in concediu sa vedem daca o sa-mi reuseasca, pe de alta parte vreau si eu sa incerc toate mancarurile traditionale din maroc. Sa vedem cum le impac pe ambele. Sper sa am timp sa merg macar la doua zile ori la plaja ori la vreo piscina si atunci macar ma mentin. Ca o sa fim cam nelinistiti, ne-am facut traseu de vizitat si mergem in vreo 6 orase, nu cred ca o sa mai am timp sau energie de scaldat, dar o sa vedem.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput