MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
melany72 spune:
Eu chiar sunt pe ultima suta...
Vineri zbor in concediu, am bagaje de facut, rufe de calcat , de luat copilul de la mama de la tara...ehe...multe, epilat, manichiura, pedichiura...
Azi am inceput cu un ness cu lapte si am numai fructe pt prima parte a zilei.
Incerc sa mananc cat mai putin pt ca oricum o sa ma balonez spre sfarsitul saptamanii din cauza de rusi...
Aseara m-a tot durut pe jos...poate pt ca aveam picioarele inghetate de la aerul conditionat?!
melany72 spune:
He, he...noroc ca si altele sunt in concediu, ca am ramas pe prima pagina.
Am ingurgitat 3 piersici...si am un mango.
Ele spune:
Melany si eu prin zona..dar parca e o amorteala totala.
Si nici eu n-am nimic interesant de zis .
Ma tratez cu ceai verde si atata.
Elena & Denisa
NOI
anca.b spune:
Sal'tare!
tot pe pagina 2????
asta e, e lumea in vacanta, se vede ca a venit vara!
azi am inceput cu o cafea cu lapte, iar la prinz omleta din doua oua si brinza.
de cina nu stiu, in principiu putin, pt ca merg si la dentist si nu cred c-o sa-mi mai vina sa maninc dupa...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Androix spune:
Acusor, bafta multa la licenta! La anul pe vremea asta sunt si eu ca tine in febra examenelor.
Eu mi-am facut ieri de cap ca am umblat toata ziua si am mancat zdravan pe la 9, dar zdravan in sensul ca m-am saturat dar cantitativ am mancat mai putin decat puteam "duce" inainte de a nu mai manca seara dupa 6. S-a mai micsorat stomacul, e bineeeee!
Andreea mama de Filip si Georgia
Ele spune:
D'apoi bravo fetele.
Sa inteleg ca nu mai mancati nimic daca nu mai treceti pe aici??
Elena & Denisa
NOI
Androix spune:
Pai chiar ca! Si eu tot pe ultima suta, ba chiar si mai scurta suta mea ca eu plec joi dar eu nu iau copiii ci doar a trebuit sa-i duc Dar in printzip tot calcat, spalat, manichiura, pedichiura, epilat, am strecurat si-o vizita la gineco, maine ma tund si ma vopsesc, o sa fiu o dama bine adica Si intre timp ma multumesc sa mananc o cafea la micul dejun si rosii cu branza si cremwursti la pranz. Cat despre cina chiar daca nu e monti eu tot bag o vafa mica.
Andreea mama de Filip si Georgia
anca.b spune:
Buna dimineata!
Eu sint un pic necajita...orice fac, spre seara ma loveste o pofta de piine de mi se face rau. aseara am cedat si mi-am uns o felie cu brinza topita. uffff. parca nu mai am vointa deloc. si ma mai mir ca stagnez!
ma rog, sper ca azi sa reusesc sa ma abtin. am inceput cu doua caise si doua nectarine.
pe de alta parte, desi kg sint aceleasi, ieri am incaput intr-o pereche de pantaloni care saptamina trecuta nu-mi incapeau pe fund. mister total.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
valentinag spune:
Salutare!
Anca,same hereaseara mi-am propus sa mananc doar pepene rosu si nu m-am putut abtine sa nu mananc un colt de paine alba,pufoasa
Azi dim o chifla neagra cu seminte,por'ma ciuperci fripte,rosii si castraveti si diseara imi fac chiftelute si mananc alaturi de salata de ardei copti.
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
melany72 spune:
Buna ziua damelor!
Ieri m-am enervat cu sotul, asa ca de obicei inainte de a pleca in concediu si evident ca nu am mai avut chef de internet.
Vin azi si va zic :ieri in afara de fructele de dimineata am mai mancat o salata cu ton si acasa am mai avut o jumate file de somon la cuptor, 2 linguri de fasole verde cu mujdei de usturoi, dovlecei si vinete la gratar...deci ok...dar pe urma am bagat neste inghetata....wrong!!!
Azi am baut un ness si am mancat o salata de rosii, ardei castravete si 4 felii de mozzarella...