MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Unde sinteti fetelor?
Nu papati,nu?!

Ce credeti ca fac eu acum? PIZZA !! Pentru ticalosii mei...
Nu gust nici de-a naibii

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

quote:

E asa grav daca papam si noi ....doar 10-15 porumbi ?!

[

Coreeect!
Azi asa:
o felie de pepene
un dovlecel umplut cu orez integral
alune
si mi-e o foame de mor

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, am mareeee nelamurire. am gasit undeva, aceste retete ca fiind montignac. sunt corecte??? adica fructele se pot combina cu restul?

Salata de piersici cu somon afumat(dieta montignac)

Ingrediente necesare:
• piersici sau nectarine
• somon afumat
• sare, piper
• ulei de masline
• zeama de lamaie
Mod de preparare:
Somonul se incalzeste in cuptorul preincalzit (170°C) pentru 2-3 minute. Fructele se taie felii.
Se aseaza totul pe farfurii si se stropeste/presara cu piper, ulei de masline si suc de lamaie.
Simplu si bun!

Salata de mozzarella
Daca vreti sa va impresionati musafirii cu o salata frumos colorata, apetisanta si dietetica, salata de mozzarella este perfecta. Ca sa nu mai spunem ca e si dietetica si indicata daca urmati dieta Montignac.

Ingrediente necesare:
• frunze de menta sau patrunjel
• fructe zemoase (de exemplu piersici, kiwi)
• sunca sau jambon slab
• mozzarella
• lamaie
• o lingura ulei de masline
Mod de preparare:
Pe o farfurie se presara o cantitate generoasa de frunze de menta sau patrunjel (intregi, doar fara tulpini). Peste ele se pun cubulete de piersici, kiwi sau alte fructe zemoase.
Adaugati un strat de fasii foarte subtiri de sunca sau jambon slab (pot fi bucati mai mari, dar sa fie taiate subtire). Urmeaza un strat de mozzarella proaspata, taiata cubulete sau rupta bucati.
Deasupra se rade coaja de lamaie. Se stropeste cu zeama de lamaie si 1 lingura ulei de masline.
Este o salata delicioasa si foarte usor de facut.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Ariel,nu stiu cat de mont sunt,avand in vedere ca el zice clar,fructele se mananca cu jumatate de ora inainte de masa sau la 4 ore dupa~!Din asta eu inteleg ca nu merg in combinatie cu somon,sunca sau mozzarela!Sa vedem ce zic si fetele!
Eu azi:
2 banane
cotlet de porc cu sos de patrunjel
Pe seara o sa-mi fac o salata de ton cu castraveti

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Vali aceeasi explicatie o aveam si eu. Alta nu.
Eu sunt cu greturi maaari si habar nu am de la ce. Ieri am ingurgitat cam putin..un gratar cu salata si dupa numai pepene.
Chiar am si eu o intrebare daca patiti la fel in ca mine..deci eu nu mananc prajeli si alte mancaruri "grele" dar daca se intampla sa mananc, noaptea o vomit..o fi ca s-a dezvatat organismul de astfel de mancaruri???

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele,greturile or avea alta cauza

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Ele,greturile or avea alta cauza

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Garantat, NU.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Ariel, mie nu mi se pare ok sa combini la aceeasi masa lipide cu fructe.

Mai ales ca mozzarella e absolut mortala cu rosii, ulei de masline, otet balsamic si busuioc proaspat (merge si uscat la caz de mare nevoie).

Sanse, pai zi firma maica! vreau si io....ca nu ma pot lauda cu doi copii, doar unu dar de cand cu regimu cred ca ce am dat jos..din sutien am dat.

Ele, da, e f posibil sa te fi obisnuit fara mancaruri grele si cand le papi, organismul protesteaza. Asa patim noi cu carnea de porc. Ce ziceai tu ca la orice regim merge o zi pe saptamana de facut de cap. Nu e cam mult? Eu auzisem de o zi pe luna.

Eu am mancat aiurea azi.
DImi: cafea cu zaharina
Pranz: 3 sarmale (ne-monti, dar ma mangai la gandul ca, fiind facute pt copil, erau dietetice)
pentru seara am niste pastai fierte si am primit de la socri busuioc proaspat,,,ma gandeam la o mozzarela cum zisei mai sus...sa vedem

Pup

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

azi am incercat sa fac tortul pufos si blatul mi-a iesit bine, dar crema, dezastru! am luat smantana dulce milli, 30 %...am batut-o cu fructoza si....s-a flescait. am insistat sa o bat cu mixerul si s-a separat grasimea de lichid...in final a iesit o "aratare" de crema, ceva gem margarina si un pahar de "lapte" f dulce, care mi l-am pus in cafeaua decofeinizata(alaptez inca...). am uns tortul cu "margarina" aia si am pus felii de piersici deasupra si migdale crude. arata senzational in final si avea si gust bun.
unde am gresit cu crema aia?? (cea cu philadelphia in ea...)
intrebare, avem voie alune, nuci, stafide? le-am vazut in multe retete ... stiam ca nu sunt bune! dar migdalele crude sunt ok? fisticul crud? cacao? ce mai putem folosi la dulciuri? in faza 1...
va pup si merci pt raspunsurile la intrebarea anterioara.
azi am facut 1 sapt de monti si am minus 1 kg:)))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ariel era rece smantana inainte sa o bati?-trebuie sa fie f. rece
-Sigur era Sm.dulce ?-eu iau de la La Dorna cutie rosie si iese sigur
-fetele m-au invatat sa pun citeva picaturi de lamaie si se face 'batz'

Altceva nu-mi trece prin cap acum....pacat ca nu ti-a iesit pentru ca este super bun tortuletul

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput