Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragi.

Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si prejiturici pentru viitoare burtici!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

buna dimineata!
bun ceiutul felix .
ada succes la operatie sa vi cu un rezultat bun.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dimi
Feli... mersic de cafelutza, a fost noaptea cam scurta si imi e somn
O zi buna la fetitze

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Rocsy, mai e putinel si scot fetele cu pampoane roz! Ce faci? Tot asa te muncesc la serv?

Crisarh, pana nu vedem rosu speram, da? Majoretele alea someaza de ceva timp dar sper sa le scot si pentru tine! Ia zi, cand plecati in concediu?

Lali, eu tin pumnii sa ovulezi cu amandoua ovarele, daca ies gemeni da si mie unul, te rooooog!

Ada, succes la operatie, sa ai un diagnostic beton!

Pupicesc toate fetele si astept vestile bune!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

'neata fetelor!!Pai azi cred ca-i z1.Ieri au fost 4 picaturi pe la pranz si pana azi dimi nu a mai venit nimic, mai sa nu adorm azi noapte, dar azi dimi au mai venit cateva picaturi si dupa dus la fel, deci incetul cu incetul vine, asa nitel cum vine el.Ma enerveaza ca am simtome, am probleme cu mirosul puternic, ma deranjeaza si am greturi. Daca nu e sarcina as prefera sa nu mai am simptomele astea. Dar asta e acum. Pe 7 iul plec in concediu, 12 zile la mare, abia astept.va pupaspiranta la

Mergi la inceput

crisarh si eu plec la mare pe 6 iulie dar stau 6 zile. eu merg la mamaia tu unde mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fete dragi,
Aris, Doamne ajuta sa vii cu doua liniute in curand!
Crisarh, orice z1 este un nou inceput ! Insa sa fii absolut sigura ca nu e cm, te-as sfatui sa faci un beta hcg la urgenta si te lamuresti.
Lali, saru'mana. Sper sa fie luna norocoasa pentru tine, acum ca s-a schimbat ovarul care munceste.Despre vacanta, sper sa plecam la inceputul lui august o saptamana la munte, cu sora mea, cumnatul meu si minunea mea de nepotel. De-abia astept !
Ada, iti tinem pumnii stransi, stransi sa ai un rezultat beton azi la laparo si histero.Speram sa vii cu vesti bune si sa ai o recuperare usoara !
Feli, multumim pentru tratatie.

Pup toate fetele

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

neata'

am facut un test dimineata, dar a fost negativ
si am dureri de menstruatie, dar inca nimic
sa intarzie de la utrogestan ?

pupii
o zi plina de realizari

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Ne chinuim sa gasim locuri undeva prin bulgaria, inca nu avem nimic stabilit. Pai stam mai multe zile sa ne odihnim pt bb, 6 zile sunt putine.Pai o sa fac un test duminica sau o sa vad cum se comporta in continuare cm-ul meu.Data trecuta cand am ramas nu a mai venit cm deloc, nu am avut sangerare, dar a doua oara nu stiu daca va fi la fel sau nu. vedem.aspiranta la

Mergi la inceput

eu ma duc inca 7 la sovata .eu merg la mamaia la mare. si noi vrem sa ne odihnim sa prindem puteri pt bebe. la mine pica in cocediu perioada de ovulatie.

Mergi la inceput