Casnicute sexy (175)
Raspunsuri - Pagina 7

mariussimiuc spune:
Monule,ia un rachiu de aici si da-te mai aproape si mai spune o data ce-ati sarbatorit azi,ca eu m-am pierdut pe drum cre ca.
Oricum,sa va fie de bine petrecerea!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

monica-elizabet spune:
miha, ziua lui alex la scoala
chiar daca sunt nascuti pe 7. 10, 15 toti copilashii din luna iunie (sa zicem) se serbeaza la sfarsitul lunii respective..astfel se aduna mai multi si fac petrecerea impreuna.
noi am mai facut cu o fetitza...
acum e super fericit cu cadourile lui...abia se lasa plecat spre parc
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post

mariussimiuc spune:
Ahaaa...deci asta era...Chiar daca ma mai lasa memoria,din cand in cand,nu tot timpul ...stiam ca l-am mai urat o data pe Alex. Vad ca o tineti numa intr-o petrecere...Bravo!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:

monica-elizabet spune:
pe toate
desi vad ca ma pup singura sau numa cu miha
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post

Danelutza spune:
Desteptareaaaa , poate putina muzica si o tira de cafea, va aduce pe drumul cel bun
caleluta e servita doamnelor
ceaiuri, va serveste cuscra ca are lamii
Va tuc in ordine analfabetica, va doresc o duminica placuta si... la multi ani, celor care sarbautoresc astazi

atelocin74 spune:
Multumim , multumim , Danelutza , esti o dulceeeee , e foarte buna cafeluta cu siguranta ne mai trezeste un pic. pt toata gasca de sexoase.
gyongyi