Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy....aaaaaa m-am prins, las' ca merge si asa , trebuia sa scrii "actuala gravidutza", din cauza asta nu a mers

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, in vacanta abia astept sa plec! Ma gandeam ca trece timpul si eu nu mai ajung la capitala (asa l-as clona pe Tutu si l-as lua si pe la Valcea)...

Dar nu se stie niciodata, prestam cum trebuie si poate iese cu ochisori!

Rocsy, de ce dai cu capu, care titulatura???

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mada te-ai prins. dar nu te-ai prins bine. vroiam sa pun o gravi a acolo. dar acum stateam si ma gandeam daca iese testul cum mai schimb eu titulatura

Mergi la inceput

Feli...vreu si eu o clona, pleaseeeeeeee, ca tare m-am saturat de drumuri la capitala

asteptand miracolul

Mergi la inceput

M-am prins bine,ca folosesc cheag mult , am inteles ca trebuia sa fie o iconita , dar din cauza testului care o sa iasa pozitiv nu ai scis bine, actuala nu viitoare, ai inteles?

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fire, esti dulce. Sper sa iasa o data ceva, o intalnire cu scantei, ca "conditii" exista.
Fetelor, il vreau si eu pe Tutu clonat la Craiova......

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Buna ziua dragi tutunici!

N-am mai intrat de multa vreme pe aici asa ca multe fete nu ma stiu, dar pentru ca sunt si eu undeva pe listuta de aspirante din deschiderea subiectului o sa va rog sa ma scoateti de pe ea pentru ca am aflat ca sunt insarcinata cu 2 bb-ei(in 6 sapatamani) si in plus nu mai sunt pacienta d-lui dr. T.

Va doresc tuturor celor care mai sunt inca pe listuta ca minunea sa se intample cat mai curand iar celor deja mamici sau gravidute bb-ei sanatosi, frumosi si mancaciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

anadomnica te pot ajuta eu daca mai ai nevoie de pregnyl,am 2 fiole ramase si chiar nu mai am ce face cu ele.iti dau mailu meu sa-mi scrii adresa si ti le trimit prin posta colet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

merdan felicitari. cum ai reusit? de cati ani inceri? de ce nu mai esti pacienta lui tutu te-a suparat? spune-ne in detaliu povestea ta. ne place sa auzim povesti de succes.

Mergi la inceput

Merdan...FELICITARI din tot sufletul, sa iti traiasca bebelinii , povesteste-ne de tine, cum ai reusit?

asteptand miracolul

Mergi la inceput