Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
felix76 spune:
Fetele dragutele,
Am lipsit cateva ore si voi ati umplut deja 2 pagini!
Ramo, nu-ti face probleme ca se supara Tutu ca nu se supara, sa stii ca e deschis la comunicare, daca tu nu vrei sa faci pregnylu, nu il faci si gata! Intreaba fetele care au endometrioza: e alegerea lor daca fac dipheriline sau nu...
Aris, ai gasit partea frumoasa a tratamentului! Ma bucur ca gandesti asa, esti una dintre noi, cele optimiste! O sa vezi, peste cateva luni ne vei anunta ca ai doua liniute!
Ada, pai de aia suntem aici, sa ne sustinem si sa ne incurajam reciproc! Daca noi nu ne intelegem una pe alta atunci cine? Pup fata care se simte mai bine! Peste cateva zile vei sari intr-un picior, o sa vezi!
Rocsy cea cu nervii de otel! Eu as fi facut pana acum vreo 3 teste de sarcina, nu de alta dar trebuie sa fac vanzare farmaciilor! Hai du-te odata la IDS ca mooooor de curiozitate. Si as vrea si eu inca o veste buna, acum, pana nu se termina luna copiilor!
Mada, 10 kile? Pai io ma vait ca am pus vreo 3 dupa clomifen! Esti tare!
Magdita, dacafc gonal oare la fel se intampla, nu se sparg naravasii nici cu gonal? Off hormonalele! Sper sa nu mai am nevoie de ele si sa va spun ca am doua liniute! Bonita are deja 10 saptamani!!! Mama cum trece timpul!!! Paranteza: functioneaza supliformul si impachetarile cu zat de cafea! Aaaa, sa nu uit, mi-am luat si cellulight de la elmiplant! O sa fiu o misa pe plaja!
Coco eu cred ca ovulezi, numa sa ai rabdare!
Georgiaaaaa, cum te mai simti???
Poop fetele dragutele si sa ne "vedem" luni la fel de optimiste!
Felix
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
rocsy2007 spune:
felix sunt foarte foarte foarte linistita. de ce sa ma agit sa fac teste. daca e sa fie e si gata.
rocsy2007 spune:
hai magdita schimba capitolul ca sa va dau vestea cea buna. sa incepem cu o veste buna
magdita spune:
Iubitele mele, avem capitol nou-noutz aici !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze