Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Va salut si eu fetelor!!!Nimic nou sub soare nici la mine, doar dureri de burtik din cand in cand.Tot incerc sa imi aduc aminte de zilelel de dinaintea testului pozitiv din septembrie, dar nu imi mai aduc nimic aminte, doar ca m-am trezit in a 31 zi de la cm ca nu a venit, trebuia sa mergem la petrecere si cand am ajuns acolo mi se facuse o foame de lup, am vazut o salata de peste si imi curgea apa in gura dupa ea, am mancat vre-o 3 portii la 10 seara, iar eu dupa 6 seara nu mai pap nimic. Doar de momentele astea imi aduc aminte, si nu reusesc sa imi aduc aminte daca am avut si alte simptome inainte. Baba de mine, a uitat.Tot incerc sa fac o comparatie cu zilele de acum, dar nu iese.pup si hai?! care mai sare cu II?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mada, saru'mana pentru coronita, e foarte frumoasa.
Crisarh, ce-as mai sari eu intr-un picior daca as vedea II. Sper sa vina minunea si la noi !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Feli, am fost deconectata din mess si nu mai reusesc sa ma loghez sub nici o forma.

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetele - vin si eu cu o intrebare. pt scos fire dupa laparo, unde ma duc? tot sus la maternitate sau il ashtept jos? cine imi scoate firele? "mana dreapta"(ioana in cazul meu) sau tutu?mai doare si la fire sau nu?... hai de fapt am avut o suta de intrebari nu una..
magdita - se mai intampla, si eu am patzit asha, ba imi mergea netul(adica se deschdeau paginile de web)dar mess-ul nu, ba invers. o sa ishi revina singur. incearca sa dai un repare la conecsiune sau sa restartezi calculatorul

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Crisarh, cand trebuie sa faci test? Ceva simptome la orizont?

Rocsy, majoretele mele fac antrenament pentru zilele care vin!

Magdita, si pe mine ma deconecteaza mess-ul! Asa ca functionez pe meebo punct (.) com . Intra pe meebo si bagi la fel, userul si parola si nu ti se mai deconecteaza.

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aaaaaris, te-ai operat si noi nu stim nimic??? Hai spune la baba, ce-ti gasi prin burtik?

La fire te duci la etajul 2 (la lifturi) si intrebi de Tutu. Daca nu e pe acolo, il suni pe mobil si ii spui pentru ce ai venit... El o sa iti spuna unde sa il astepti, pe el sau pe Ioana. La scos nu doare deloc, simti ca o piscatura...

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

anadomnica, am primit mailu si maine o sa incerc sa-ti pun la posta pregnylul.te anunt ce si cum

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aris26

fetele - vin si eu cu o intrebare. pt scos fire dupa laparo, unde ma duc? tot sus la maternitate sau il ashtept jos? cine imi scoate firele? "mana dreapta"(ioana in cazul meu) sau tutu?mai doare si la fire sau nu?... hai de fapt am avut o suta de intrebari nu una..
magdita - se mai intampla, si eu am patzit asha, ba imi mergea netul(adica se deschdeau paginile de web)dar mess-ul nu, ba invers. o sa ishi revina singur. incearca sa dai un repare la conecsiune sau sa restartezi calculatorul

bafta tuturor!

Aris, pentru fire mergi sus, la etajul 2, si intrebi de Tutu. El sau Ioana iti va scoate firele, mie mi le-a scos Tutu. Si nu doare deloc, e posibil sa mai sangerezi un picutz la taietura de la buric, insa trece repede. Ai facut laparo? Ca habar nu am avut. Ce ti-a gasit? Stiu ca tu te pregateai de FIV. Spune-ne mai multe detalii.

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput

merci mult pt raspuns magdita.
sper sa nu mai sangerez deloc. s-au vindecat f repede si f frumos.
de gasit mi-a gasit endometrioza, ceea ce aproape ca stiam sigur. din cate am intels tutu era f optimist dupa laparo, si asha incerc sa fiu si eu. de abia ashtept sa vb cu el ca dupa operatie nu am reushit. e adevarat ca si eu am fugit de'a dreptul din spital(la 7 ma anesteziau si la 13 eram acasa in patul meu).
acum imi pun mari sperantze in astea cateva luni de dupa laparo. spermograma nu era nici ea stralucita acum o luna si ceva dar nici catastrofala(21mil si mobilitate a+b 30%)plus ca l-am indopat cu tribilus si zinc de atunci. o sa incercam chiar de luna asta, m-a operat in ziua 1 de cm, asha ca am ceva timp la dispozitie sa ma pun pe picioare....si LA TREABA!!!

bafta tuturor!

Mergi la inceput

FELIX - imi pare rau ca nu am mai scris. am tot ashteptat sa aflu mai multe despre ce a gasit. adica cat de grava era endomtrioza, pe unde a gasit-o si care e planul de atac.
operatia in sine a fost foarte ok, mai putin o anumita d.na asistenta pe anestezie....nu stiu de ce am pus acel "d.na" pt ca nu il merita, nu merita mai nimic. s-a purtat groaznic cat am fost singura doar cu ea.
acum la aproape o saptamana, ma simt destul de bine, ma mai doare pe ici pe colo prin burta dar probabil k e normal. oricum functionez: conduc mashina(nu pot sa port centura...ceea ce nu imi place dar asta e)mai stau si prin birou cate putzin asha, ba ieri am fost chiar la o intalnire de afaceri si dupa aia am luat masa in orash...hahhahah...nu credeam ca o sa ma bucur de nishte chestii banale atat de tare.
are cineva idee, daca am facut operatia in ziua 1, cum o sa fie ovulatia luna asta?

va pup pe toate

bafta tuturor!

Mergi la inceput