MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 4
CristinaGoji spune:
Cred ca bag o modificare, nu noaptea o piersica, ci dimineata devreme, ca era 4
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Ele spune:
Va pierdusem fetelor...
Am o stare azi de la rusi de-mi vine numai sa dorm sau sa bat pe cineva .
Dimineata si cantarul arata cu 600grame mai mult decat ieri dar aseara dupa 6 am servit din chipsurile fica-mii.Deci mi se trage ori de la chips ori de la rusi.
In rest zic eu ca sunt cuminte.
Acuma sa vad dupa macar o sapt de disociat ce arata cantarul.
Elena & Denisa
NOI
valentinag spune:
Azi asa:
o cana de kefir
mi-am luat un iaurt degresat de la albalact,dar nu mi-a placut,acruuu,bleah,asa ca doar branza de oaie azi la pranz si o inghetata monti
pe seara n-am idee,tot asa ceva,kefir,branza poate si un ou(nu-l mulg de la nimeni,da-i lipida
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
sanse spune:
M-as baga si eu la disociat....nu stiu...
Nu afecteaza dupa aceea Monty? Adica mai slabim sau ne zapacim de tot?
Eu pot tine dar mi-e frica sa nu-si mai faca efectul Monty dupa ce incep sa amestec alimentele
Voi ce credeti? A-ti mai tinut?
Pot sa incep cu carne?
Ma amuzat faza cu oul.... "Unde bag oul?"
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
sanse spune:
melany72 nu mi-am luat salata pentru ca m-am gandit sa nu fie ca si aia de la MC.Daca nu-i pui toping e varza.
Nu-mi plac legumele alea tzepene...iar sosurile au de obicei zahar si alte porcarele...
Am uitat ...Bun venit CristinaGoji.Spor la slabit
POZICI
KG MELE
andanii spune:
azi am mancat prostii ... 3 patratele de cioco 85% si o inghetata de ciocolata ............. si mi-e rau, mi-e rau de mor ... mi-au venit rusii si nu am putut sa mananc altceva am ameteli de mor, ma doare burta si spatele ......... da bine ca mi-au venit ca pana dum cand plec imi trec ... aveam emotii ca voi fi la mare cu rusii pe cap
sanse e ok disociatul asta pe moment .... dar ... zic eu ca dupa ce o sa le combini monti o sa le pui la loc .... eu asa patesc intotdeauna , mai bine un monti mai hipocaloric si portii mici decat disociat ........ parerea mea
ele ne luam de mana si plangem da?
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
sanse spune:
quote:
sanse e ok disociatul asta pe moment .... dar ... zic eu ca dupa ce o sa le combini monti o sa le pui la loc .... eu asa patesc intotdeauna , mai bine un monti mai hipocaloric si portii mici decat disociat ........ parerea mea
Pai la asta ma gandeam si eu....O saptamana trageam si eu tare ca sa mai misc cantarul asta dar mi-e frica
Pap si eu mai putin si gata.
Va pup
POZICI
KG MELE
Ele spune:
quote:
Originally posted by andanii
azi am mancat prostii ... 3 patratele de cioco 85% si o inghetata de ciocolata ............. si mi-e rau, mi-e rau de mor ... mi-au venit rusii si nu am putut sa mananc altceva am ameteli de mor, ma doare burta si spatele ......... da bine ca mi-au venit ca pana dum cand plec imi trec ... aveam emotii ca voi fi la mare cu rusii pe cap
ele ne luam de mana si plangem da?
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Mai eu ma incurajez zicandu-mi ca cu Monti o sa ma mentin .
Pai daca bag si paine si coteti (asa le zice fica-mea la cartofi) si restul ...cum ne facem? elefanti??
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
sanse sa stii ca si eu am inceput acuma sa reduc cantitatile dinou ca nu se mai poate ... stagnez de mult prea mult timp si mor deja .... nu vreau sa exagerez cu disciatul desi ma batea gandul sa mananc numai legume si fructe ... da mi-e frica , am patit-o de n-spe ori , am pus la loc plus dupa aceea ......... dar sa micsorez cantitatea e ok, cat sa nu ma simt plina cand ma ridic de la masa ... stii ce e culmea ca dupa o ora simt satietatea in stomac chiar daca nu m-am simtit satula atunci ... am citit si pe net chestia asta, cica dureaza pana ajunge mancarea in stomac si o si simti testat pe mine ... e ok chiar , in momentul in care te ridici satula de la masa nu-i asa ca dupa o ora te simti si mai plina parca ????
ANDANII
andanii spune:
ele eu ma refeream la rusi
cat despre slabit cu monti normal se poate sa te mentii, si te mentii frumos ... uita-te la mine ce frumos stagnez
ANDANII