Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65
Raspunsuri - Pagina 4
magdita spune:
quote:
Originally posted by felix76
Hi hi hi, ce defazata sunt! Magdita, canicula e de vina sau poate gravideala de la cap!
Tot calculez si calculez cand pot sa plec de la serv, cand merg la mare, cand merg la Tutu (dac-o fi el in perioada aia la cabinet...) si-mi da cu virgula. Offf, grea e viata asta planificata si mai ales dependenta de atatea chestii si persoane... Cred ca asa ma enervez de tare de raman gravi din luna asta si nu mai am nevoie nici de stimulari nici de pregnyl nici de planificari...
Poop,
Felix
Feli, Doamne ajuta sa ramai gravi chiar luna asta si sa ai cea mai frumoasa vara ! Stii ce se zice, ca nu iese atunci cand planifici, asa ca uita de planuri ! Lasa lucrurile sa vina de la sine !
Rocsy, si tie iti urez acelasi lucru ! Sa fie luna asta luna cea mare !!!
Haideti cu II fetelor !!! Sa ploua cu vesti bune !!!
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Andreuk spune:
BUNA FETELE FRUMOASELE.
Am citit, m-am pus la curent cu ce s-a intamplat pana acum...eu nu am nici o actualizare, prestez, prestez, prestez...Speram ca iese de data asta fara calcule, monitorizari si alte alea...
Vroiam sa va spun ca mie, la inseminare mi-a dat Tutu pregnylul.Si Ramona mi-a facut injectia acolo la cabinet.Are mana cam grea...
Asa ca, poate va ajuta el daca nu gasiti fiole.
Va pup, mai vb, la cat mai multe II
magdita spune:
Andreuk, spor la fufu! Multumim pentru pont ! Ar fi super sa aiba el si sa nu mai cautam disperate ! Sper sa nu fi fost numai o solutie de moment !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
fireyes spune:
tare repede va mai miscati, abia reusesc sa tin pasu' cu voi si asta inca la citit doar:)
Crisarh, stai aproape, ca parca vad ca te ia prin surprindere o veste luna asta
Aerlilian, fireste, te-am ratat inainte de plecare dar o sa ma gandesc la tine si sa stii ca eu sunt ca amuletele, port noroc altora, deci ma astept sa te intorci "imbunatatita".
Lali, tinem pumnii cu monitorizarile.
Feli, respecta "indicatiile" dr daca asa trebuie...eu ma gandesc sa fac mai multe monitorizari numai pt asta, ca atunci n-o sa ma mai gandesc: aoleo, sunt obo, n-am chef, etc.
Mada, eu sper ca ai prins si un "peste" mai mare cu ocazia asta... sau ca s-a fixat in navod pestisorul... si ca veni vorba, taaare draguta esti, ca am aruncat eu un ochi peste pozici...
Hm, Magdita, eu cred ca incepem sa ne pregatim pt tine. Outele sunt doldora de carte, or sa vrea si ele sa se relaxeze, sa iasa la o chestie cu niste baieti simpatici, cu codita
Asa, sa stiti ca va multumesc mult pt ajutorul cu Utrogestan. e o haituiala in fiecare seara dupa pastilutele astea rotunde... cred ca am patul tapetat cu bilute de utrogestan.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
mada23 spune:
Fireyes...daca e vb ca porti noroc , atunci sa ai gura aurita, sa te auda DD .Daca e, iti imprumut si tie pestisorul norocos
Georgi...eu prins 7 pestishori, dar iti dau si tie ca sa nu mai fii supi, unul cu burtika, ce zici?
Feli.. lasa programarile in seama lui DD, dute in vacanta si traieste bine, restul vine de la sine.
Andreuk..., Doamne ajuta sa fie
Rocsy...ai grija mami la cap, ce faci? vrei sa aiba bebe o mamica cu capul franjuri?
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
rocsy2007 spune:
fetelor stateam si ma gandeam acum cum reactionez daca testul iese pozitiv. am luato razna. am zis ca nu ma gandesc dar tot imi trec ganduri prin cap. mai e un pic si scap . aflu daca e sau nu.
luna viitoare plec la mare si apoi la sovata. sa vedem cum o fi dupa concediul asta. poate se lipeste ceva dac nu e deja lipit acum. cred ca daca e acum il pup pe tutu de il albesc