Strumfi de un an (iul-aug 2007) (85)
Raspunsuri - Pagina 16
violetan spune:
Buna dimi!
La multi ani matei hisham! Sa fii sanatos, destept si fericit!
La multi ani, aylin! Toate lucrurile frumoase sa ti se indeplineasca!
Nikole, multumim de cafea/ceai! Pup
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
ghinetz spune:
Salut
Nikole, multumim de cafea (eu o prefer ceaiului). Si multumim si de complimente
. Eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa purcezi - vorba lui Cosmin - la a doua tura de sex. ( o sa-l citez pe Cosmin mult de acum; deja a intrat vorba asta si in folclorul prietenelor mele) O sa vezi ca e minunat chiar daca va fi fetita. Sau poate gemeni. Hai...ca nu vreau sa-ti fac pofta. ![]()
Petra, la multi ani! (daca te sarbatoresti azi, adica daca esti ortodoxa; aduci foarte bine cu o nemtoiaca si ma gandeam ca esti catolica. Si nu stiu daca ei azi au Sf Petru.)
Karli, si zi, deja incepi sa te gandesti ce scenarii sa faci pentru alegerile Adelei. Abia astept! Sa le citesc, desigur. Eu sunt dintre cei care consider chestia asta drept prilej de amuzat parintii. Dar daca e "bal, bal sa fie!"
Jadi si eu sper sa fie totul bine cu voi. [alacaretestrangeinbrate] sau macar [alace-tioferaostrangeredemana]
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
In alta ordine de idei...ma pot plange putin?
Mi-e rusine, dar mi-e si greu.
Am momente cand as vrea sa nu il mai vad/aud pe Victor. E grav, asa-i? Simt ca nu mai pot, ca vreau sa respir. Si e cu atat mai aiurea pentru ca ma simt cumplit de vinovata de asta. Ma gandesc la gabiarama, cu trei copilasi. La Mia, singura cu baietelul...Nu e normal sa simt asa, dar...Aseara am crezut efectiv ca clachez. Aveam nevoie sa-mi spuna cineva ca e normal sa simt asa. Mi-am amintit de Simo, a povestit ea o faza in care, nervoasa fiind, a fumat. Ma legam de orice poveste de-a voastra. Dar tot ma simt cumplit! (Tigara nu m-a ajutat f mult, decat ca am avut 5 min. de singuratate, pe balcon)
Totul s-a accentuat acum pentru ca voi ramane singura cu baietii o luna si deci nici o sansa sa reusesc sa evadez macar o ora.
Of!!!!
Na, ca m-am descarcat. Nu stiu daca asta ma face sa ma simt mai bine. Si stiu si ca poate am gresit ca IAR m-am plans aici. Dar..chiar voiam sa simt ca nu am innebunit. Nu stiu, ma intreb: oare e normal sa simt asa? ![]()
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
karligutza spune:
da, oana, ma gandesc, dar nu scriu scenarii
... vad eu ce ma inspira momentul
....... si-apoi, cum zici tu, daca-i bal, bal sa fie... e de fun si-atat.. niste poze, niste amintiri;
si daca tot e Sf.Petru si Pavel azi, sa-mi felicit si eu mandruta de ziua numelui ei de Patricie mica si dulce ce e 

... Te iubesc mami si tati, dulcea noastra Patricie (asta daca da un search pe DC candva sa vada c-am scris si-aici
)
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
auch!
mai Oana, ia revino-ti tu frumusel si nu te mai gandi prostii!
