Casnicute sexy (175)
Raspunsuri - Pagina 4

georgi75 spune:
Neatza
Am facut . Doreste cineva?
Cuscra mersi de idee dar parca mi-e jena sa dau buzna in subiectul fetelor sa intreb.Am vorbit aseara cu doamna la care am fost anul trecut.Deja inchiriaza, 700 000 camera pe noapte.
Poate o rog pe Dodo de la scorpiute sa se intereseze ea.
Azi imi iau liber de la scoala.Stefi a facut febra aseara iar acum parca arde iar.Mergem la dr sa vedem despre ce e vorba
Pupici la tot

alexa si mami spune:
neata! Georgi, multam de cafea. multa sanatate Stefaniei! Miho, cum bey ca pensionarii la saturn?! tot in saturn mergem si noi anul asta, la balada.alexa si
mami

mariussimiuc spune:
Helau!
Alina de obicei acolo-s biletele de tratament pentru pensionari.
Sanatate multa zambaretei! Poate n-o fi nimic,doar caldura sa fie de vina.
Monule te temi de ,ai?
Mirela,tu ce faci?Te-ai apucat de lucru pentru fetite?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

monica-elizabet spune:
hello,
cuscra, sanatate multa printesei si multumim de cafelutza
miha ce mai faca d-ra bau?
dar fratiorul ochios?
alinutza
atelocin, nu ai ajuns inca acasa? si pe tne si pe Liana
sa ne dati vesti...
Danelutzooooo...unde esti? pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post

alexa si mami spune:
io sunt pe aici, adica acasa, omor timpul sa treaca mai repede ca si asa n-am chef de nik.
toate
alexa si
mami

monica-elizabet spune:
pe unde sunteti?
eu am terminat cornuletele cu cremwursti si mini pizza, le pun la congelator pana vineri dim...altfel nu aveam timp sa le fac pe toate (sotul zice sa nu ma agit prea rau ca astia mici nu mananca, timpul e scurt...doar o ora jumate si sunt si mai multi aniversati asa ca toata lumea o sa aduca si o sa fie prea mult)
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
o fii ramas intzepenita dupa masajul de ieri si acu' o drege italianu'
Danelutoooo...[pup[ si fug ca acu' apari cu
am ramas intepenita pe munca continua, miine spal ultimul covor

asa ca... sa nu ma dati disparuta, ca sint, dar revin peste vreo doua saptamini, inainte de a pleca cuscra la mare

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Mey...dar unde e cuscra mea?

Danelutza spune:
Georgi sanatate zimbaretei . Isabella a scapat de febra, dar stranuta mereu, ii curge nasul si tuseste destul de urit. Sper sa nu fie nevoie de doctor.
Monica dar ce e vineri, ca am pierdut firul
Mirela apuca-te repede de facut fetita, sa vezi cum iti trec si durerile de cap.
Apropo, cum te mai simti ?
Restul va tuc pe toate, dulce, dulce, dulce , deh... am papat placinta cu mere si am avut zaharul aproape

atelocin74 spune:
Buna seara fetelor ,,,,, am ajunns acasa luni seara obosita moarta... stiti voi cum e cind ajunge omul acasa , despacheteaza , aranjeaja...etc , l-am adus si pe taica-meu ca vreau sa-l duc aici la medic pt. ca el sufera cu inima si vreau si eu sa vad parerea astora de aici ,plus ca am avut si eu comandata mobila pe hol si astazi mi-au adus-o asa ca am terminat cu aranjatul dar problema e ca sint terminata si eu , am facut un dusulet m-am asezat sa va scriu citeva rinduri si mai trag cu urechea si la meci.
Liana e super bine , tocmai a plecat in Austria la ceva bai termale.
Va pup pe toate. gyongyi