Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

singura75 Multumesc de oferta. Ti-am trimis mail. Sper sa fi ajuns. Ma gandeam sa le pui cu plata ramburs, sper sa ajunga in siguranta. Tu de unde esti de loc? Si... sper din inima ca nu-ti mai trebuiesc pt. ca ai reusit sa obtii minunea si sa fii . Inca o data multumesc!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

anadomnica , inca nu am primit niciun mesaj privat, dar poti sa-mi trimiti mail la trinity75@k.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by merdan

Buna ziua dragi tutunici!

N-am mai intrat de multa vreme pe aici asa ca multe fete nu ma stiu, dar pentru ca sunt si eu undeva pe listuta de aspirante din deschiderea subiectului o sa va rog sa ma scoateti de pe ea pentru ca am aflat ca sunt insarcinata cu 2 bb-ei(in 6 sapatamani) si in plus nu mai sunt pacienta d-lui dr. T.

Va doresc tuturor celor care mai sunt inca pe listuta ca minunea sa se intample cat mai curand iar celor deja mamici sau gravidute bb-ei sanatosi, frumosi si mancaciosi.

merdan
http://t2.lilypie.com/c78Op2.png

Merdan, felicitari din toata inima !!! Sarcina usoara si la termen si bebei sanatosi si mancaciosi !!!

Da-ne mai multe detalii, chiar daca nu mai esti pacienta dr.T. Ai obtinut sarcina prin FIV sau IA?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Legat de pregnyl, trebuie tinut la rece, asa ca aveti grija cum il transportati.
Eu pot sa ma bucur ca ma simt printre norocoasele care au mai gasit inca 6 fiole azi, chiar m-am linistit, mi-a gasit cineva intr-un orasel mic de langa Pitesti, asa ca daca aveti nevoie mai cautati in farmaciile mici, eu am norocul cu un amic care e distribuitor de medicamente si mi-a luat toate farmaciile din oras si de pe langa la rand. Am inteles ca in Iasi ar avea sau au avut, nu stiu sigur, la farmacia Maternitatii.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

singura75 - am trimis mail cu adresa . Nu stiu cum sa facem cu transportul ca si eu stiu ca trebuie tinut pregnylul la rece, dar... poate o zi, doua cat dureaza transportul nu va fi bai. Sper sa fi primit mailul pana acum. Tu de ce nu mai ai nevoie de pregnyl?
merdan felicitari pt. bebei
Asteptam povestea ta sa ne incurajeze!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

merdan- felicitari si sanatate, sa ai sarcina buna, sa iti traiasca bb-ii.Fetelor, merdan a dat startul, care mai urmeaza sa anunte II?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fetele dragutele,

Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si prajiturici pentru viitoare gravidici!

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Fetele, ce vesti bune!
Merdan, felicitari pentru bebici, sa ai o sarcina usoara! Hai, povesteste-ne mai multe sa suntem curioase din cale afara!

Daca reusesc performanta sa-l clonez pe Tutu, dau la toate cate-o mostra! Problema se pune cu recoltatul ADN-ului ca e chel si io ma gandeam la un fir de par...

Pupacesc toate fetele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Neata fetele harnicute...Doamne ce de ati mai scris , bine v-am gasit!!
Merdan, felicitari !!!
Stie cineva daca Tutu e in concediu, trebuie sa ma duc la control si ieri nu a raspuns la telefon.

Mergi la inceput

Ubiii, ai venit din vacanta!!! Cum esti? Ce face burtica?

Poop,

Felix

Mergi la inceput