Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65
Raspunsuri - Pagina 10
magdita spune:
Aris, imi pare rau sa aud din nou de endo. Legat de ovulatie, daca nu ti-a umblat deloc la ovare, o sa fie normala ovulatia. O sa ai ovulatia la fel ca in fiecare luna. Eu am prestat chiar in luna cu laparo, ca m-a operat in z28 care a devenit z1 dupa-amiaza, dupa operatie, si in z12 deja aveam dureri de burtica specifice ovulatiei. Refacere cat mai usoara iti urez !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
COCO2255 spune:
La numarul de telefon pentru programari nu raspunde nimeni,incerc de 2 zile.
Stiti cumva daca joi este dr.T la cabinet???
magdita spune:
quote:
Originally posted by COCO2255
La numarul de telefon pentru programari nu raspunde nimeni,incerc de 2 zile.
Stiti cumva daca joi este dr.T la cabinet???
Coco, Lali spunea azi dimineata ca Tutu este toata saptamana. Ca sa fi sigura, il poti suna direct pe el inainte sa mergi la cabinet.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
aris26 spune:
va multumesc mult tuturor pt raspunsuri si incurajari.
de endo deja nu imi mai e frica, stiam de ea de 3 luni...asha ca am avut timp sa diger situatia. se pare ca la trompe si ovare nu am avut nimic, asha ca o sa fac tot posibilul luna asta. presimt eu ca o sa am o poveste de succes pe care sa o urlu pe aici.
crisrh - hai tu prima cu o veste buna dupa laparo ca sa imi dai si mai mult curaj.
coco- du-te fara frica la cabinet ca sigur il gaseshti.
bafta tuturor!
crisarh spune:
As vrea eu sa dau o veste buna, dar cred ca in curand anunt si eu z1. Au venit 2 picaturi maron inchis si probabil va veni cm-ul, ma enerveaza ca la mine e format din 4 picaturi/zi si tine doar 3 zile si nici nu stiu daca s-o iau ca nidatie sau cm. Ai vorbit cu tutu, faceti monitorizare acum dupa laparo?aspiranta la
lalitica2000 spune:
magdita, felicitariiiiiii!!! esti o studenta eminenta , ai luat numai note bune. meriti din plin o vacanta.
mada, sper ca aceste fufu-uri de luna asta sa ne aduca si bebeul mult dorit.
felix, inca nu stiu daca si cel de pe stangul va creste frumos la fel ca cel de pe drept. Miercuri cand ma mai duc la monitorizare voi vedea cum evolueaza treaba.
rocsy, chiar asa...de ce te tot enervezi atat si pui la suflet orice si mai ales chestii legate de job. Eu am ajuns la concluzia ca nu merita sa ma stresez cu probleme legate de job. sunt multe alte chesti mai importante in viata.
pup you all
COCO2255 spune:
Multumesc pentru raspunsuri
O sa merg joi z10 la cabinet.
Ieri in z7 am avut dureri de ovare(nu mi s-a mai intamplat)e de bine de rau??
ada_b spune:
Magdita. Tutu zicea ca imi face laparo si histero sa vda si uterul.
M-a sunat azi ca maine ma opereaza. Se pare ca s-a razgandit cineva, asa ca voi face interventia mai repede cu o zi.
Doamne, oare se rezolva dupa Laparo. Va vad vorbind ca dupa laparo te poti apuca de bebe...
Pentru mine inca e un vis.
aris26 spune:
Ada-bafta maine. Stai linishtita ca operatzia chiar e ushoara. Somn de voie,nu o sa stii nimic. Recuperarea e mai scarboasa,dar mai vorbim. Rezultatul sa fie ok. De treaba te poti apuca in 5-6zile dupa laparo,asha ca iti doresc sa fie luna ta norocoasa.
Crisrh - pana nu vine eu inca sper si nu vad de ce tu nu ai face la fel. Oricum parca e cam devreme pt cm. Poate totushi e altceva. Tin pumnii!
bafta tuturor!
fireyes spune:
Aris, tie ti s-a recomandat FIV cu spermograma asta??? cine ti-a zis? mie mi se pare fantastica... la noi e tragic+endometrioza de la mine... si daca zici ca l-ai pus si pe naturiste serios, eu zic ca BB e pe drum...
Pana la urma unde ti-a gasit endo si cat de grav? eu banui din descrierea ta ca au fost ceva punctulete, daca ovarele si trompitele au scapat cu bine.
Te pup si-ti doresc sa te "refaci" rapid si total si sa ne anunti luna viitoare ca vei fi mami.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png