MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Iata ca dupa doua saptamini de stagnare, am si eu ce raporta...nu e mare lucru, insa e un minus.
deci, 3.07.2008: 85.9kg

ziua am inceput-o cu o piersica, o nectarina si doua caise. sa vedem cum va continua....

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ele,am dat jos vreo jumatate de kg.Acum oricum nu ma cantaresc ca mi-au venit musafirii si nu e relevanta la mine greutatea,luni abia oi vedea cum stau!
Azi am inceput cu un iaurt degresat!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

83 kg asa ca melcu din juma in juma de kil dar tot e bine ca nu stagnez sau mai rau sa pun la loc.

Va pupez azi plec in conced si desi voi avea net nu cred ca mai intru. Ne "vedem" dupa data de 12.

Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Eu de dimineata tot 64 aveam. Mai e greu...fac si foamea pe seara, ziua ciugulesc cate ceva acolo si abia se misca acul de la cantar.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

la raportul meniului de azi.
Dim - 1 cana cafea ( dupa cum va-ti obisnuit )
Pranz - 1 bol salata rosi + castraveti + fulgi porumb
Cina - cred ca tot un bol de salata cu fulgi.

Zilele astea am mancat numai varza calita si salata de rosi,fara pic de carne.Am exclus carnea si lactatele 3 saptamani ,vreau sa vad daca mai dau ceva jos , daca mananc numai legume si mancarica din legume.

fetele monti.

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

eu raportez un derutant 66 , 4 dar fusera si plecara...stiti voi cine...si acu astept sa-si ia si efectele adverse cu ei

va pup

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Eu azi zici ca nu am mai vazut mancare pana acuma. Am mancat muuult dar monti. Nu stiu daca e bine sau rau dar mi-a fost foame continuu. Am mancat tot felul de ardei, copti cu branza, mancare facuti dar mult. Dar gata..pana maine nimic.
Am inceput sa beau si niste magneziu ca ma enervez prea repede sau da depresia peste mine.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Cum majoritatea sunteti in concediu prevad aici un monolog... cu mine..eu centrez eu dau cu capul...

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

canne-marie sti cum se intimpla la mine in zilele de Vineri cand tin post si pap numai balarii?
Ma balonez si i-mi dau toata saptamana peste cap.Daca mananc mai ales micul dejun consistent toata ziua e ok.La prinz la fel pap bine iar seara pot sa ma pacalesc cu ceva legume.
Daca de dimineata o iau cu fructe sau chestii ne satioase toata ziua ciugulesc si fac burtoiul balon.
Asta se intimpla la mine. Sa nu te superi.

Mai bine faci cum ziceau fetele si anume reduci cantitatea si papi din toate grupele alimentare si asa organismul nu se socheaza atunci cand va trebuii sa mananci si carne.Tie poate-ti ajung doar legume si fructe...nu ma bag dar daca sti ca nu, mai bine ia-o incet si sigur.
Tine un Monty putin mai 'ca la carte' decat unul asa de restrictiv pentru ca asa nu s-ar mai numii Montygnac ci dieta chinuitoare la care dai repede jos si pui la fel de rapid.

Hai ca te-am zapacit,nu? .Eu sint buna doar la tinut morala

Eu azi nu raportez NIMIC! Stagnez

Stiti cum se spune..Sa nu faci ce face popa si doar ce zice

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ele eu sint pe acii ,nu am plecat nicaieri.
Bantuim impreuna

Va pup .Noapte buna

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput