Strumfi de un an (iul-aug 2007) (85)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Mihnea!
duamna hook!
LUNA, eu am hotarat sa-l fac (si sa citesc cartea de la Anya dupa )
Despre educatie, pe scurt, fara a fi folosit in exces, NU isi are rolul lui....in rest , cel putin in casa, incerc sa inlatur pericolele. "nu-i voie" nu folosesc pentru ca ma zgaraie raaau pe ureche, imi vin idei ucigase si sinucigase cand aud pe altii folosindu-l asupra copilului meu, dar asta e, traim in societate . Insa stie, si spune si el "niu niu" si face si din degetel, la priza, televizor, aragaz, si "cahhh" la mucuri de tigari, hartiile de pe jos.
De izbit cu fundul in magazine sigur o va face...vad io atunci ce masuri administrative iau.
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
La multi ani pt sarbatoritii zilei!
Mihnea, Daria lui Kitty_nic, d-na Hook...
But: who is d-na Hook? Sper sa nu supere intrebarea, dar chiar nu stiu cuii ii spuneti asa...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 18+
Ana Maria
![](images/user_woman.png)
Luna1 spune:
Simo esti tare cu cartea.
Asta cu nu-i voie de ce te streseaza? Ti s-a spus mult sau repetat in trecut? Intreb ca pentru mine ori ca zici NU ori Nu-i voie inseama acelasi lucru.
Monica Karligutza este madam hook, de la karlig=hook in engleza.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
Iete cine a aparut.
Si asa DUAMNA noua nu ne bagi nimic? Ce fac frumosii tai baieti?
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
Merci Luna pt lamuriri
Deci: la multi ani, karligutza, alias dna hook!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 18+
Ana Maria
Anya20 spune:
alinutza, bine ai revenit! sa-ti traiasca si sotul, ca mi-am amintit ca si el e geaman.
luna, eu te descurajez cu vaccinul, daca vrei. daca nu vrei sa auzi, spune-mi si nu mai zic nimic (si nu este vorba de celebrele zvonuri despre autism, despre care s-a tot vorbit si pe aici...asta ar fi parfum).
simo, eu regret ca n-am citit mai multe cu mult inainte de a le vaccina pe fete. dar...sper ca niciodata nu e prea tarziu.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Luna1 spune:
Anya spune-mi ca nu ma supar. Cum spuneam ce ma sperie e epidemia aparuta acum unde spunea nenea ala la tv ca se asteapta la 1 caz de deces la fiecare 500 de cazuri, in concluzie ei banuind ca in relitate sunt peste o mie de cazuri...
Intradevar de autism nu vreau sa aud insa spune-mi mai mult de restul. Nu de alta dar n-am auzit de nimic mai grav decat supozitia ca ar putea cauza autism lucru nedovedit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
Multumesc fetelor pentru urari! nu ma asteptam sa va aduceti aminte, sau sa vi se aduca aminte (de vreun email, excel, calendar, etc
)
sunt cobza de racita, asa ca de 28 de primaveri ce le am deja... de unde 20? pot sa imi schimb buletinul sa apar cu 20 doar?
deci va pup in ordine si la rand, Anya, Luna, Anto, Andicu, Alina.a (da, pe tine te las prima ), Simo, monicabo
plus pe cele care m-ati sunat: Anya, Simo, Jadi
gata ca va molipsesc de raceala mea (stiti combinatia AC, Bucuresti, AC, Bucuresti, AC, Bucuresti??????? ....
)
plus ca e racita si Adeluta, asa NU cadou! sper sa o fac bine pe ea repede si bine, ca stranuta intruna si la fiecare stranut ii curg mucii apa pana in gura... of... eu pot sa ma ramolesc, sau sa ma tratez si maine, dar pe ea AZI trebe s-o fac bine!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Miillyy spune:
Multumim (adica eu si Mihnea) inca o data pentru urari tuturor!Mi-au dat lacrimile ....
M. siMihnea