Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65
Raspunsuri - Pagina 8
mada23 spune:
Lali...si tie multi ca am uitat de tine, bravo super productie, sa nu-ti mai lasi sotul sa plece , ai grija va puneti pe treaba , fufu la greu .
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
rocsy2007 spune:
ma streseaza astia rau de tot la munca. nu mai pot. daca nu raman e numai vina lor.imi vine sa plang de suparare
mada23 spune:
Rocsy..cred ca pana la urma ai sa fii o mamica cu capul spart, viata e mult prea fumoasa ca sa te stresezi cu lucruri inutile, numara pana la trei, respira adanc, spune o rugaciune si gata, totul e atat de frumos. la fetitza
asteptand miracolul
rocsy2007 spune:
of ce bine ar fi sa trecem cu vederea si sa nu punem la suflet. din pacate nu e genul meu. pun la suflet orice. cuvintele tale sunt foarte adevarate. dar cine crezi ca poate? eu nu. incerc dar nu pot. cand vad atata rautate in jurul meu nu pot sa raman indiferenta. crede-ma. mi-as dori sa fiu altfel dar nu pot.
anadomnica spune:
singura75 - sa-ti traiasca baiatul!!
Am trimis din nou mail si mesaj privat. Sper ca de data asta sa fi reusit sa ajunga la tine mesajele. Pup
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png
eleny79 spune:
Fetele revin si eu cu intrebarea daca stie cineva daca pe asistenta lui Tutu o cheama Florentina Voicu?
Pupici la toata lumea !
magdita spune:
Buna fetele mele dragi,
Gata, am terminat sesiunea !!!
Ubi, bine ai revenit din concediu ! Cred ca te-ai relaxat .
Lali, buna productie ! Leaga-ti sotul de pat, ca poate se prinde ceva ! Si neaparat cu catusele cu puf roz, ca sa fie lucrurile mai interesante.
Rocsy, nu te mai stresa ca superi bebelul ! Fii calma, relaxeaza-te si vei privi altfel lucrurile !
Mada, mersi pentru coronita, esti tare draguta, dar as vrea sa o pastrez pentru cand voi fi .
Feli, pup fata dulce, dulce !
Va pup pe toate cu mult drag
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
magdita spune:
quote:
Originally posted by eleny79
Fetele revin si eu cu intrebarea daca stie cineva daca pe asistenta lui Tutu o cheama Florentina Voicu?
Pupici la toata lumea !
Eleny, noi stim ca o cheama Ramona.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Magdita, felicitari pentru terminarea sesiunii! Coronita primesti si de la mine si multi pupici!
Eleny, parca Ramona o cheama. E o tipa grasunica si cam afurisita, ma rog, asa pare...Imi pare rau pentru prima zi dar noi suntem niste optimiste si spunem ca speranta nu moare niciodata!
Rocsy, un pupic pentru fetita care pune la suflet tot! Nu te mai nelinisti ca il superi pe bebi care poate isi face culcus in burtica ta!
Lali, ce tare esti! 2 foliculi! Bravo fetita! Daca ovulezi si cu cel drept sansele sunt mult mai mari sa apara ochisorii mult doriti!
Anadomnica si eu astept concediul! Ma gandesc la el in fiecare zi. O sa facem o incursiune si prin Moldova, mai bine zis la Piatra-Neamt. Am inteles ca zona este foarte frumoasa!
Pupacesc toate fetele mentionatele si nementionatele!
Felix
mada23 spune:
Eleny...si eu tot de Ramona stiu, daca mai are inca una nu mai stiu.
Singura75...sa iti traiasca baietelul
Magdita....,uite coronita , iti place? e cu inimioare , pentru bebe avem una speciala.
Rocsy..., nu-i asa ca te simti mai bine
asteptand miracolul