MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 14
Androix spune:
Rosiile sunt trecute la glucide bune. Am rasfoit cartea asa pe mare fuga si am gasit la un moment dat undeva unde zicea de o gustarica unde putem manca sunca, branzeturi, rosii. Dilema este ca nu zicea sunca SI branzeturi SI rosii dar nici sunca SAU branzeturi SAU rosii. Deci
Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia
Alexia27 spune:
Fetele, rosiile au IG = 30. Am cautat eu acuma in tabel. Asa ca e OK!
Poate totusi in combinatie cu o salata verde ar fi mai bine, si nu doar cu branza. Eu mananc rosii cu branza la greu si e ok.
Eileen Nicole
Ele spune:
quote:
Originally posted by Alexia27
Fetele, rosiile au IG = 30. Am cautat eu acuma in tabel. Asa ca e OK!
Poate totusi in combinatie cu o salata verde ar fi mai bine, si nu doar cu branza. Eu mananc rosii cu branza la greu si e ok.
Eileen Nicole
Si eu la fel. La pranz am mancat la fel. Dar dupa am bagat doua cuburi de cioco neconforma asa ca iar fac foamea pana maine.
Elena & Denisa
NOI
melany72 spune:
Fetele, nu am plecat inca, eu vineri imi iau zboru...dar azi m-am dus dupa copil si acum cica am terminat de calcat. Am mai bagat niste last minute la masina pe care le calc maine inainte de cosmetica...si probabil printre picaturi ca trebuie sa merg si la manichiura si pedichiura...dar sa vad cand e fata la salon..
Vad ca o sa va gasesc scandurele ca trageti la greu. Eu ieri am facut o criza cand am vazut ca desi am cu 2 kile mai putin decat vara trecuta, costumul din 2 piese nu pot sa-l port din cauza de slip care se ruleaza sub burta...asa ca de nervi m-am dus la Triumph si mai am achizitionat unul intreg...asa ca sunt in costume intregi anul asta...asta nou e negru (urasc) ca modelul ala s-a potrivit cel mai bine cu partea centrala in fata cu flori...asa pt slabire.
Sunt din ce in ce mai hotarata ca atunci cand am bani sa fac operatie la sani ca nu mai merge...cred ca si din cauza asta arat nasol despuiata...adica nu cred stiu sigur.Cel putin eu nu ma plac...barbatul meu cred ca e orb de nu vede...el aseara zicea, hai ma mami ca nu esti grasa, hai sa cumparam alt costum nu te mai gandi la prostii...!!!
Azi nu am mancat cine stie ce, dimineata o feliuta de telemea, 2 rosii (ce discutati voi acolo de ele?...),niste salam uscat picant si chiar si 2 feliute de paine prajita integrala. Am mancat la mama o ciorbita "verde" de dovlecei cu fasole verde...si mai devreme niste pui cu curry si vinete+dovlecei la gratar...de dulce tin secret nu va zic nimic.
Tineti-mi pumnii ca m-am inscris la o preselectie pt un concurs de slabit oraganizat de o sala faimoasa din Bucuresti...ieri am trimis si poze....poate ma accepta.Trei luni de dieta profi, consult nutritionist si sala pe gratis...
Va pup si mai vin si maine.
PS. Fi-mea e bronzata de la tara, neagra, ...zicea ca ea nu ar mai merge la mare ca e deja bronzata...
valentinag spune:
Ele,nu mai tin,am revenit la monty..ma rog relativ!Ca azi am mancat 4 nectarine,o felie de paine neagra,pepene rosu,2 feliute de kaizer si acum juma de ora o portie de inghetata,care era cu fructoza facuta,dar am pus nuca de cocos in ea si are Ig 80 parca
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Ele spune:
Vali dar s-a cunoscut ceva?? Eu am tinut mai mult de o sapt, vre 10 zile si am miscat acul cantarul.Acuma si eu tot cu monti dar parca ceva mai strict decat inainte.
Elena & Denisa
NOI
sanse spune:
Si eu am fost toata ziua cuminte iar acum pe seara iarasi m-am pacalit....am copt ardei si m-am indopat .Niciodata nu ma pot abtine la ardei si nu doar gust si eu...pap pina ma satur
Asa ca maine nici nu ma cantaresc
La ce concurs te-ai inscris melany72?
Succes!
Sint frumoase costumele la Triumph?Cum sint in fata la sutien?Si eu am probleme sin cauza sanilor Tre'sa facem ceva...
Eu sper sa mai fac un bebe si dupa aceea ma orientez.Cred ca prima data croiesc burta si dupa aceea sanii.
Cu banii de la copchil i-mi pun silicoame
Si mie-mi plac fructele iar cate o data chiar simt nevoia dar sint constienta ca in ziua aia sint balon de la ele.
Asa ma mai fac de la naut,varza (sarmale)..
De ce mai tineam eu cont prima data cu toate ca in cartea a 2-a nu mai vad este faptul ca nu papam niciodata branza la o masa de carne.
Asa aveam eu in cap si parca mergea.
Una peste alta....prima carte a fost un pic mai restictiva si bine facea
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
ariel_7000 spune:
buna fetele! unele dintre voi ma stiti de acum 2-3 ani, cand "ne-am distrat" impreuna:)))
so, am nascut in aprilie, in sarcina am luat 18 kg, din care am dat jos 10 si am ramas cu un surplus de 8 kg. asa ca, ieri, cand am decis sa incep acest stil de viata, nu dieta, aveam 73.3 kg, inaltimea a ramas tot de 1.64 m :))), din pacate nu m-am si inaltat in sarcina, au crescut numai fundul si burta:)
in septembrie vreau la mare si m-am decis sa dau sunculitzele jos, sa "dau bine" pe plaja. sper ca pana atunci sa ajung la 65 kg.
va pup si ne vom revedea cat de curand!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
sanse spune:
Bine ai revenit ariel_7000.
Ce a trecut timpul...parca ieri erati insarcnate si tu si Inuta12 si deja au copiii cateva luni
Nu a asa mult de dat jos ,rezolvi repede .
Spor la treaba
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Alexia27 spune:
Neaatzaaaa Sunt prima la raport azi, dupa ce era cat pe ce sa uit sa ma cantaresc. Mi-am aduc aminte cu bucata de paine in gura, da to am facut-o. deci...03.07 .....73,2 kg!!
Si ma bucur maxim!
Pup. pa
Eileen Nicole