eu zic ca ai acumulat o serie de mici "frustrari"; vrei mai mult timp si pentru tine, poate ca toate pica-n sarcina ta, nimeni nu te ajuta cat ti-ai dori/propune.... si uite asa strangi tu frustrari dupa frustrari si ajungi sa zici ca te-ai saturat de copil... ca ai vrea sa nu-l mai auzi/vezi.... eu te-as scutura nitel din cuvinte si ti-as spune doar sa iti amintesti de fiecare data cand iti vine oful asta, ca el e mic, nevinovat, nu merita nici macar sa gandesti asa, darmite sa pui in practica... apoi sa completezi cu gandul pe care l-ai avut cand l-ai nascut, cand il asteptai sa se nasca.... ce se intampla cu fericirea aia? mai gusta din ea si acum, ca altfel, iei bataita! o sa treaca tot greul asta, nu-ti mai propune lucruri pe care stii ca nu le poti realiza acum si nu vei mai suferi astfel de dezamagiri..... iar in luna asta in care ramai singura cu cei 2 baieti, fa un program astfel incat sa iesit mereu pe-afara, sau daca puteti evada undeva la tara, la o curte ceva, poate te vei simti mai bine si mai libera acolo...........
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
repet! uita-te in ochii copilasilor tai de cate ori iti vine sa plangi si-o sa-ti treaca imediat ofurile....
karligutza
sunt mamica Adelutei 
CarlaV spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Oana, ma bag si eu cu 2 vorbe: 1.) intrebi daca e normal sa simti asa, pai asta numai tu stii, si ti-ai raspuns singura mai sus, cand ai spus ca te simti vinovata ca simti asa; 2.) cand se mai intampla asta mergi pe scenariul "cum ar fi fost fara el" si cum te-ai simti fara toate momentele exceptionale petrecute impreuna.
In rest, capul sus, o sa treaca, ia o inghetata mare si un film bun sau iesi cu minunile la plimbare, o sa fie lumea mai roz pana diseara.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nikole spune:
Oana, eu spun ca e normal sa simti asa, iar de n-o fi, atunci iti spun eu ca e plina lumea de anormale.
e normal sa fii foarte obosita, e normal sa clachezi macar ptr cateva secunde, sa explodezi , sa iti doresti cateva momente de singuratate, e fooooarte normal, si de nu ai simti toate astea ai fi probabil un pericol ptr societate(o persoana din cale afara de calma si de `perfecta`e periculoasa!...zic psihologii...zic si eu).
imi iubesc copilul mai mult decat imi iubesc mama, sot, prieteni, mai mult decat ma iubesc pe mine, si cu toate astea sunt momente in care imi vine efectiv sa urlu, vreau liniste, vreau sa beau un ceai in liniste,as vrea sa dosarma mai mult sa am timp sa mananc si eu, sau sa mai prind o ora de somn,sau sa fac un dus,,,si exemplele ar continua...
in fine, ma opresc aici, vreau insa sa mai adaug, ca mereu am apreciat sinceritatea ta, si mereu mi-am dorit sa am lanaga mine, oameni ca tine...esti frumoasa, simpla, pozitiva, ai acel ceva ce atrage...sa nu te schimbi...mereu mi-am descretit fruntea cu postarile tale, asa...din umbra.
scriu de la munca acum...sunt doua ore pana plec acasa, si sunt singurele mele ore cand am timp sa ma plang, sa ma bucur, sa ma gandesc la viitor, sa imi amintesc de trecut, sau mai stiu eu...mi-e groaznic de dor de albastrel, muncesc cu gandul la el, astept sa treaca orele sa-l iau in brate sa-l iau cu mine in pat(by the way, s-a dus antrenamentul meu sa-l fac sa doarma singur la el in pat, ca il tot iau langa noi dimineata si acum numai in patul nostru doarme mufat la tzitzi...am mai chinuit si copilul degeaba)...dar cand ma gandesc ca in 3 ore tre sa ma trezesc sa-i fac mancarea...si stiu ca-s zombie, mi-e efectiv rau de oboseala
...ei in aceste momente mi-^-as dori sa doarma si el mai mult, atunci clachez si eu...
dar cum zic fetele il privesc si ii fac cu cea mai mare dragoste micul dejun pe care nu il serveste oricum...si atunci sa vezi nervi pe mine... infundati, ca nu vreau sa terorizez copilul....
