Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Neata fetele!!

Rocsy,......pumnii stansi la beta hcg!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Feli.. te scuzam, oricum ti-am respectat retetele
Rocsy... nu are de ce sa-ti fie frica, roaga-te Bunului Dumnezeu sa faca cum stie el mai bine si fericirea nu intarzie sa apara, trebuie sa luam fiecare zi asa cum vine cu bune cu rele, sa ne multumim cu ce avem, si rasplata nu intarzie sa apara, trebuie sa ne facem prietene cu rabdarea, iar DD ne va darui bebele mult visat. Vezi Ubi cand se astepta mai putin, DD i-a facut un dar minunat.
O imbratisare mare tuturor si mii de pupici

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Va pup acum ca zilele astea sunt cam plina, la sfarsit de iunie:(
Dar si cand o sa intru ma astept sa gasesc o droaie de gravidute...

asa ca...pe cai!!

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

ma doare burticaaaaaaaaa vin rusii......iau batul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Va pup si eu fetelor!!!va citesc pe furis, de scris mai greu.rocsi ma rog pt tine sa nu vina rusii ci bb, tin pumnii stransi.numai bucurii va doresc si fiti optimiste.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

ROCSY,...hai ca si pe mine ma durea si burtica si spatele si imi puneam tampoane ca tot aveam impresia ca vin rushii din clipa in clipa si nu au venit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

dragele mele dragi,

ieri n-a fost chip sa intru pe forum deloc, asa multa treaba am avut.

fetelor, se vede ca lumea e plecata prin concedii. Miercuri am ajus la Tutu pe la 6 jumate seara si erau doar 3 tipe in fata mea, ceea ce m-a surprins. Am intrat in 10-15 minute. Totul a mers tare bine.
Acu sa va zic rezultatele:
Z9 Z11
E=5,9 E=7,2
OD=13,8 OD=13,1
OS=10,7 OS=15,2

mie mi se pare cam ciudat ca un folicul sa scada in dimensiune si celalalt sa urce vertiginos. Cand mi-a facut masuratoarea, Ramona l-a intrebat ca sigur dimensiunea asta este pe OD, el a zis ca da. Cand am iesit si m-am uitat la valori, mi-am dat seama de ce a intrebat Ramona. Io zic ca sigur e o incurcatura, ca probabil prima data sau miercuri mi-a citit valoarea de pe stanga si a zis ca e de pe ovarul drept sau invers. Cert este ca diseara cand ma voi duce sper sa ma lamuresc pana la urma ce si cum, care ovar o fi mai harnicut.

haideti ca ma apuc sa va citesc din urma, ca am observat ca ati umplut ceva pagini.

pup you all

lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, eu cred ca unul dintre ovare poate fi mai harnicut! Masuratoarea se face in fuctie de cum pozitioneaza markerii pe monitor. Deasemenea, folicolul nu este perfect rotund si este un pic ovoidal, acu 2 zile este posibil sa fi fixat markerii pe partea mai scurta a ovalului. Diferenta de 0,7 mm care este intre cele doua zile la OD poate fi data si de eroarea de masurare a aparatului. Eu zic sa stai linistita ca sigur vei ovula! Sotu ce face? Mai rezista legat cu catusele rozalii?

Crisarh, eu stiu ca tu pleci in vacanta! It doresc concediu placut si sa veniti relaxati si 2in1!

Rocsy, pana nu vezi rosu esti gravi, da? La ce ora te duci la IDS? Si sa nu-mi spui ca n-ai curaj sa faci testul ca vin dupa tine cu nenea cu ciomeaga! Am 14 zile de l-arginina deci iti dai seama ce muschi am in dotare! Te duc cu forta!

Fire, spor la munca! Sanu neglijezi fufu!

Magdi, cemai faci? Si tu esti ocupata?

poop fetile si vreau sa aud vestile buneeee!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lali, vesti bune ! Eu cred ca luna asta vei ovula cu stangul ! Asa am un feeling ! Sper sa fie de bun augur schimbarea si sa profiti de sosul tau la maxim !!!
Rocsy, da fuga la IDS si fa beta hcg-ul ! Nu mai sta ca data trecuta, fara utrogestan ! Daca e sa vina cm, vine si cu utrogestan ! Tinem pumnii pentru valoare mare !!!
Feli, sunt pe-aci, prin batatura ! Tocmai am vorbit pe mess cu gravidutza noastra Bonitta, care e bine, are 10 sapt si 2z si se simte f bine.

Doamne ajuta sa primim numai vesti bune !!! Auzisi Rocsy?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

felix - cum sa fiu suparata pe voi??? nici vorba. doar ca acum caut partea buna a lucrurilor si stiti cum e...dar mi-am mai revenit si sunt din nou optimista. pacienta optimista a dr. tutunaru....singurul atribut care imi lipseshte este "gravidutza" ca sa ma potrivesc perfect cu tema forumului.
ada - se pare ca trecem printr-o situatie asemanatoare. daca ai nevoie de suport moral trimite un pm.
lalitica - de curiozitate, prima masuratoare a fost la spital? oricum e normal ca unul dintre foliculi sa scada. cel dominat ii inhiba pe restul si aceshtia dispar incet incet.
ubirica - felicitari inca o data. ma bucur ca totul merge bine. asta de exemplu de reushita a lu' tutunaru

fetelor care dintre voi a facut diphereline?

bafta tuturor!

Mergi la inceput