MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neatza!
Observatie la mine...daca mananc o singura zi dupa 6 seara cantarul arata ca cam 65. Ieri am facut foamea rau pe seara ca pe la 2 "am indraznit" sa mananc niste chec. Asa ca am mancat doar doi porumbi fierti pe la 5 si in rest ceai verde. Dimineata cantarul arata 63.8.
.
Parca mi se pare ca greutatea asta a nostra nu e concludenta deloc. Mie mi se pare ca nici fund nu mai am in pantaloni dar cantarul arata ca as avea. Plus ca variatii de astea in functie de cum te indopi cu o seara inainte....

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Si uitai sa zic ce mananc (nu ca ar fi regula la mine ) dovlecei la gratar cu salata de rosii. Pe seara inca o salata.
Aseara am sarit in capul sotului ca a venit cu platoul de mancare in pat langa nasol meu. si mie imi chioraiau matele si aveam niste draci de foame.... Dar am stat cuminte.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Ehehei, mai am 30 minute de munca....

Ma duc acasa la calcat ca timpul trece. Azi sau maine ma duc sa recuperez si copilul de la mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Offff cum am dadeam eu pe DC si nici gand sa ma apuc de calcat Acum ca te-am citit nu mai am nici o scuza. Doar mai fumez o tigara si ma pun pe calcat.

Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Andreea, multumes de urare! Maine e ziua cea mare. Mai am putin si scap.
Spor la calcat fetelor si vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bey Andreea,da esti chiar nerusinata,cum adik nu te mai opresti,ba sa te opresti!
Vacanta placuta fetelor si sa veniti mai slabe,mai frumose,bronzate si cu mai putina celulita!stati mult in apa,sa va bata valu'la pulpite!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Hai ca azi am fost cuminte. mai mult de nevoie decit de voie. am fost la dentist de la 12, nu am apucat sa maninc la prinz inainte, apoi am fost la medicul de familie, la banca, la shopping pt costumul de baie si pt ochelari de soare...am ajuns acasa la 5 jumate'. am mincat si prinzul si cina odata: mozzarella+pastrama de pui. plus o cana de cola zero si doua bucatele de cioco neagra.
daca si miine imi iese figura, va fi bine.

aaaa...si toata lumea zice ca am mai slabit fata de acum doua saptamini(desi cintarul nu s-a miscat). s-a redistribuit insa grasimea...se vede cu ochiul liber, incap in haine care nu-mi erau bune joia trecuta...la picioare se vede cel mai tare...nu stiu cum, ca de umblat pe jos n-am mai umblat atit...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ba pana la urmatorul target nu ma mai opresc. Abia astept sa-l ajung pe-asta. Va fi aproximativ greutatea pe care o aveam cand am ramas prima data insarcinata. Si apoi da-i si lupta pana la urmatorul prag. Dar sunt hotarata sa ajung MACAR la 70! Inca trag speranta nesimtita sa ma intorc mai slaba decat plec, om vedea.

Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andreea, tinem pumnii!!! si eu as vrea sa ma intorc mai slaba, dar cred ca sint iluzii desarte...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Vacanta placuta tuturor celor care ati plecat sau veti pleca in curand

Acusorule, succes

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput