MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Androix, ar trebui sa gandesc si eu asa poate da roade

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Andreea,eu zic ca ai sa slabesti,ca ai sa alergi de colo,colo sa vizitezi si aia si ailalta,plus de asta,ei au salate de toate felurile si fripturi si alte chestii!Stai departe de dulciuri si cus cus si sigur macar te mentii!Abia astept poze si povesti!
Anca
Ica,tu?Nimic nou?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Vali, merci, eu sunt tot ca in tabel din pacate, mi-as dori sa fiu mai ambitioasa insa in ultimul timp nu reusesc

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Maaaamaaaa ce de a-ti mai scris......

La mine cantarul arata o zi 64,8kg alte 2-3 zile 65,5kg ....
Sigur este in functie de ce papam seara.
De la ora 17 nu mai mananc si se cunoaste.Daca pap cateva legume e bine la cantar dar daca halesc fructe ma fac balon si se vede imediat a doua zi
Seara trebuie neaparat sa iau Herbolax altfel ma constip si iarasi cantaresc mai mult....

De exemplu ieri am papat:

md:3 oua fierte si sunca
p:carnita de porc prajita si facuta cu sos(ca un ostropel)-papat pe saturate
c:2-3 castraveti si un ardei gras mic

Azi cantarul arata mai bine ca ieri cand papasem seara fructe.

Eu la prima tura de Monty nu am mancat deloc fructe si a mers mult mai bine....

Pentru cele ce pleaca in vacanta:
la MD.- papati ca si acasa (omlete,mezeluri etc)
P-.fripturi cu salata sau ciorbitze
Seara daca nu va puteti abtine doar cate o salatica.

Sigur veniti cel putin la fel daca nu si mai slabute.

Cat va puteti destrabala intr-o saptamana?!

Va urez si eu Vacanta Placuta!

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_omat spune:

Fetelor , am tinut si eu dieta aceasta timp de 2 luni si cu mult sport ( 15 min dimineata, 15 la pranz si 15 seara cand eram la facultate in vacanta si nu lucram ) am slabit 12 kg....insa nu mancam rosii cu branza sau alte lipide deoarece...f important de stiut : rosiile sunt glucide! asa ca nu se combina cu ,lipidele cum am citit ca faceti multe dintre voi....nu va suparati pe mine, insa vreau doar sa ajut...eu am chiar cartea si asa scrie la reguli....va pup si bafta tuturor! deocamdata astept sa nasc insa dupa ma apuc si eu ca am pus 30 kg hihihi...pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna!
Sanse si eu fac foamea pe seara numai sa vad cantarul miscandu-se.
Irina si eu am citit cartea si chiar nu-mi amintesc de specificatia asta cu rosiile.Eu sunt fan rosii, mai ales vara. M-am saturat de rontait la salata de zici ca eram rumegatoare.
Vali tu parca tineai disociat, mai tii??

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Hei, fetele, am si eu vesti bune. Acum dupa ce am scapat de rusi, am 73,3 kg!!!! URAAAAA!! Si mananc efectiv cat vreau, inclusiv seara (dar pe la 7). Beau multa apa si cam atat. Aaaaa, si abateri cat cuprinde...de ex de 2 zile la pranz pap lasgna (abaterea fiind pastele din ea), ca altfel trebuia sa o arunci si nu ma lasa inima, zau; seara la TV stau cu cate un castron de seminte de floarea soarelui...etc.... Ce-i drept am redus cantitatile de mancare, nu de alta, dar pe caldura asta chiar nu pot mai mult.
Abia astept sa scap si de restul de 3 kile....da vine ziua fie-mii si parca vad ca iar o iau pe aratura

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Sanse, nici eu nu am mincat fructe la prima tura de monti. ai dreptate, a mers mult mai repede ... din pacate imi plac tare mult fructele...si nu ma pot abtine. macar le meninc conform, adica numai pe stomacul gol.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Irina, bine ai venit!
ai dreptate cu rosiile. din fericire mie nu-mi prea plac, asa ca nu prea se regasesc in meniul meu. am citit la un moment dat si cura de slabire in functie de grupele de singe si acolo scria ca rosiile nu-mi fac bine...si mi-am explicat in felul asta si faptul ca nu ma prea omor dupa ele...tot ce trebuie sa facem e sa ne ascultam organismul, ne zice el ce-i trebuie si ce nu.

si nu-ti face griji..si eu am pus 30 kg in sarcina si 5 cit am alaptat. acum mai am 6 de dat jos. si bebe nu are inca 6 luni...de se poate...

quote:
Originally posted by irina_omat

Fetelor , am tinut si eu dieta aceasta timp de 2 luni si cu mult sport ( 15 min dimineata, 15 la pranz si 15 seara cand eram la facultate in vacanta si nu lucram ) am slabit 12 kg....insa nu mancam rosii cu branza sau alte lipide deoarece...f important de stiut : rosiile sunt glucide! asa ca nu se combina cu ,lipidele cum am citit ca faceti multe dintre voi....nu va suparati pe mine, insa vreau doar sa ajut...eu am chiar cartea si asa scrie la reguli....va pup si bafta tuturor! deocamdata astept sa nasc insa dupa ma apuc si eu ca am pus 30 kg hihihi...pup !

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Alexia, felicitari pentru cintarul prietenos. ai insa mare grija cu abaterile alea...sa nu o iei in sus...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput