Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Am sunat la tel de programari. Este pe 2 iulie.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Buna fetelor!
Nu prea am mai scris pentru ca am vrut sa ma detasez un pic de toata problema asta, insa v-am citit mesajele. Oricum, n-am reusit sa ma detasez de aceasta problema.
Noutati nu am. Urmeaza a treia luna de monitorizare si sper sa fie cu succes.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Salut fetelor!!!Eu nu am apucat sa intru azi de la serviciu, asa ca va salut acum pe seara.Felix - ieri a fost z1 Abia astept concediu, soare, mare, fufu Mai am o saptamana doar. va pup pe toateaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

Am fost azi la monitorizare,alta luna fara ovulatie,nici cu stimulare nu am ovulatie.
Sunt foarte deprimata,mai aveam putin si plangeam cand am plecat.
Sper ca voi sa aveti mai mult noroc ca mine luna asta.
Luni este la cabinet mi-a zis sa merg intre 13.00-19.00,nu stiu de ce dar vad eu atunci.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tamaryllis

Buna fetelor!
Nu prea am mai scris pentru ca am vrut sa ma detasez un pic de toata problema asta, insa v-am citit mesajele. Oricum, n-am reusit sa ma detasez de aceasta problema.
Noutati nu am. Urmeaza a treia luna de monitorizare si sper sa fie cu succes.Am stat si am citit povesti de succes sa prind si eu curaj
Va pup!

Mergi la inceput

in loc sa dau editeaza, am dat reply...
ati inteles voi....ca am citit povesti de succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Coco, imi pare rau ca nu vii cu vesti bune. Bafta multa luni !E posibil sa ovulezi mai tarziu, cred ca de-aia te-a chemat luni. Mie mi s-a intamplat, dupa clomifen in exact aceeasi schema, sa nu am foliculi deloc in z10. De-abia in z21 am facut IA. Au crescut fff greu ! Eu cred ca te va programa si la laparo, sa iti faca driling ovarian. Sunt multe reusite dupa laparo ! Chiar stiu o tipa, nu ovula natural, i-a facut in decembrie un alt medic driling ovarian, iar acum e gravidutza in 8 sapt. Nu dispera, solutii exista pentru orice !
Crisarh, imi pare pentru z1. Din cate am citit eu, e f greu sa ramai in luna cu laparo, din cauza anesteziei, insa acum , in urmatoarele luni, ai toate sansele ! Concediu placut si relaxant si fufu la greu!
Tamy, noi suntem aici,oricand ai nevoie de o vorba buna, stiu ca e greu sa te detasezi de obsesia asta, insa incearca sa gandesti pozitiv ! Vorba lui Mada, "ce-i al nostru, e pus deoparte !" Cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu, se va intampla minunea pentru fiecare dintre noi !
Rocsy,faci beta hcg azi?
Incepem galeria :

Machus, pup mamica fericita si Bogdanelul cuminte !
Georgia, ne-ai uitat? Asteptam vesti de la tine !
Fireyes, Mada, sper sa vedeti liniute duble amandoua !
Feli

Pup toate fetele dragi si va urez o zi racoroasa

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neata,se pare ca tre' sa fac eu onorurile azi:
Poftiti la cafelutza, ceai, laptic, 3 in 1, capucino...si bineinteles prajiturele scoase din cuptor,toate dupa reteta Feliciei.
O zi minunata!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mi-e fricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada, buna cafeluta! Eu am fost tare intarziata azi din pricina de sarbatorire a unor colegi de serv! Ma bucur ca ai facut tu onorurile!

Coco, nu dispera draguta! Sunt cazuri de ovulatie tarzie din cauza clomifenului. Pe unele dintre noi le intarzie pe latele, cum a fost cazul meu, le fac sa ovuleze mai devreme. Io am ovulat in z 11 sub clomifen, fara ovulam in z 16-17. Iar Magdita vezi ce ti-a scris...

Crisarh, ziua 1 este ziua unei noi sperante! Pana la urma cred ca toate ne vom indeplini visul!

Tamy, cred ca de detasat ne vom detasa doar in momentul in care vom ramane gravi. Important este sa indulcim un pic asteptarea!

Machus, pup fetita gravi cu un Bogdas scump!

Rocsy, sunt cu ochii lipiti de monitor! Astept rezultatul tau de la bHCG!

Sorelllaaa, hai da-ne si noua un semn!

Ada, cum te mai simti? Au mai trecut gandurile negative??

Magdita, esti in perioada importanta, asa-i? Ma bucur ca ai scapat de sesiune si iti doresc spor la fufu!

Arisica, nu mai treci deloc pe la noi! Te-am suparat cu ceva?

Pooop toate fetili mentionatele sau nementionatele!

Felix

Mergi la inceput