Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Felix, pe zi ce trece ma simt mai rau, multe greturi, stari de somnoloenta si ameteala, simt numai mirosuri ciudate in jurul meu care imi fac rau numai daca ma gandesc, sanii mariti si foarte durerosi. Acum sa nu fiu plangacioasa, ca doar asta mi-am dorit si nu imi pare rau, numai ca cateodata greturile sunt aproape insuportabile. Sotulica saracu mi le suporta pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ha, eu am zis ca atunci cand voi fi gravi si voi avea greturi si stari de voma, o sa stau aplecata pe buda sa vomit si o sa rad din toata inima! Parca ma vad si moor de ras!

Iti doresc sa treaca repede starea asta nesuferita si chiar daca e rau sa te gandesti ca in catva timp, nu mult, iti vei tine puiu in brate!

Cum a fost in vacanta? Ai bronzat burtica?

Felix

Mergi la inceput

In vacanta a fost foarte frumos, burtica nu ma bronzat-o ca am stat tot timpul cu prosop pe ea. Sotulica i-a luat inca de pe acum botosei, body-uri si echipament toate cu fc barcelona pentru 'baiatu lu tata'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

vreau si eu greturi din astea. abia le astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna dimineata fete cucuiete?

Nu am mai intrat ca de la munca este f greu ca nu am timp si seara ajung acasa pe la 7 asa ca......
Despre mine ce sa va zic..mi-am revenit din socul venirii rusilor asa ca acum sunt iar pe val urmand sa fac laparo pe 2 iulie(desi gandul asta ma cam ingrozeste dar asta este).

Merdan felicitari si poate ne spui si noua cum ai reusit.

Fetele aveti idee pe asistenta lui Tutu o cheama Florentina Voicu?

A si inca ceva eu m-am programat pt laparo dar daca vreau si histero si ii zic lui Tutu in ziua operatiei se va supara?Sau sa il sun si sa ii zic?

Va pupacesc pe toate si sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neatzaaaaaaaaaaaaaaa
ce fac fetili?
Gravidutza...gata vacanta? ce as vrea sa te vad acum , la cat de pesimista erai atunci.... vrem pozici sa-ti vedem burtika, mii de pupici, las' ca trec greturile, fac parte din distractie
Feli...multamim mumos pentru tratatiune
Rocsy...acusica apar gretzurile si la tine si nu ai sa le mai vrei
Magdita... am pregatit coronita sa stii
Georgi, Andreuk, Machus, Valy, Tamy, Anadomnica, Crisarh, tuturor

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

mada, burtica nu a crescut deloc. sper sa il gasesc pe tutu azi la cabinet, poate imi da pe un stick de memorie imagini cu samburelul/ samburica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, astazi e oficial si la mine: declar z1!! Deja am iesit si din butoiul cu melancolie, ca in urma testului negativ de sambata ma asteptam la acest "rezultat" . Na, acum astept si eu concediu si ma straduiesc sa mi-l programez in perioada cat mai fertila ca am vazut ca in perioadele de concedii si relaxare vin si .
Aaaa... si daca tot am pomenit de concedii: care dintre voi are in plan acum sau mai tarziu sa viziteze nordul Moldovei si Bucovina, va astept cu drag si va cazez in casuta/cabanuta mea de lemn care acum este in curs de finalizare si va asteapta cu bratele deschise. Este o casa de vacanta facuta pentru noi, insa poate adaposti 2-3 familii... am sa va pun si poze imediat ce fac curat . Pentru cei/cele interesate va pot face si itinerar cu locuri frumoase de vizitat, manastiri, muzee, etc.
Pup toate fetele . Celor ce sunteti in regim de programe artistice, spor la prestari, celorlalte, asteptam testarile

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

dragele mele, am fost aseara la Tutu si am dat de un Tutu tareeee bine dispus. chiar am si povestit diverse chestii despre motociclete (eu avand un scuter air el fiind un impatimit al motocicletelor). Am ajus pe la 7 jumate si peste 10 minute eram gata, deoarece fusesera doar 2 fete inaintea mea.

se pare ca luna asta, in sfarsit, lucreaza ovarul cel drept. Iata dimensiuneile pentru Z9: E=5,9, OD=13,8, OS=10,7. miercuri urmeaza urmatoarea monitorizare

ubi, bine ai revenit din concediu. sa stii ca tut este la cabinte sapta asta, poti sa mergi cu incredere.

va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

anadomnica, tocmai am verificat mailu si nu am primit nimic din partea ta.Incearca sa mai trimiti, nu stiu ce sa zic, astept sa primesc adresa ta. Eu nu mai am nevoie de pregnyl pt ca l-am folosit cand am fost insarcinata, acum am un baietel de 8 luni....asa ca va tin pumnii la toate fetele sa vedeti dublu intr-o zi , cat mai curand. pup u all

Mergi la inceput