Strumfi de un an (iul-aug 2007) (85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mai Milly de ce sa plangi? de Hook stiu ca e plangacioasa si siropoasa, dar tu? Fii vesela, ca esti mama de copil de 1 an!

Eu fac bine, copiii si mai bine . Sunt acasa doar cu Tudor asa ca e floare la ureche, unde mai pui ca stam claie peste gramada ca ieri ne-a inundat un vecin si avem salteaua de la dormitorul nostru fleasca si banuim ca pana se va usca va veni si parazitul 2 adica Vlad asa ca o sa dormim pe jos

Va citesc zilnic sa vad ce mai spuneti dar ma stiti, sunt timida si mi-e jena sa scriu

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, mihneaaaa!!!
La multi ani, karliiiii!!!
Pup fetele toate si puiutzii lor. Eu tre sa depun vineri lucrarea de disertatie, asa ca sunt foarte prinsa. Plus problemele de la birou, plus ca vine gemanutza mea cu sotul si cei trei copilashi, deci intelegeti cat de ocupata sunt. Dar nu suficient de ocupata sa va pup si sa va urez

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Luna sa stii ca am cumparat carutul rosu facem poze cand ajunge sa te facem geloasaIar Nana sa stii ca a plecat cu fluturasul ei drag si scump in tara si cred ca stau cam doua luni.Erau mult mai bine acum se topesc de caldura cred.Vladut cica o pupa pe Lizzy si ii imprumuta carutul daca vrea

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

de la arad la toata lumea,e calda si buna,mmmmm....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

si va invit si la o vizionare...aici

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Alina, mersi pt cafea, aveam mare nevoie.
Sa-ti traiasca printesa, dupa ce scriu ma duc sa vad pozele .

Luna, noi facem vaccinul si la fel ca Simo cred ca voi citi cartea dupa aceea .
Aici e in schema clasica si gratuita si nici nu cred ca le-as putea separa. Adica cum, sa faci numai unul din cele trei, R O R? si care anume? Chiar vineri ma duc cu Sonia la vaccinare, dar nu pt ROR. Dr mi-a zis ca ea nu se grabeste cu ROR, ca inainte sa-l faca trebuie sa-i dau eu Soniei albus de ou, sa vedem daca e alergica, pt ca vaccinul contine aceleasi proteine ca albusul de ou, iar albusul nu se poate da inainte de varsta de un an.
Daca vreti, spuneti-mi ce s-o intreb pe dr.

Alina(anya), si eu as vrea sa stiu ce te-a intrebat Luna . O sa-ti dau pm cu adresa mea de email sa-mi trimiti si mie cartea. Mersic aniticipat .

D-na Hook, multa sanatate si la mami si la copila, sa va faceti repede bine.

D-na Jadi, ce nasol cu inundatia aia. V-a facut si alte stricaciuni? Pupici la baietii tai frumosi... si la mama lor.

Violeta, bafta cu lucrarea la disertatie.

Milly, eu cred ca plangi ca-ti pare rau ca nu scrii mai des aici, n-ai exercitz, dom'le .

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Cu scuzele de rigoare pt intarziere spun si eu "LA MULTI ANI!" strunfilor de un an Elisa, Arina, Maria, Sonia, Mihnea, Daria, printesa de Amameda. Sa cresteti mari, frumosi, voiosi.
"LA MULTI ANI KARLIGUTZA! un brat de si de la mine.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am citit putin printre randuri. acum nu ma mai lasa andra. sta agatata de mine. trebuie sa iesim la plimbare.
am fost plecati cateva zile in ardeal. alex a ramas la bunici. andra deja ii simte lipsa. il cauta prin toata casa.
alina.a frumos ati petrecut! ce a ales elisa de pe tavita?
imi place mult tortul vostru. sper sa gasesc si eu la andra ceva asemanator. printesa dulce.
sunflower ai o frumusete de baietel.
fug ca nu ma mai lasa. poate reusesc sa intru mai tarziu.
strumfaria

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nico, mersi, .

Uau, Alina, m-ai lasat muta (noroc ca pot sa scriu ), ce petrecere frumoasa ati avut pt Elisa. V-am admirat in poze, e o dulceata de fetita, frumoasa si finutza. Sa va traiasca.

Milly, na, ca v-am vazut si pe voi, e un scump Mihnea si ce ochi albastri are. Sa fiti sanatosi cu totii!

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc celor care ne-au vizionat pozele noi si Stefaniei, Lunei si Monicai pentru cuvintele frumoase .

Azi n-am timp nici sa ajung la frigider sa-mi pun ceva de baut, asa ca am intrat doar sa va salut. Violeta, multa bafta! . cu toate astea, ma duc sa vad pozele Elisei, asta nu se poate amana. O zi excelenta!

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput