MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16
Ele spune:
Buna !
Cu greu dau de voi. Mirela bun ca esti prin zona. fetele care au fugit in concedii care stau putin pe la pc din cauza caldurilor astea. Si la Bv e cald dar in casa e tare bine! Dar cred ca mai repetam si noi faza cu concediul dar de data asta pe undeva prin Romania. Vara e abia la mijloc.
Astazi iar am niste dureri groaznice de spate de abia ma misc. Si era ziua de curatenie.
Elena & Denisa
NOI
valentinag spune:
Si io sunt!
Androixo,esti tare soro!
N-am mai intrat aseara ca am fost plecata,am venit acasa la 1 noaptea
Pe langa iaurtul de dimineata,am mancat la pranz un piept de pui la gratar cu ardei copti si aseara nectarine,banane si un pumn,zdravande fistic!
Azi am mancat o banana si 2 piersici deocamdata!Ma duc acasa sa-mi fac o supa de rosii d'aia bunaaaa ca am o pofta de nu se poate!Pe seara vad eu,salata de vinete,pepeni,ciuperci umplute cu usturoi poate spaghete...
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Ele spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Si io sunt!
Androixo,esti tare soro!
N-am mai intrat aseara ca am fost plecata,am venit acasa la 1 noaptea
Pe langa iaurtul de dimineata,am mancat la pranz un piept de pui la gratar cu ardei copti si aseara nectarine,banane si un pumn,zdravande fistic!
Azi am mancat o banana si 2 piersici deocamdata!Ma duc acasa sa-mi fac o supa de rosii d'aia bunaaaa ca am o pofta de nu se poate!Pe seara vad eu,salata de vinete,pepeni,ciuperci umplute cu usturoi poate spaghete...
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Sa va zic si eu ce pofte am...dar sa nu sariti in capul meu...o farfurie maaare de cartofi prajiti cu branza pe deasupra.
Elena & Denisa
NOI
anca.b spune:
Ciao, fetele!
Azi mai sint si eu aici. miine plec in concediu o saptamina.
Ele, si eu am aceeasi pofta!!!! da' prajiti in untura (au un guuuust!!!!) si cu crema focsani deasupra....ufff...vise...
poate cind ajung la 80 fac o ABATARE MARE!!!!
Intre timp, am mincat cuminte, fructe, legume, oua, un pic de carne (nu toate odata, bineinteles).
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
sanse spune:
Hai ca m-am laudat degeaba cu scrisul pe aici.....am bantuit prin Mall
Le-am luat fetelor costumase de protectie solara.Poate maine mergem la strand si sa nu le arda soarele
Eu mi-am luat doar o amarata de geanta si un sutien care-mi face niste tatoaseeee.Ma gandesc daca or fi si costume de baie cu sutiene de felul asta.
In locul bureteilor sint pungi cu un lichid(gel) care umplu partea de jos a cupei iar sinii se vad mult mai mari.
Poate voi deja aveti si radeti de mine dar eu nu am mai avut asa minunatie de sutien si-mi vine sa ma pup ca am avut rabdare sa cotrobai printre atatea feluri de lenjerie.
Si eu asi papa ceva BUUUN
meniu azi:
md:fasolica galbena cu usturoi -cam aiurea asa de dimineata
p:ciorba de legume si salata de castraveti cu branza de soia
c:2-3 castraveti
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
mina spune:
quote:
Originally posted by sanse
Ele eu sint pe acii ,nu am plecat nicaieri.
Bantuim impreuna
Va pup .Noapte buna
POZICI
KG MELE
Buhuhuuuuu va bantui si ioooooooo
imi vine sa mor de nervi, is acasa cu copilu care a luat vacanta mai devreme si numa aiurea mananc. Incep ziua cu hotarare maxima si, incercand sa le fac pe toate (ca nu-s nici in concediu nici la birou, ci asaaaa, intre) am tot programu dezorganizat si nu ma disciplinez deloc.
Bai voi ATI INNEBUNIT? Sa calci p-alaturi e una, sa marturisesti ca poftesti e alta, da sa scrii CARTOFI PRAJITI? Pai cum rezist io mai nene pana deseara (cand am de lucru de cre ca fac noapte alba)? A? Hai, gata, de acu incolo nu mai scrim aici ce poftim ca vad ca are un efect devastator (mie imi vin maine socrii si soacra-mea aduce sarmale, pentru bietu' Matei care ar manca da io nu fac neam). Mi-a fost mila de ea sa ii zic sa nu aduca ca nu-s de regim.
Si tocmai planuiam cum o sa-mi fac io o tava maaaare de legume si ciuperci gratinate, printre care si praz care e o nebunie, si uite voi ce-mi faceti!!!
Hm Hm
Sanse, cum era sutienul ala? Sa-l porti sanatoasa!
Va pup si we placut
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
valentinag spune:
Auzi sanse,da sutiene sa le micsoreze n-aveau aia?Ca io d'ala vreau!urgent!
S-au dus dracu planurile mele de mancare,am mancat intradevar spaghete integrale cu sos de rosii si ciuperci,da por'ma..ce vinete nene..am bagat 3 porumbi fiertica-mi ploua in gura!Acum apa!
Maine ma duc la mare,abia asteeept!
Sa fiti cuminti!cine vorbea....
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Ele spune:
Mai nu-mi lua mesajul..se vede ca era ceva "pacatos" in el.
Dar eu sunt mai al dracu ca dc-ul asta si il copiasem in prealabil.
Deci..voila:
Azi imi facui toate poftele. Si chiar in doua reprize. Dar nici macar nu regret, na. Si asa cateodata ma apuca disperarea ca parca pierdem tot "gustul" scurtei noastre vieti.
Citeam ca la majoritatea dietelor o zi pe sapt e liber la orisice. Ei...eu mi-am luat azi liber la orice dar au trecut mai bine de doua sapt stricte si cu nemancat seara. Ce o fi o fi!!!
Si pofteam si la o cutie de aia mareeee de inghetata.
Elena & Denisa
NOI
sanse spune:
quote:
Shiiiiii!?!?
Mai ai cutia ?
quote:
Auzi sanse,da sutiene sa le micsoreze n-aveau aia?Ca io d'ala vreau!urgent!
Nu valentina ,nu cred ca aveau
De porumb ce sa zic...el si shoriciul de porc sint chestii de la care nu ma pot abtine
Am primit si eu ieri o sacosa si nu l-am fiert de frica sa nu ma indop....dar azi nu mai scap -vor fetele
E asa grav daca papam si noi ....doar 10-15 porumbi ?!
mina multumesc .Dupa doi copii sinii mei sunt aproape bretelute iar sutienul ai arata rotunzi si plini
Va pup fetelor Sa fiti cuminti
POZICI
KG MELE
Ele spune:
quote:
Originally posted by sansequote:
Shiiiiii!?!?
Mai ai cutia ?
Va pup fetelor Sa fiti cuminti
POZICI
KG MELE
Nu o mai am ca numai pofteam , nu mi-am facut si placerea asta. Doar restul...
Elena & Denisa
NOI