oaana spune:
Oana,e normal normal ce simti tu.Ne aflam in aceeasi situatie,de multi ori imi vine sa urlu.Nici pe nimeni nu m-a ajutat nimeni,doar daca aveam nevoie de ceva s-au sa-l las vreo ora pe Iosua la mama.Sotul lucreza pana seara...intr-o zi ma ajunsese tot,se apropia si menstr,asa ca de toate adunate mi s-a facut rau si-mi venea sa urlu.Aaron in aceasta perioada e numai de fusta mea,e mofturos de la dinti dar il iubesc atat de mult cand se lipeste cu fata de mine...Daca ai sti cata nevoie am sa ies cu cineva la o prajitura,tu intelegi sigur...Stiu ca de multe ori-si nu mi-e rusine sa recunosc-am gresit de fata de Iosua,de oboseala si nervi strigam la el,l-am si mai atins la poponeata cand chiar nu se mai putea discuta cu el.Bine era ca se calma instantaneu,dar cum ma simteam eu?nu trebuie sa mai spun......O mare binecuvantare e acum pe mine,e ca soacra mea e in vacanta si cam 4 zile din 7 il ia la dansa pe Iosua,si mi-l aduce sotul seara la culcare,s-au mai merg eu dupa el.Si inseamna foarte mult pentru mine,mai ales ca dansa e educatoare si are metodele dansei...Dar nu ma relaxez complet,ca sunt monopolizata de Aaron,insa nu vreau sa ma plang.Mai fac nani cu el,ne plimbam,insa el sufera un pic cand nu e fratiorul lui acasa...
Gata Oana,poate te simti mai bine ca nu esti singura,o sa razbim noi ...tare ar fi bine daca t-i l-ar putea lua cineva pe Victor macar pt cateva ore,as face-o eu,dar e departe...am mai ramas si cu ai meu si cu ai unei prietene,asa ca fac fata juma de zi.
Oana,capul sus si ce sa mai zic,vin ele si zile bune,vreau sa spun ca imi trece tot cand vine Iosua si-mi spune:"te iubesc mami",s-au daca il cert imi spune"iubeasca-ma mai"-nu poate spuine "iubeste-ma"
Te pupik si o sa vezi ca asa cum vin vor si trece toate.![]()
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
nma spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI ADELUTA PATRICIA! 
LA MULTI ANI Octavian Petru, puiut de first_carmen! 
LA MULTI ANI Matthew Peter, puiut de fianna! 
LA MULTI ANI Miron Petru, puiut de paticut! 
Oana si eu zic ca e normal ce simti. Ca si oaana si eu l-am mai repedit pe Alex de 2 ori si tare mi-a parut rau. Acum ca sa-mi fie mai usor l-am lasat la socrii pt o luna. Cred ca saptamana viitoare o sa mergem sa il aducem acasa. Nu e mai usor fara el ci muuuult mai greu. Ne e dor de el si noua si Andrei. De el ce sa mia spun ... ieri la telefon mi-a spus ca si noaptea se gandeste la noi. Ii place mult la bunici dar vrea sa fim toti 4 acolo. parca mi se rupe inima cand vorbesc cu el la telefon.
Si sotul meu lucreaza foarte mult iar eu sunt mereu obosita dar cand nu mai pot ma gandesc cum ma descurcam daca aveam gemeni (mi-am dorit mult gemeni la ambele sarcini).
Andra sta tot timpul dupa mine. Ieri am fost la Ocnita la baie si fara exagerare am reusit sa stau si eu 10 min in bazin singura. M-am simtit foarte bine dar privirea imi era tot la copil.
Concluzia mea e ca uneori e foarte greu cu copiii dar e muuult mai greu fara ei. Eu din luna august o sa incerc sa imi caut iar bona. te
.
Nico, mami de Andra si Alex