Casnicute sexy (175)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

doina, ma bucur ca Dan este mai bine...Doamne ajuta! pe amandoi
si da...vreau si eu tocanitza...eu n-am avut tim azi sa prepar cine stie ce...doar snitele ,cartofi prajiti si salata verde...ca m-am ocupat de tortul(iar cu mickey) pentru petrecerea de maine de la scoala...
miha, super briosele...ce reteta faci? parca te-am mai intrebat pe undeva..da' de-s baba si tu ma ierti
Danelutza, nu terminasi covorul ala?
miki si eu
eu am o durere de stiti voi ce de nu mai pot...e prima zi si ma misc in reluare...

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Doina, esti online?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miky, acum sunt.
Monica si eu am terminat zilele trecute...asa de nasol mi-a fost...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Ti-am trimis invitatie pe mess.

Miki

Mergi la inceput

doina scuze nu eram aici

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

NEATAAA! hai trezirea ca e soarele pe cer:) cu mult lapte, sa nu se ridice tensiunea.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Buna cafea Alinuta!
Eu dau un rachiu si o limonada.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

...

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Miha eu ma inscriu la limonada!!!
Danelutza , ce harnica esti!!!!
Eu astept sa se dezghete frigiderul, caci avea gheata in congeleator, de nu facea fata, asta de la deschis usa la frigider de 1000 de ori pe zi.La noi este o caldura...acum e nor si e sufocant , parca ar vrea sa ploua dar nu cred...ca se invartesc norii
Voi ce faceti???
Un suculet rece cine doreste???

Doina Bita

Mergi la inceput

buna fetelor,
am aparut, va era dor de mine?
dau copy la ce am scris la rahova...ca ma dor destele
dimineata intrasem in criza de timp...
dar sa o iau cu inceputul...aici fiecare petrecere pentru copilashi se organizeaza cu personajul(personajele) preferate ale celui mic...si in functie de buget se cumpara farfurioare, pahare, lumanarica, lingurite, baloane, etc...cu personaejele respective...v-am mai zis eu si niste pungulite(la fel cu pers respeciv)in care se pun bombonele, gume, napolitane, si mici jucarioare la fel pentru toti invitatii si la sfarsit se impart invitatilor...*buuunnn...pana aici totul bine...le aveam si noi din timp cumparate)
in afara scolii la petrecerile mai mari se face si o masa festiva unde se pun tot felul de machete cu personajele din desene animate(inchiriate de la firme specializate) tortul si bombonele muuuulte brigadeiro(multumiri)...ei la scoala m-am gandit eu ca nu e loc pentru masa asta cu machete...si dimineata cand il duce sotul meu pe alex la scoala zice...fetitza care face petrecere cu alex avea un castel cu printese, etc...hait...am bagat-o pe maneca...va dati seama ca incepea alex sa zica ca el nu a avut,etc...in loc sa ma duc sa pregatesc sala am fugit cu sotul meu repede la un sediu de petreceri si am inchiriat rapid 2 machete cu mickey si pluto si le-am pus si noi pe masa...a fost o cursa nebuna contra cronometru dar pana la urma am reusit si totul a iesit f bine...si alex bineinteles super incantat caci pentru el a fost o super surpriza...
aaa...si am avut doua torturi pe cel cu mickey facut de mine si un tort oferit de scoala, plus sucuri oferite tot de ei...sunt super atenti aici(poate unii parinti nu au bani sa-si serbeze copilashul si ei ca institutie se obliga sa-l serbeze cu tort si suc pe cel mic...chiar daca nu in ziua in care implineste ci la sfarsitul lunii)

apoi am dus-o si pe ruxi la gradinita la ea sa mai vb cu d-na si colegii...s-a jucat un pic prin parculet am venit acasa, eu lesinata de oboseala si ea vroia afara sa deseneze cu creta am iesit afara ca altfel nu ma mai intelegeam cu ea ...si pana i-am dat sa manance si alte nebuneli s-a facut ora 15 si abia, abia am reusit sa o adorm...mai stau vreo ora si plec dupa alex sa-l recuperez de la scoala, cred ca abia asteapta sa-si deschida cadourile de la colegi
ei...cam asta a fost la noi pe ziua de azi...

Danelutza, ai terminat trebushca?
Alinutza, multam de cafea...am baut chiar acum din ea...ca nu mai pot si mai e o groaza pana diseara
doina si sucul de la tine e tare bun
din rachiul de la miha...mai la noapte...ca trebuie sa mai conduc doar limo deocamdata
cam slabutza miscarea in zona...pe unde sunteti?
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput