Strumfi de un an (iul-aug 2007) (85)
Raspunsuri - Pagina 15
jadi spune:
La Multi Ani Filip si Vladut! Sa fiti sanatosi si destepti ca restul le fac parintii !
Multumesc mult de urari, noi nu ne-am petrecut aniversarea intr-un mod prea fericit dar nu are rost sa va povestesc acum. Speram din tot sufletul ca maine sa putem sa ii taiem motul si am scapat si de traditii . Ma duc sa ma culc, maine e alta zi, mai frumoasa si mai buna! Cel putin eu continui sa sper ca de obicei!
Deni & Vlad & Tudor
sunflower1979 spune:
buna seara!
dragutele mele mamici, vreau sa va multumesc din suflet pentru ca mi-ati admirat pozele si pe denisucul meu din ele. sunteti tare dragute.
pe ultima suta de metri vreau sa urez si eu "la multi ani" sarbatoritilor de astazi Vlad Andrei, Tudor Gabriel si Filip Gabriel. sa fiti sanatosi si sa cresteti mari! andicu, sa stii ca l-am admirat si eu in poze pe filip si e un scump si de multe ori m-am gandit la tine, caci din cate retin ai obtinut sarcina cu greu si uite ce minunatie ai acum!
mai urez "la multi ani" si strumfeilor care au implinit pana acum 1 anisor si celor ce vor implini zilele urmatoare, pana mai reusesc si eu sa postez un mesaj.
eu sincer va spun ca am vazut toate pozele, dar intr-o asa mare viteza incat nu am avut timp sa si scriu ceva, dar avem niste copilasi de nota 10!
incerc, asa din memorie sa scot ce mai pot. am vazut petrecerea elisei, la curte, o minunatie! felicitari parintilor pentru asa fetita frumoasa si pentru ca si-au facut gaura in buget pentru o zi de neuitat.
anto, draga de tine, mereu ma minunez cat de puternica esti si de optimista in conditiile in care puiutii tai sunt bolnaviori asa de des. dar si frumosi cat incape!
daca tot vorbim de boli, sa le urez multa sanatate si karligutei, si la multi ani cu intarziere, dar si adelutei care nu are voie cu muci acum in plina vara. un pupic pt voi!
am vazut-o si pe sabina gimnasta si baietii oanei (ghinetz) si credeti-ma...toate pozele, care mai de care mai frumoase.
de acum am sa deschid un document in word si pe masura ce citesc sau vad ceva frumos, scriu acolo. sper ca dupa ce incep serviciul si imi intru in ritm, am sa pot sa citesc si forumul mai ordonat, nu pe fuga.
eu de relaxare nu stiu, dupa 9-9.30 cand se culca denis ma ocup de ce treburi mai sunt de facut prin casa, un dus, una, alta...si trece timpul. la somnul de pranz prefer sa nu fac galagie, caci apartamentul e mic si se aude orice, asa ca-i pregatesc lui mancarica si in rest un sters de praf, calcat, de astea, silentioase... cu mancarea, si eu ca si anya, dar acum ca au aparut mai toate legumele la noi pe piata, poate ma invrednicesc sa-i fac si eu ceva mancare mai de barbatel.
si in incheiere intreb si eu de lia, de vivela, mamicamelia, amethist si multe alte mamici care-mi lipsesc.
editez ca sa spun ca stept cu interes retetele de la luna si ca sper ca totul e bine acum la voi,jadi!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
otim spune:
LA MULTI ANI Filip Gabriel
LA MULTI ANI Vlad Andrei
LA MULTI ANI Tudor Gabriel
Otilia lui Laurentiu Ovidiu
jadi spune:
Ia ca am mai citit din urma!
Andicule, te-am sunat la prima ora si aveai telefonul inchis!
Si la culcare ca scriu agramat rau de tot!
Deni & Vlad & Tudor
andicu spune:
quote:
Originally posted by jadi
Ia ca am mai citit din urma!
Andicule, te-am sunat la prima ora si aveai telefonul inchis!
Si la culcare ca scriu agramat rau de tot!
Deni & Vlad & Tudor
Ma bucur ca m-ai sunat oricum si imi pare rau ca aveam tel inchis; am descoperit si eu isprava lui Filip mai pe la 11.00.( ca nu-l gaseam si el mi -l aruncase dupa pat0.
Multumim inca o data pt urari!
Sunflower, ai retinut bine, asa e, m-am cam chinuit pana a iesit, dar si ce a iesit la final!!! Multumim.
Andreea si Strumfuletul de 1 an, Filip Gabriel (27.06.2008)
Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi
X-ray spune:
m-am incurcat in stiinta si mi-a iesit o varza...asa ca editez si va zic buna dimineata!
CarlaV spune:
Si eu va zic "noapte buna!"
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
karligutza spune:
si eu ce sa va zic? iar buna dimineata?
nu, eu zic MATEI HISHAM!!!! ai intrat si tu in cursa contra cronometru pentru motz/ne-motz... nush ce vor face parintii tai, care le sunt obiceiurile, dar acum la 11 luni eu iti doresc sa fii sanatos si vesel nevoie mare!
ii mai doresc sanatate multa lui DODO... si cred ca te sun un pic dna.jadi ca sa te mai alin daca pot... si apoi sa stii draga andicu ca si eu te-am sunat ieri de dimineata, dupa ce am sunat-o pe Deniss insa si mie mi-a intrat reteaua, probabil telefonul fiind inca dupa canapea! Bravo FILIP ...
pupici si floricele...
noi am fost azi la un motz (baietelul cel mic al nasilor nostri si tare frumos a mai fost... ghici ce se face baiatul? dupa ce gaseste aurul (prima alegere un lantisor de aur) ia masina (a doua alegere cheia masinii) si o taie spre ACADEMIE (ca are de scris multe cu pixul ales )... foarte frumos... banii i-a aruncat cat colo... iar de surubelnita nici nu s-a atins )
deja mi-a facut pofta de distractie pe seama obiectelor pe care le va alege Adeluta.. sa vedeti atunci ce interpretari imi vin in cap .. cum ar zice cei ce reneaga obiceiurile "niste prostii, dom'le" .. hai nu sariti in sus, cine vrea face, cine nu, nu... nu ca e bine, dar nu e rau nici asa, nici asa, nu-i asa?!
karligutza
sunt mamica Adelutei
oaana spune:
LA MULTI ANI DODO,FILIP SI VLAD!!!!cu intarziere si imi cer scuze...
D-na Jadi nu stim prin ce ai trecut cu Dodo,dar suntem alaturi de tine.
LA MULTI ANI!!!si pentru Matei Hisham la 11 luni...
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
nikole spune:
'neata!
Ceaiul e gata...azi e duminica, sunteti odihnite, nu aveti nevoie de cofeina, da?o zi pe sapt pauza....
am jasmine tea, cu gheata, , menta si lamaie, o bunatate...
Ghinetz draga, ce frumusel e Victoras...e implinit, un adevarat mic barbatel...Albastrel e juma de Victoras, in sensul ca e slabuuuuttttt...offff, mai vreau un baietzel, sunt atat de frumos baieteii tai impreuna!!!
La Multi Ani Matei...sa cresti mare, sanatos, spre bucuria minunatilor tai parinti!
Si spune-i te rog doamnei tale mamici sa puna niste pozici cu tine sa te vad si eu.