Strumfi de un an (iul-aug 2007) (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata!

La multi ani Matei Alexadru, puiut de Housepocket!!!!

Multumim inca o data pt urari. Noi am petrecut frumos vineri, apoi sambata s-a mutat petrecerea la tara, unde a mai petrecut baiatul o tura, dar fara noi, doar cu bunicii si rudele de acolo.
Eu am avut 2 tentative de plaja sambata si duminica dupa=amiaza care s-au finalizat cu 10 min pe plaja, restul ploaie si 2 ore in trafic prin Mamaia ca sa revin acasa!

Karli, ! La multi ani cu intarziere pt cele 11 luni ale Adelutei!
La multi ani, Simo!!! Sa fii o mamica sanatoasa , fericita si implinita!!

La multi ani si celorlalti Strumfi care au implinit 11 lunite in ultimele zile!!!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2008)

www.tickercentral.com/view/9fgr/b.png" target="_blank">Birthday Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata
La multi ani pt toti sarbatoritii zilelor trecute!
Referitor la somn: Andreea doarme de la 22-22.30 pana la 8-8.30 dimineata, nu se mai trezeste pe timpul noptii (au fost perioade in care se mai trezea, dar vad ca au trecut de ceva vreme), si mai doarme dupaamiaza, 1-2-3 ore, depinde (cel mai adesea cam 2h -2,5h). D iesit afara, iesim acum pe timpul verii de 2 ori pe zi, o data dimineata pana pe la pranz, apoi seara, pana pe la 9, cand intram in casa, facem baie, papa, si ne culcam.
De socializat cu alti copii, ii plac copii, se bucura cand vede alti copii, se joaca cu ei..Cu jucariile, iesim cu ceva jucarii la noi, se joaca cu ele, cand vede alte jucarii mai interesante ale altor copii, pune mana pe ele, se joaca, copii ceilalti se arata si ei interesati de jucariile noastrem asa deci, facem un schimb de jucarii pe care le reimpartim la plecare Nu am avut incidente...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 19+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Andicu, sau alte fete din Constanta, cat mai este acum taxa de bariera pt intrarea in Mamaia? Taxa simpla, la o intrare cu masina, nu abonemat sau ceva de genul asta?
Merci

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 19+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

cine vrea sa ii mai faca o urare mamicutei noastre SIMO poate sa intre si aici

Simo78... si multe si multe imbratisari ca de ziua ta!!!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

multumim frumos tuturor celor care ne-au mai urat de sanatate (tot mucoase suntem amandoua... dar in rest ne simtim bine ) si de La multi ani pentru ziua mea si ziua de ieri a Patriciei mele mici.... va pupam amandoua uite-asa

spun si eu tuturor celorlalti petrisori si petrisoare de ieri... ieri nush ce-am avut de am fost egoista ; m-am grabit de n-am mai felicitat pe nimeni altul decat pe al meu pui...

dna.jadi nu mai raspundeti la telefoane? sau raspundeti selectiv? v-am sunat de pe tel.sotului, nu cunoasteti nu raspundeti sa inteleg ... cum se mai simte dodo? (de asta te sunai ... )

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

merg pe principiul "cine e in agenda, poate sa sune oricand ca raspund, cine nu e in agenda si am apel ratat, mai suna daca are treaba cu mine ".

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

si sunt in agenda sau nu?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Buna sa va fie ziua la fiestecare.
Noi abia ne-am intors de la mare si vad ca va gasesc tot intr-o petrecere. Incep asadar prin a ura La multi ani lui Dodo si lui Filip precum si celorlalti strumfi care au trecut pragul de un an, LMA tuturor sarbatoritilor cu numele.

Despre primul contact al Dariei cu marea, ce sa spun? Nu ma steptam sa-i fie asa frica. Pru si simplu, in brate noastre fiind, cand ne apropiam cu ea de mare incepea sa ne impinga cu mainile si picioarele sa plecam de acolo, in scurt timp incepand sa urle. Abia in ultima zi, cand am trecut si prin mamaia, fiind apa mai mica si mai calda a stat si ea pe mal.
In schimb nisipul a fost adorat. Cred ca a si inghitit un pic. Era tare haioasa. Neavand pana acum sare in meniu, lingea tot ce prindea: jucarii, mana ei, a mea, mingie, ...fiind sarate de la apa.
Oricum una peste alta am venit reincarcati toata familia. Daria a facut niste progrese remarcabile: a facut primii pasi singurica in fata lui tata-su (spre totala incantarea a lui), se ridica singurica in picioare fara sprijin, iar ganguritul s-a transformat intr-o bebeleasca f expresiva si in acelasi timp total de neinteles. Vorbeste intruna pe limba ei.
Ma duc sa mai despachetez.

Alina superbe pozele de la petrecere. Cel putin cea in care Mihnea ii pupa manutza e f deosebita. LMA inca o data.

PS Am selectat si eu ceva poze de la mare la semnatura. F greu a fost sa selectez. Mi-e draga rau si parca le-as arata lumii pe toate sa vada ce mandrete are mama.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la multi ani, simo!!! te aniversezi intr-o zi cu mare semnificatie pentru mine...se implinesc 12 ani de cand mi-am intalnit jumatatea...asa ca azi am pentru ce sa beau

la multi ani si pentru matei al madalinei!

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

am vazut pozele cu dariuca...mor dupa pletele ei si dupa colaceii de la picioruse...imi aminteste de anya mea mica. iar tu, dana, sigur n-ai trucat pozele cu tine?! adica esti rusinos de tanara si de slaba...

acum sa va povestesc despre noi...am avut petrecerea pentru ziua ilincai si implicit si pentru aniversarea casatoriei nostre. a fost frumos, fetele cuminti. arina a ales, in ordine, clama de par (aceeasi pe care in urma cu nici 2 ani o alegea anya), apoi papiota (inspirata probabil virtual de catre ines), apoi banii. nu stiu cum sa interpretez asta, dar imi pare ca e de bine . i-au taiat nasii din "mot", de ici-colo, pana am reusit sa strang de o suvita, asa ca amintire.
sotul, plin de surprize ca intotdeauna, a pus pe tava si o cutiuta de bijuterii. eu am vazut-o acolo, dar n-am stiut cine a pus-o in ultimul moment si ce e cu ea, dar mi-am imaginat ca este pentru arina. planul lui era s-o aleaga fata (era rosie, deci ar fi putut "sa-i sara-n ochi"), insa ea nu i-a dat importanta. asa ca la sfarsit am descoperit cadoul pentru mine: un inel superb...am fost mai emotionata ca in ziua casatoriei nostre si, gandindu-ma la cate am realizat impreuna si la copiii minunati pe care ii avem, cred ca cineva acolo sus ne iubeste.

am sa revin si cu poze, numai sa am putin timp.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput