Strumfi de un an (iul-aug 2007) (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Filip Gabriel, Vlad Andrei si Tudor Gabriel! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

M si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

DODO si Filip!!!!!!!!!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Merci de raspuns si de felicitari Karli. La multi ani! si tie cu intarziere. Apropos, nu mai tin minte exact daca de ziua ta sau a lui Jadi am mancat anul trecut la sedinta de gym cateva rulade cu ciocolata bune, bune? Ce vremuri!!! Am admitart-o si eu pe Adeluta mai de mult in pozele din parc. A crecut foarte mult, are fata de domnisoara acum. E foarte frumoasa si delicata.

Mai fetelor nu face si noi o intalnire de un an? Eu sunt amatoare ca de obicei . Am primit un mesaj de la Pampers ca se organizeaza in concurs cu premii maine, 28 iunie, la 11 pe Insula Copiilor din Herastrau. Cine mai vine?

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Salutare si La multi ani sarbatoritilor de astazi! Ma, dar ce repede trece timpul, ce-a trecut 1 an...Parca ieri nasteam (de emotie).
Mai am o intrebare de pus la voi, poate, poate...
La odiseea unde sunt eu acum, nov-dec 2008, este o mamica internata acum, care are nevoie de niste fiole de gravibinon, caci nu s-a mai fabrica/importa (nu stiu exact dca era romanesc medicamentul sau nu), dar cert e ca nu se mai gaseste prin farmacii. Are cineva asa ceva, si nu-i mai trebuie?
Daca da, dati un raspuns aici, si o sa va spun eu cu cu cine/cum sa luati legatura ca sa i le dati (deocamdata nici eu nu stiu, am intrebat acolo cine se ocupa de problema).
Multumesc si nu va suparati ca v-am intrebat. E o mamica insarcinata cu gemeni...sper sa duca sarcina pana la capat...e in sapt 15 acum...
Am uitat sa specifica ca mamica respectiva este din Bucuresti...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 19+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani Dodo si Filip! Sa aveti o copilarie fantastica si sa se bucure parintii de nazbatiile voastre! Andicu si Jadi sa va traisca printii sa fie sanatosi si...cumintei, dar nu prea cuminti ca sunt copii nah.

La multi ani si lui Vlad! Sanatate multa si spor la nazbatii!

Eu busy busy! Fug la orele de muzica cu Adelise. Dar promit ca intru diseara cu liste si retete cu ce mancam noi. Barbatu e fugit de acoasa pana pe la 10 asa ca am timp. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Vlad, Tudor si Filip!

Noi ne-am intors miercuri din vacanta si sunt in plina depresie de reintoarcere la Dublin plus ca tot apartamentul e cu fundu-n sus, o sa-mi ia o vesnicie sa-l fac locuibil.
Am avut o vacanta super, ne-am intalnit cu Mada si familia. Emily e o scumpete de fetita cu cei mai frumosi ochi albastri. Daca o vedeati ce incantata a fost de nisip si apa v-ati fi topit ca untul la soare. La Sophie nu i-a placut marea si nisipul dar a excelat la socializare (in zilele ei bune) cand i-a zapacit pe toti de cat le facea cu mana. O puneam in cosuri din alea mai mici pe care le tragi dupa tine si statea fata mea in piciare, se tinea de bare si tipa sa le atraga atentia la toti, cand vedeam ca are audienta ma opream si ea le facea cu mana ca o diva.
Aici fructele nu au gust asa de bun ca-s importate dar in Fr am luat fructe locale si Soph a mancat de ne-a speriat cate fructe poate sa bage in ea. Intotdeauna mai era loc de un fruct sau macar o bucatica. Noroc ca i-a placut si lubenita si uite asa ne-am asigurat hidratarea ca apa a binevoit sa bea mai multa doar in ultimele zile.

V-am pupat si ma intorc la smotruiala.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va rugam sa pofiti virtual la o felie de si un , o si-o !!!

Multumim mult de urari! imi creste inima cand ma gandesc la toate cate-au fost si vor mai fi!! Si tot ce e frumos si bun pt al meu Strumf, v-o doresc si voua si Strumfilor vostri!

Tudor-Dodo, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatos, norocos, fericit, cuminte si la fel de frumos ca acum! Jadi, sa-ti traiasca juniorul si sa va bucurati de el si de ispravile lui!!

Andreea si Strumfuletul de 1 an, Filip Gabriel (27.06.2008)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la multi ani ginerelului meu dodo, unul dintre cei mai frumosi baietei pe care ii cunosc! sa fie sanatos si norocos.

la multi ani si pentru filip!!! andicu, ai un copil minunat de care nu ma indoiesc ca esti tare mandra!
da, asa este, acesta este doar inceputul urarilor...

nikole, bine ai revenit! ma bucur sa aud de bine despre voi!

la fel si ilenuta, andreeC (editez: copilasii nostri au voie pepene rosu si visine)...

felicitari copilasilor care merg deja singurei!

alinutza, ma bucur mult ca am apucat sa vorbim, macar putin. noroc cu tine ca te tii de capul meu, ca eu sunt vraiste

timi, bine ai revenit din vacanta!

mada, salutari si tie. iti trimit cartea.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hello!
Azi e rost de sarbatoare cu 3 strumfisori ce aniverseaza un an Gabriel, Vlad Andrei si Tudor Gabriel Sa cresteti mari si sanatosi!!
Timi bine ati revenit!
Anto wonder women zici? Spune-mi si mie ca mai tarziu o sa fie mai usor ca o sa am timp sa ma epilez, sa fac un masaj, sa pierd timpul privind la norisori...etc
Carla am adimirat-o pe Sabina e tare tare frumosa si expresiva!
Luna de ceva zile vroiam sa iti spun ca imi place cum ii zici Lissy!

MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

quote:
Originally posted by andicu

Va rugam sa pofiti virtual la o felie de si un , o si-o !!!

Multumim mult de urari! imi creste inima cand ma gandesc la toate cate-au fost si vor mai fi!! Si tot ce e frumos si bun pt al meu Strumf, v-o doresc si voua si Strumfilor vostri!

Tudor-Dodo, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatos, norocos, fericit, cuminte si la fel de frumos ca acum! Jadi, sa-ti traiasca juniorul si sa va bucurati de el si de ispravile lui!!

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Daca doriti sa revedeti :

Povestea noastra a inceput asa ...si continua asa

Mergi la inceput