Gravidute si mamici de Constanta (26)
Raspunsuri - Pagina 19
docdecap spune:
fetelor, va salut din tranzit, mai suntem azi in c-ta, cica maine plecam, da' m-am enervat si l-am masat pe tati sef de proiect cu vacanta, si vad ca a tras pana acum matza de coada, adica nu stim unde mergem. asa face el lucrurile, in ultimul minut, daca nu ultimele secunde. In 'luna de miere' am sunat de pe drum la pensiune daca au locuri, aveam o lista cu vreo 4 in zona manastiri Bucovina, am intrebat daca ne primesc, ca suntem deja la Focsani
. da' acuma suntem cu bebe dupa noi, nu stam chiar la orice conditii, incerc sa nu ma enervez, sau sa ma simt responsabila, doar e tati sef de proiect... din fericire are si bulan, asa ca o sa va povestesc la intoarcere daca i-a mai iesit figura si vacanta asta...
Alina (mav), voi ce mai faceti cu vacanta? pana la urma mergeti acum, in iulie?
ma paste o raceala/infectie in gat, nu stiu ce poate fi, abia inghit, iau Homeogene9, altceva se poate? daca stiti voi, o sa intreb si la o farmacie, sa ma uit pe prospect...
ma apuc de bagaje si lista de cumparaturi, va pupic si ne citim la intoarcere!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
mav spune:
Salut!
Monica, eu te-am tot sunat pe digi si nu aveai semnal... sau poate nu-ti mai functioneaza cum trebuie (sau al meu a luat-o razna?
)?! Am crezut ca deja ati plecat, ca altfel... noi am fost la padure ieri... cu mai multi bebelusi frumosi si cuminti... si aveati si voi loc...![]()
Noi mergem in Vrancea, de maine, pana duminica. Daca vreti sa petrecem impreuna cele cateva zile, avand in vedere ca voi inca nu v-ati rezervat cazarea.... suna-ma si poate stabilim/rezolvam ceva! ![]()
Da' azi sunt inca la birou si vad ca am ramas cu bateria pe rosu pe digi, deci... ma gasesti doar pe celalalt mobil.
Mocutza, cu Dzeu inainte!
O saptamana buna tuturor!

24+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Yannia spune:
Salutare! Am inceput sa ne acomodam si noi, dormim mai bine. Am consultat 3 medici ca sa-si dea cu parerea in ceea ce o priveste pe Alessandra fiindca mi se parea cam molatica. Am fost tare multumita de dr. Voinescu si dr. Fasie, iar pe a 3-a dr nici nu o mai mentionez... e varza. De cum am intrat in cabinet, am simtit un miros greu de mucegai iar fata a inceput sa planga. Imediat a tras concluzia ca are sindrom otic. O apasa pe ureche de se inrosise mititica, pt a-mi demonstra ca din cauza asta plange copilul... De cum am iesit din cabinet, s-a linistit instantaneu. Iar asistenta... acra - e putin spus.
Ceilalti 2 dr au zis ca nici vorba de sindrom otic, copilul e perfect sanatos, doar ca are nevoie de supliment de calciu si D3 fiindca are un mic deficit datorita faptului ca in State nu se recomanda asa ceva. Dupa 10 zile de supliment, fata mea s-a intremat,arata mult mai bine.
Madaluta, noi am facut vaccinul(Infanrix Hexa) la dr. Voinescu si la d-ei costa 2,3 mil. Noi apucaseram sa-l cumparam din alta parte si am dat 2,5 mil. Trebuia sa-l facem cand a implinit 2 luni dar i s-a parut dr ca are putin rosu in gat si l-am amanat si apoi se apropia plecarea si mi-a fost frica de vreo reactie pe avion.
Angi, felicitari pentru primii dintisori ai lui Pupi. E scump foc!!
Ina, nu te mai stresa cu cat mananca sau nu manaca Gabitzu. E un copil frumos, dezvoltat normal si fiecare copil are ritmul lui de crestre. Si Alessandra mea, uneori mamanca 120 ml, alteori doar 30 dar nu ma agit, atata timp cat nu plange de foame si creste normal. Cand ne vedem si noi?
Mav, iti trimit SMS cu nr meu si scuze pentru intarziere. Distractie placuta la munte!
Pupici tuturor!
Mami de
Yannia spune:
Am uitat ceva:
Jojo-Miha, e o dulceata printesa ta. Are niste ochii de ma innebunesc. Si fata mea are ochi albastri si sper sa nu se mai schimbe, cu toate ca nu prea are cu cine semana.
Mokika, sanatate multa! Eu m-am facut cat Casa Poporului si am crezut ca m-am dereglat de la tiroida. Mi-am facut analizele si am costatat cu surprindere ca au iesit bine.Asta inseamna ca nu am nimic, doar ca am mancat eu ca o nesimtita. Am 72 kg de la 56!!! Asta e... le dau eu jos, incet, incet. Nici infometarea nu e o solutie. Ai grija de tine!
Monica, nu te mai stresa. Uneori ies niste concedii grozave atunci cand te pregatesti mai putin. Concediu placut si noroc de vreme buna!
Mami de
Ingerash_M spune:
Buna ziua si de la noi!
Intrebare pt fetele care au nascut prin cezariana: Cum este cu recuperarea de dupa? La cat timp dupa operatie ati stat cu puiul vostru? Durerile sunt chiar asa de inspaimantatoare?
Pe mine, practic, ma sperie mai mult nasterea naturala si toate complicatiile care pot aparea: circulara de cordon, suferinta fetala, epiziotomie, travaliu f lung, dureri infioratoare, senzatia ca "nu se mai termina odata"....
Voi ce ziceti?
am vazut poze frumoase de printessa de jojo_miha - m-am indragostit de okisorii ei.
Poop pe toata lumea!
Mihaela
33s+
poze cu noi
andicu spune:
Hello tuturor.
Doc si Mav, vacanta placuta si vreme frumoasa!
Noi am avut sambata motul, a iesit f bine, copiii fericiti ca erau pe langa apa ( am facut la o terasa pe malul lacului, in Mamaia).
Filip a luat de pe tava: briceagul care avea, de fapt, tot felul de scule, pixul si pachetul de carti de joc!
apoi pensula si busola ; la bani nici nu s-a uitat!
Si ca sa ma lamuriti si pe mine cam ce o sa fie baiatul meu, uitati-va si mai de aproape , la pozele noastre : Motzatul
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007) Birthday Boy
Ontica Camelia spune:
Salut!
Am pus cateva poze/filme cu plimbareatza Teodora Lucia.
Andicu, "Motzatul" este fermecator! Se pare ca veti avea un "mariner" in viitor
, tinand cont ca a luat si busola. Tortul arata foarte bine, unde l-ati facut? 
Jojo Teodora este dulcica, dulcica. 
Alina, Monica drum bun si odihna placuta.
Ina fiecare bb are ritmul lui, incearca sa te obisnuiesti cu ideea, ca nu te mai stresezi in plus.
Angeliques felicitari pentru dintzishori!
Multa sanatate!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
ina78 spune:
Mav, Doc concediu placut!!! Nu vreti sa ne luati si pe noi in valize?
Yannia ne bucuram ca sinteti bine. Ti-am trimis PM.
Andicu am vazut un marinar frumusel foc. Si o familie frumoasa si fericita. La multi ani inca o data si sa aveti un baiat sanatos si norocos.
Cami ce d-soara frumoasa aveti. De fapt d-soarae... ca am vazut noi la pitici... doua printese. Are mama cu ce se lauda.
Ingerash eu am facut cezariana. Si nu regret deloc. Am facut ptr ca a fost decizia medicului, insa incurajata de mine. (nu mai puteam astepta mult, insa nu aveam contractii sau dilatatie). Operatia am avut-o la ora 14.00 (ajunsa la spital la 13.30 cu apa rupta) iar seara la 20-21 ma ridicam in fund (nu usor dar nici imposibil). A doua zi la prinz stateam sprijinita si mergeam la baie. Iar bebe era de dimineata cu mine in camera desi era prematur. sa spunem noroc... sau vointa. Trebuie sa crezi ca te refaci repede, sa nu o vez ca pe-o boala.
Despre refacearea efectiva... cam la 2-3 saptamini nu prea ma mai deranja... doar stiam eu ca e acolo... dar nu ma ami tinea. De la 1 luna, 1 luna jumatate... sint ok, nu o mai simt deloc. Deci... din punctul meu de vedere ... a fost ok.
Va pup pe toate fara exceptie.
Eu si bibiloiul meu... care ... papa cind si cit vrea el.
eu - Ina si minunea noastra mica
ege spune:
andreea,sa va fie de bine motzul!
cami,am admirat-o si eu pe teo,plimbareatza
eu,sufar cu caldurile astea.simt ca ma sufoc.mi-a crescut destul de mult burtica in ultimul timp.imi caut o rochita de ocazie si nu gasesc.
tr sa ies,nu ma lasa ege la calc.pupici
ege
24+ sapt
si
arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
mocutza spune:
buna ziua la toata lumea si concediu placut calatorilor!!!
Am facut echo la Ciufu astazi....programare abia peste 2 saptamani facea insa am mers acolo, am asteptat vreo 2 ore si ma bagat printre alte paciente, a fost foarte draguta.
Bebelina e intr-adevar mai mica cu 2 saptamani iar placenta are grad de maturare III pt 36+4 zile ceea ce nu e ok si de asta a crescut f putin in ultima luna.
IR-urile sunt bune, deci copilul se oxigeneaza ok, din alte puncte de vedere e ok, e proportionala cresterea.Acuma astept sa vina medicul meu peste 4 zile sa merg sa ma lamureasca ce se intampla, poate ca nu a vrut sami spuna, habar nu am, cert e ca lucrurile nu sunt chiar ROZE din punctul meu de vedere si din ce am citit pe net, insa eu nu sunt medic, in principiu el stie cel mai bine cum stau lucrurile si ce trebuie sa faca.
Cam atat, mam mai linistit un pic doar, incerc sa nu ma stresez insa dupa ce am citit care sunt efectele placentei mature mi se ridica parul in cap...
o zi buna va doresc!!!
36+
mocutza 33+