Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i94lar spune:

Fetelor, sunt cam trista, am nevoie de sfatul vostru. Am facut stimulare luna asta, pentru inseminare, v-am mai povestit. Sunt in ziua 14, am trei foliculi mari si ovulez de obicei in z16. Am fost la Tutu de dimineata si mi-a zis ca weekendul asta e plecat din tara... Si ca sa fac acum un Pregnyl si la 14 sa merg pt inseminare.
Am plecat val-vartej spre casa sa iau Pregnylul, si am inceput sa ma gandesc: daca fac Pregnyl la 10, se sparge in min 36 de ore. Inseminare la 14, cu spermatozoizi ce traiesc 24 h, parca nu prea iese socoteala.
Il sun inapoi pe Tutu si ii spun ce cred. Si mi-a zis sa fac ce vreau, sa ma duc luni, ca el mi-a zis parerea lui. A vb cam urat...dar atata bai.
E adevarat ca am un folicul de 27 si 2 de 19, dar ai merg se sparg la peste 30 si inca nu am nici durerile alea ce le aveam cu o zi inainte de la Closty.
Voi ce parere aveti? Sotul meu zice ca nu are rost inseminare in conditiile astea
Va pup, si va doresc un weekend placut

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Aris...eu am facut , perioada nasoala, dar a trecut.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor sunt asa de relaxata. nu imi vine sa cred. sa vedem ce va fi dupa. ma gandesc daca sa fac test de sange sau nu. poate il fac. sa vad ce zice si sotul meu.ca nu ma duc singura . ma doare burta. si ma doare si putin capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

aris, ambele masuratori au fost facute la cabinet. Sincera sa fiu, n-am stiut de chestia asta ca foliculii pot sa scada si sunt absorbiti de cei mari.

magdita, cred ca ai dreptate si pina la urma tot ovarul stang lucreaza si probabil ca voi ovula tot cu stangul.

felix, al meu sot este foarte incantat de cantonament. V-am mai spus io ca daca ar fi dupa el as sta numa cu picioarele ridicate. Sper sa fie de bun augur luna asta si sa se prinda ceva. Trebe sa ne punem pe treaba si sa ne tinem de intelegre, sa ne vedem toate bortoase la usa la Tutu, nu?

rocsy, ai vazut ce zice ubi, ca si ea a avut dureri ca de venirea rusilor, si uite ca nu i-a mai venit deloc. Putin optimism. Pe la cat ne dai rezultatul? iti tin pumnii sa iasa musai un bebic.

va multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine si evident pentru informatii, ca uite asa mai invat si eu una alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

i94lar, spermatozoizizi traiesc 72 ore. Eu zic sa mergi sa faci inseminarea, daca tot ai facut stimularea. Sa stii ca exista sanse pentru inseminare. Ideea e ca si sotul tau sa fi avut o pauza de 2-3 zile inainte de recoltare. Acu vezi ce-ti spun si fetele mai cu experienta.

uitasem sa iti raspund la intrebarea ta. eu nu fac inseminare, deocamdata sunt la monitorizari luna asta si urmatoarea si prin august vreau sa ma programez si eu la laparo si histero odata, daca s-o putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

Mi-am mai revenit,dar tot sunt pesimista cu privire la ovulatia de luna asta.
Stimularea cu PUREGON da rezultate mai bune decat clomifenul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

i94lar - nu stiu cat de fixa e faza asta cu 36 de ore. la mine s-a spart la vreo 20-22 de ore. am simtzit clar intepaturile de ovulatie si dupa atatea monitorizari am ajuns sa stiu fiecare semn al corpului meu ce inseamna. eu una ash zice sa faci inseminarea azi, cum a zis el. oricum ai mult mai multe sahnse asha decat daca ashtepti pana luni si poate se sparg ei natural pana atunci. poate il rogi sa te primeasca mai pe seara...nu stiu cum e procedura, nu am facut inseminare pana acum. oricum nu avem alta varianta decat sa ne incredem in gandirea si experienta lui, doar medicina se bazeaza pe experinta si experimente. stie el mai bine ca noi ce face.

mada - cat de nasoala a fost perioada? tot citesc pe net, dar nu pot sa imi dau seama daca e atat de rau. ce ma sperie cel mai tare e ca o data injectata in organism nu mai ai cum sa o opreshti indiferent cat de rau iti e.vreau sa fiu macar pregatita, sa stiu la ce sa ma ashtept. macar sa il anuntz pe al meu sa ascunda cutzitele daca e nevoie.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Da, daca ar fi 72 de ore pt guguti ar fi bine, dar cica aia "spalati" traiesc maxim o zi. Cred ca o sa incercam doar natural, ghinion, nici nu ma gandeam sa nu se poata din motive "administrative".

Ramona

Mergi la inceput

Coco, din cate stiu stimularea cu Puregon e mai puternica si nici nu scade endometrul.

Ramona

Mergi la inceput

Rocsy, si n-ai facut tu nici macar un test de urina? Stai bine cu rabdarea, ceea ce e f bine in situatia de fata. Oricum, asteptam vestile bune

Ramona

Mergi la inceput