Strumfi de un an (iul-aug 2007) (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Si un mai special pt Matei Alexandru, puiut de housepocket care azi intra in randul strumfilor de un an! Mami te asteptam sa ne povestesti cum ati sarbatorit.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Si eu simt uneori ca nu mai pot si ca imi lipseste enorm independenta de dinainte de a fi mama.
Sotul meu nu ma ajuta cu nimic, nu a atins nici macar un scutec de 11 luni de cand avem copilul, daramite sa il schimbe, sa il hraneasca, sa il imbrace, etc. Il pupa si se joaca un pic cu el si cam atat. E adevarat ca lucreaza foarte mult, cand vine seara acasa, e mereu obosit, dar vad clar ca isi pretuieste odihna mai mult.
Mi-as dori ca puiul meu sa doarma mai mult, sa nu se mai trezeasca din ora in ora, sa manance cumintel intr-un loc, sa nu se mai foaiasca si sa trebuiasca sa alerg dupa el cu lingurita de mancare. As vrea sa se poata juca si sta singurel, sa mai fac si eu ceva treaba, as vrea sa nu se mai tina legat de "fustele" mele, sa nu se mai ceara atata in brate, etc.....
Cu toate astea, in cele 6 ore pe care le petrec la serviciu ma gandesc aproape numai la el si imi e asa dor de el, sa il tin in brate, sa il smotocesc si sa il pupacesc cum ne place noua. Si multumesc Domnului in fiecare clipa ca e sanatos si frumos si ma simt asa recunoscatoare ca il am, incat imi pare rau apoi pentru fiecare clipa cand am impresia ca e greu sau sunt obosita.

http://good-times.webshots.com/album/563789222OBlizr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Buna dimineata,

Cred ca am ratat mai multi sarbatoriti si imi cer scuze, La multi ani tuturor strumfilor care au implinit deja 1 an! Sa creasca mari si fericiti

sunflower ca ti-e 'dor' de mine
Noi suntem foarte ocupate, J cu mersul, eu pe langa ea, iesim afara dimineata devreme apoi iesim si pe la pranz, intr-un parculet mai umbros si apoi seara. Zilele trec mai greu de cand e caldura asta, pe mine ma toropeste de tot afara iar ea are un chef nebun de mers si chiuiala si de mancare. De somn, foarte putin.

Cat mai dorm copiii vostri ziua si la ce ora se culca seara?
Cum se comporta in parc, socializarea cu alti copii, impartirea jucariilor? Sunt si eu curioasa ca noi ne lovim de tot felul de intamplari neplacute...

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani pentru Matei Alexandru al Madalinei, multa sanatate si fericire la implinirea primului anisor!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

ame raspund eu la intrebari si apoi fuguta afara.
1. Andra doarme intre 1 si 3 ore peste zi. Rar mai doarme de doua ori pe zi. Seara se culca la 21.30-22.00. Peste noapte se mai trezeste de vreo 2 ori sa bea apa.
2. In parc e ok. De obicei lasa jucariile si la alti copii. Sambata de ex s-a jucat foarte frumos cu un baietel de 1 an si 7 luni. Erau asa simpatici cum imi imparteau jucariile. El incarca sa o faca sa mearga in picioare si ea chiar credea ca el poate sa o tina de manuta. Pana la urma a mers fiecare cum a stiut .
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani pentru ieri: ADELUTA PATRICIA, Octavian Petru/ first_carmen, Mathew Petru/ fianna, miron petru/ paticut! Sa fiti sanatosi si destepti si norocosi, strumfei mici!
Si pentru azi:
La multi ani matei alexandru/housepocket, pupici speciali pentru ca face un anishor plin , cristiana maria/arhdy, denis stefan/sunflower si henrik/miriluta!!! Sa fie si ei sanatosi si sa nu le lipseasca nimic, sa-si bucure parintii si sa fie fericiti toata viata!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ca sa raspund si eu la intrebarile lui ame, laur doarme de 2-3 ori/zi, intre 1 ora si 3 ore, iar seara ne culcam in jur de 21.30-22.30 (depinde cand a dormit dupa amaiaza). Noaptea se trezeste o data maxim de doua ori sa bea ceisor sau sa suga dar dormind, asa (maraie sau bazaie cateodata putin). In parc inca nu are probleme cu jucariile altora; le ia pur si simplu daca ii trebuie ceva dar nu urla daca le dam inapoi. Noi nu prea ne jucam cu alti copii inca (mie mi-e teama de crap sa nu ia ceva ca sunt copilasi mai mari in general in parc).
Dar vreau sa intreb si eu ceva apropo de discutiile de zilele trecute. Al meu papa inca meniu de bb adica piure de fructe cu branzika/cereale, piure de legume cu carnitza/galbenus/iaurt, lapte cu cereale, iaurt cu cereale. Dar nu mai stiu ce legume sa ii dau, in afara de dovlecel si morcov. Telina e alergena? Altele? Nu mai am idei...pup pup!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Revin cu un La Multi Ani si pentru Simo, sa fii fericita alaturi de arabii tai !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

violeta sa iti enumerez legumele ce le primeste andra: morcov, patrunjel, pastarnac, telina (dupa 7-8 luni, e alergica), ceapa, dovlecel, ardei, rosie, cartof, cartof dulce, fasole verde, salata verde, spanac, mazare (nu prea ii place) si porumb. sper ca nu am uitat ceva.
eu ii gatesc mult la cuptor. de obicei avem si noi acelasi meniu cu ea. din pacate domnisoara e cam mofturoasa (banuiesc ca lipsa poftei de mancare e legata de caldura din apartament) asa ca serveste mai mult iaurt, fructe si lapte.
azi o sa ii fac peste la cuptor (ii place foarte mult) cu legume.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SIMO! Sa ai parte de cat mai multe impliniri alaturi de familia ta!

Mergi la inceput