Casnicute sexy (175)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

atelocin, bine ai revenit acasa, multa sanatate tatalui tau si sa auziti numai vesti bune de la dr...Lianei distractie placuta pe amandoua
danelutza, spor la trebushca mai dar nu te obosi asa de tare...ai grija de tine

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,nu m-am apucat inca,ca am programat-o pt la anul...stiu,stiu ca nu merge dupa program,dar ce sa facem...mai avem datorii de achitat si nu ma prea incumet sa mai fac o puta mica...dar vine vine...sper doar sa fie fetita,ca daca va fi baiat..cred ca ma impusc singura

DANELUTZA,ma mai ia cateodata..chiar duminica am avut iar o criza...dar am medicamente puternice acuma si ma linistesc..dar de vreo 3 saptamani nu mai avusesem nimic..e foarte ciudat...adevarul e ca daca fac un bebe nu mai merg la munca,sigur nu ma va durea capul,ca pe mine cica de aia ma doare,de"munca"...hahahaha

la toata gasca si sa auzim numai bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! pt toate sexoasele. Danelutza harnicutza, spor la treaba. Asa sunt si eu obisnuita, intii munca, apoi distractia

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Eheheee...eu deja m-am inhibat intre atatea harnicute... Io-s puturoasa rau mey... fug la leneveala mea...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna sexoaselor!E cald la voi?ca la noi mori, afara...
Mirela , Dan e bine.Escara aia se vindeca, dar mai are inca.E bine ca se regenereaza vizibil.
Voi ce faceti fetelor? eu am facut o tocanita de porc si cu o garnitura de legume, multe legume,o salata de varza.Ciorbica azi nu mai fac, avem de legume.Voi ce mai mancati? ai mei pe caldura asta manaca mancare gatita.
Ar fi vrut ei si ceva dulce...dar lasa, caci erau cred ca 50 grade in bucatarie.Va pup pe toate!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza
eu sunt pe-aici cu o cafea mare in brate..tot zic ca ma apuc de treaba si am o leneee....dar trebuie...asa ca daca-i musai cu placere
va pe toate sa aveti o zi buna

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Doina tu dai tocanita si eu dau desertul. Da' eu vreau cu mamaliga...Cine face?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, doina sunteti harnicutze rau io pe caldura mie lene sa si stau. toata saptamina am mincat numa' in deplasare, in centru

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miha eu fac si mamaliguta!!!Alinuta si mie mi-ar placea sa nu stau in bucatarie...ca se face o caldura de iti vine sa fugi de acasa.
Si mamanca ai mei frate....ca termitele...
Monica ce treburi ai?te vad!!!
Eu merg sa iau pulsul de pe afara, sa vad cat de cald mai este....ma intorc, poate apareti pana atunci.Ia ca servesc tocanita , cine doreste???si un suc rece!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput