Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
Aris...starile sunt diferite de la persoana la persoana, dar comune sunt bufeurile, eu am avut noroc ca era iarna si sunt mai friguroasa, dureri de cap, oase, nervi la greu, dar cu sustinere din partea sotului e ok. Dupa prima injectie sangerari, apoi vre-o sase luni, free , fara nici o grija, socoteala sau altceva legat de cm. Am luat permanent supliment de Ca+Mg de la Doppel Herz, diminuiaza efectele si am incercat sa mananc mai sanatos, fara sucuri, carne de porc, dulciuri..... Eu m-am si ingrasat vre-o 10 Kg, aveam unde pune,dupa terminarea tratamentului, dar nu este o regula. Trec foarte repede sase luni, si eu eram speriata la inceput, dar nu-i chiar atat de groaznic.
Daca ar fi cazul si alta solutie nu exista as mai face inca o data tratamentul.
Decizia iti apartine
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
magdita spune:
Ramona, legat de durata de viata a gigeilor, si eu aveam stresul asta ca citisem pe net ca traiesc doar 24 ore, insa am intrebat-o personal pe dr.Matei si mi-a zis ca traiesc la fel ca in mediul natural, 72 ore. Doar ca 24 de ore sunt mai vioi
, insa cred ca si natural se intampla la fel. In prima zi zburda, dupa care lenevesc, zic si eu
. Voi faceti cum considerati ca e mai bine, si eu am facut IA cu foliculii nesparti si nu s-a prins. Sunt fete care au facut si cu ei sparti si tot nu s-a prins. Mai bine va relaxati week-end-ul asta, sa nu lipseasca fufu, si cred ca luni cand mergeti la Tutu, o sa va spuna ca s-au spart. Tinem pumnii !! E o tipa la subiectul "Stimulare" care a facut stimulare cu closty si gonal, parca, nu a facut IA, a avut 5 foliculi, dar care nu prea s-au spart, nici dupa pregnyl 15 000 ui. Se cam transformasera in chisturi hemoragice, insa se pare ca unul dintre ei s-a spart pana la urma,pentru ca saptamana asta a avut test beta hcg pozitiv, urmand acum la sfarsitul saptamanii sa repete testul. Si nu a facut IA, doar a prestat. Asa ca, daca e sa se intample, se intampla !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
i94lar spune:
Doamne ajuta, Magdita, sa ai gura aurita! Da, eu deja m-am resemnat, o sa incercam natural, desi imi pusesem mari sperante in luna asta. Asa ca in weekend avem program artistic (sotul nu e deloc trist) si sa vedem ce zice Tutu luni, sper sa nu se fi suparat.
Multumesc ca m-ati ascultat, ma desumflasem rau de tot, dar sa speram ca va fi bine.
Va
Ramona
magdita spune:
Totusi ma gandesc ca ar trebui sa faci pregnylul, sa fii sigura ca se sparg. Eu asa as face ! Tin pumnii si sa fie cu noroc !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
rocsy2007 spune:
fetelor cred ca am inceput sa am simptome inchipuite. parca am o stare de greata. dar ma doare burtica. of ....de-as trece examenul asta. nu vreau sa mai raman cu restante.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aris26/aris26.jpg)
aris26 spune:
mada - multumesc mult pt suport si incurajare. tratamentul il fac sigur ca asta e. asta e tratamentul pt endometrioza, nu am de ales si nici nu sunt dispusa sa sper ca o sa dispara boala ca prin minune. bufeuri sigur o sa am zici, hmmm...vai de capul meu vara asta inseamna. fug la magazin sa imi pun aer conditionat in baie, debara si pe fiecare hol posibil. .
dar sa stii ca si eu tot la partea plina a paharului ma gandeam. 6 luni fara tampoane, teste de sarcina si plansete la fiecare 14 zile dupa ovulatie, poate e ca o vacanta emotionala.
inteleg ca la tine in 6 luni totul a revenit la normal? adica la cam cate zile de la ultima injectie sa ma ashtept?stiu ca depinde de la caz la caz, incercam doar sa fac o statistica
bafta tuturor!
ada_b spune:
Buna fetelor!
Voi stiti ca ce faceti aici e ceva minunat?!
Eu azi sunt mai bine dupa laparo. Nu vreau sa ma gandesc ce fac in continuare ca iar intru in depresii. Stau si va citesc pe voi si voi imi dati liniste in suflet. Prin bunatatea voastra si prin faptul ca aveti atata putere sa luptati.
Un pupic dulce la toate fetele!
PS cine imi da si mie datele fundatiei lui Tutu ca mi-am facut schimbare de SIM si s-au pierdut. Multumesc!
fireyes spune:
Ada, poti sa iei datele de pe site:
http://www.advalorem.ro/page.php?id_pag=3
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
Ada..., trebuie sa fim optimiste sa ne pastram mintea intacta si sotii cu chef de viata
, glumesc...una peste alta viata mi-a aratat de atatea si atatea ori ca ce este al meu este si gata, DD are grija de fiecare trebuie doar sa invatam cum sa-I cerem si sa avem rabdare.intra aici:
http://www.advalorem.ro/page.php?id_pag=3
Aris..baga aer la greu ca ai nevoie, dupa ultima injectie mi-a venit cam la vre-o 82 de zile, cu noi alaturi o sa treaca repede zilele foarte toride din cele 6 luni
Rocsy...
Ramona...fa-ti macar pregnylul sa nu ramai cu chisturi, esti dupa stimulare si e mai delicat, apoi baga-ti tare si asa si asa
Magdita, Lali, Georgi...
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul