Gravidute si mamici de Constanta (26)
Raspunsuri - Pagina 18
Mokika spune:
Salutare!
Au aparut primele efecte negative ale dietei mele. Mi s-a prabusit sistemul imunitar. Pe langa o raceala care nu ma deranjeaza foarte tare mi-a aparut o candidoza. Eu faceam candidoza numai cand luam antibiotic fara sa-l asociez si cu un antifungic. Si nu mi s-a mai intamplat de foooaaarte mult timp! Mai ales ca nu am mai luat nici antibiotice in ultimul timp. Dar iata ca acum am surpriza asta ... ce sa fac? M-as duce la farmacie sa-mi iau singura niste ovule .... ca doar nu ma voi invoi de luni de la serviciu sa merg la medic, nu?
Am citit despre Lomexin .... ati auzit ceva? se foloseste in doza unica dar este disponibil in mai multe concentratii .... cum sa fac?
Am mai citit si despre aplicatii cu iaurt in zona respectiva. Voi ce stiti?
Iar la dieta nu prea am de gand sa renunt! Daca o voi continua .... voi mai avea surprize? Sunt debusolata ..... Si serviciul asta ma incurca acum asa de tare!

Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
AngeliquedeS spune:
Bunaaa!!
de cand am scris ultima oara abia acum am reusit sa mai intru: veste - ne-au spart cei doi dintisori de jos!!

Va multumim pt aprecierile legate de poze si pt sfaturi.
Mokika , si eu faceam cadidoza de la antibiotic pe cand luam si imi trecea f repede cu Clotrimazol crema, se da dim si seara si inca de a doua zi scapi de simptome.
Cu diversificarea pot spune ca avem un noroc chior, nu mi-a facut Pupicu mofturi la nimic si deja mancam 10 legume, de ieri am inceput cu carnita de pui in legume iar la fructe - miam-miam
Mada eu i-am facut vaccinul de stat, cumnata mea i-a facut copilului acum o luna cel privat si a dat 150 ron pe el de la dr ei
Eris, eu sunt ff multumita de scaunul de masina de la Chico, eu il folosesc si in casa ca balansoar sau in curte afara
Va pup ca il am in brate si zici ca-i viermisor!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
eris spune:
Angi deja 2 dintisori!!!Ce super cred ca e asa haios.Noi nu dam semne ca ne-ar iesi vreun dintisor dar nici nu ma lasa sa ma uit.Ce legume ai mai pus in supita in afara de cele pe care ni le-a recomandat dna Dumbrava la inceput?Le-ai introdus de la 6luni pe restul? Eu ieri i-am dat lui Iannis mar cu putin pepene galben si i-a placut tare mult.Tu ai introdus masa de la ora 5?Ce iaurtel ii dai?Faci tu?Scuze de avalansa de intrebari. 
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by eris
Angi deja 2 dintisori!!!Ce super cred ca e asa haios.Noi nu dam semne ca ne-ar iesi vreun dintisor dar nici nu ma lasa sa ma uit.Ce legume ai mai pus in supita in afara de cele pe care ni le-a recomandat dna Dumbrava la inceput?Le-ai introdus de la 6luni pe restul? Eu ieri i-am dat lui Iannis mar cu putin pepene galben si i-a placut tare mult.Tu ai introdus masa de la ora 5?Ce iaurtel ii dai?Faci tu?Scuze de avalansa de intrebari.
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
Eris, inca nu am inceput cu masa de la 5, am facut o incercare de a-i da branza calcica pe care mi-a refuzat-o cu incapatanare si vreau sa incerc acum de maine poimaine cu iaurt - dna Dumbrava mi-a spus ca putem sa ii dam orice fel de iaurt mai putin Danone si sa nu fie cu fructe.
Pupicu mananca acum asa:
cartof, dovlecel, morcov, telina, patrunjel, mazare, rosii, ardei, salata verde si conopida (asta din urma din borcanel in amestec). prima data, la 5 luni jumate, am inceput cu morcov, cartof, dovlecel si salata verde, fierte, dat zeama si pe rand cate o leguma si pe urma le-am introdus pe restul. Ceapa pun numai la fiert, nu o pasez inca. Din fericire nu mi-a facut reactie alergica de la nimic pana acum, Doamne ajuta.
Legumele de cumparat - la borcanel - nu ii plac, le prefera pe cele facute de mine pe care le pasez si le subtiez cu zeama in care au fiert ele si cu laptic de la mine, din pacate mai mult de 20 ml nu pot sa ma mulg ca as fi preferat sa le subtiez exclusiv cu lapte de la mine.
La fructe nu pune gura neam pe cele facute de mine, le scuipa. asa ca fructe ii dam de la borcanel si a mancat deja mere, pere, caise, piersici si afine. La banana inca ezit ca imi facea eruptie pe piele cand mancam eu.
de ieri am inceput sa ii pun carnita de pui in piure si mananca ca haplea. ieri a mancat 150 de grame si azi a dat gata 200 de grame, m-a speriat mancaul!
Poti intreba tot ce doresti, fara nici o problema. PUP:
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...
Mirela79 spune:
Ce fac fetele in week-end? Eu sunt singura, ca sotul meu e la pescuit. Am si eu o data masina la scara si mi-e frica sa o conduc.

Ieri am gasit pe cineva sa ma scoata din casa si am ajuns la mall-ul nou. Acolo e un loc de joaca pentru copii, pe care nu pot sa-l ratez. Dupa vreo 15 minute observ ca Maria era uda leoarca pe burta si la spate. Ce credeti ca se intamplase? O fetita se scapase pe ea si Maria mea cazuse in balta de pipi. Eu in primul moment am crezut ca facuse pe ea, dar certam copilul degeaba. Fugi cu ea in brate la toaleta (are doar 14 kg), fugi cu ea inapoi, du-te si cumpara-i niste chiloti de schimb, la magazin vanzatoarea nu vroia sa mi-i vanda ca nu avea nu stiu ce cod la ei
, pana la urma am ales altii si m-am descurcat. La final eram rupta de oboseala. De acum nu mai plec de acasa fara un rand de haine la mine.
abibrinza spune:
Buna fetelor!
Noi ne-am intors din concediu.A fost frumos, Victor a capatat un virusel care umbla pe acolo dar am scapat repede de el.Mihai s-a simtit bine, mai putin cand a mancat maica-sa mici si carnati la gratar.Mi-am adus aminte, eu mananc ciocolata si chiar nu il agita cu nimic.
Felicitari Pupi pentru dintisori!Mamico, acum sa vezi muscaturi!
Filip Gabriel, multi ani fericiti!
Gabriel, felicitari pentru increstinare!
Revin mai tarziu.
Pupici,
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008
Mirela79 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare. Stie cineva cum se poate inchiria un spatiu in Carrefour? Adica, cu cine trebuie sa vorbesti acolo, cam cat costa? Ma gandesc mai ales la un spatiu pe culoar nu unul de magazin.
Ce bine ar fi daca m-ar putea ajuta cineva.![]()
ina78 spune:
Mav, Eris, Mada, Mirela, Jojo, Abibrinza saru-mina ptr incurajari. Toate ati cazut de acord ca am nevoie de timp ptr mine. Va voi asculta.
Cred ca ma agit f tare si cu bb Gabi - de cite ori intru la odisee ies tare speriata. Citesc acolo de bebei care papa dublu ... si stiind ca Gabitzu a fost asa mic... intru in panica.
Mai nou nu prea mai doarme... adica doarme ff putin ziua. Si nici stare nu are.
Cam 2 ore / zi sint fara el.. dar atunci nu nimeresc ce sa fac mai repede. Si prin casa, si p-tr mine - necesitati... Iar dupa-amiaza iesim in familie completa la plimbareala. Aici cred ca as putea renunta... dar ne place sa iesim impreuna, sa ne plimbarim.
Am vazut poze frumoase de Ingerash.
Mokika... felicitari ptr perseverenta si putere. Cred ca de la tine ar trebui sa iau exemplu. @ copii, incepi si serv. si tii si cura... asta ar fi chiar... necesara la cele 20 kg ramase dupa sarcina... Dar ma tem sa nu-mi afecteze lactatia si starea de bine... 
Roxx la cit mai multe lunitze sanatoase. 
Noi am inceput sa scoatem diverse sunete.
Ptr cele cu bebei mici, i-am cumparat din Carrefour lui Gabitzu un proiector muzical. Si sintem ff incintati ca-i place. Asa reusim sa-l mai tinem in patutz - caruselul simplu nu-l mai convingea decit citeva minutele - acum sta si 30 min.
Aveti vre-una begonii? Vreau sa mut o begonie intr-un vas mai mare si mi s-a spus ca ii place inghesuita. Asa e? Ea nu mai infloreste si am banuit ca de aceea. 
Angi voiam sa te intreb.. cind ai inceput diversificarea? Vad ca spui si de fructe si de legume.. daca imi amintesc... ai inceput cu supica nu?
Mie mi s-a parut ca dr noastra spunea ceva de 4 luni ptrr diversificare. E devreme?
Va pupam pe toate fara exceptie.
eu - Ina si minunea noastra mica
jojo_miha spune:
Buna dimineata,noi suntem la fotograf,daca o luna nu i-am facut poze ,acum nu ma mai satur,aici sunt o dulce.Ma mir ca a stat cu bentita in cap ,ca nu le suporta i-am cumparat degeaba.
Angifelicitari pt dintisori,nici noi nu cred ca mai avem mult ca tare maraita este de doua zile.
Ina78 nici un copil nu este la fel ca celalalt,uni mananca mai mult altii mai putin ,acum este si cald si e normal sa manance mai putin.
Mokika eu nu mi-as pune sanatatea in pericol pt o dieta si doar sa te uiti la pozele mele si ai sa vezi ca sunt cat casa,nu ai idee cate am incercat si eu si cat imi doresc sa fiu slaba cum eram odata,eventual du-te la un nutritionist.
Va pup!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
concediu
Adryana_4u spune:
Mokika, eu am folosit Lomexin crema - te ungi de 2-3 ori pe zi. ..mie mi-a priit.De ovule nu stiu, si n-as vrea sa-ti zic prostii
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca