Gravidute si mamici de Constanta (26)
Raspunsuri - Pagina 16
AngeliquedeS spune:
Fetele, avem poze noi cu Pupicu la 6 luni http://good-times.webshots.com/photo/2482203690065968642bONzNn
Va cer un sfat mai ales celor care "aveti" deja dinti :))
Luni am facut vaccinul de 6 luni, noaptea a facut temp 39, bagat supozitor, marti la fel temp 38 cu 2. de miercuri insa temp e undeva la 37,5 e marait si are o transpiratie rece care ii uda tot capsorul, de ex acum a dormit o ora in patul nostru si cand s-a trezit cearsaful era ud in zona ude a stat capsorul. Aseara la 11 s-a trezit plangand si plangea de ne-a speriat, ne-am urcat in masina, am dat cateva ture si dc nu se linistea ne-am fi dus direct la spital. A adormit, dar la fel transpirat, ieri nu a papat f bine, azi la pranz nu a vrut sa pape legumele, era marait, avea 37,4, i-am dat nurofen, a adormit si cand s-a trezit a papat imediat toata portia de legume. Gingia nu ma lasa sa ma uit la ea dar mi se pare inflamata jos. E tot cu degetul in gura. In rest, e fff vioi si rade la fel de mult ca inainte. ce sa zic?? S-o fi suprapus vaccinul cu iesitul dintilor? Sau toate starile astea sa fie exclusiv de la vaccin?
Imi cer scuze dar nu am citit ultimele pagini din capitolul asta, sper ca sunteti bine si voi si clopoteii.
O atentie speciala pt FILIP GABRIEL care a implinit un anisor!!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
ina78 spune:
Buna seara!
Vad ca sint numai vesti bune si frumoase. Exceptind-o pe Angi unde desi e neplacut - sper sa fie o veste buna la mijloc si sa iasa dintisorii. Ce copii mari aveti!
Andicu am vazut poze.. sinteti niste frumosi. Bb e superb. A crescut frumos.
Aseara am vazut si printesica roz a Madalinei... acum parca mi-as dori si o fetitza. e o dulce. Noroc cu Mav ca ma convoaca... ca altfel ar avea un finutz tare statornic - in casa...
si o mamica de fintz tare ... picata in oboseala ori depresie.
Intreb fetele care au avut depresii... cit mai dureaza starea asta? Desi cred ca acum e oboseala... simt si o forma usoara sau ... mai putin usoara de depresie, nemultumire.
Yannia trebuie sa le facem cunostiinta puilor nostrii. Ca doar isi vor aniversa in citeva zile primele 3 luni de viata.
Agatha sper ca ai nascut, ca sinteti bine si tu si bb. asteptam vesti. Va dorim sanatate.
Mocutza eu stiam ca in ultimele saptamini bb se misca mai greoi. Asta ptr ca e mare si are mai putin loc de miscari ample. Eu la 35 sapt am nascut, asa ca ... prea multe legate de aceasta perioada nu stiu.
Roxx multa sanatate micutului.
Ege si eu am insomnii. Dar si bebe.
De aceea sint zombii... cind nu pot sa dorm eu, cind el... si uite asa am niste restante. Odihna placuta. Nu poti incerca sa reglezi din alimentatie? Ce maninci si ce bei seara?
Pupam pe toata lumea...
Fetelor ce mai face Bisous?
eu - Ina si minunea noastra mica
Ereena spune:
avertisment = incalcati regulamentul!!!
Roxana
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
madaluta spune:
angi: eu cred k de la dinti e toata chestia.dar nu te astepta k maine sa si vezi dintisorul iesit. pe ei ii doare si cand creste sub gingie. Incerca sa folosesti dentinox gel sau calgel. darius avea imunitatea foarte scazuta in perioada dintilor si imediat racea sau facea rosu in gat.Febra n-a facut, dar si asta e un semn dat de scaderea imunitatii .Multa sanatate si sa nu dureze toata povestea asta...
Ce vaccin i-ai facut infanrix? cat mai costa k si noi tb sa-l facem sapt viitoare.
Ina: nu-ti poti lua cateva ore libereintr-o zi si sa ti le petreci asa cum ti-ai dori? adica sa faci o baie relaxanta sa dormi sa citesti ceva....mama sau soacra nu il pot lua pe gabitu intr-o dupa-amiaza? cred k ai mare nevoie de relaxare si odihna...
Andicu: e superb marinerul...sa va traiasca si asteptam poze si de la petrecere!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
andicu spune:
Multumim de complimente! 
Angi, frumos foc, ca de obicei, Pupi cel zambaret!
si eu zic ca e de la dintisori, mai ales daca febra e sub 38. si nu mananca. Poti sa vb si cu dr de fam sau la Homeomed, sa-i prescrie Camomilla Vulgaris, granule, e f bun pt dintisori.
Ina, incearca sa-l lasi cu cineva cateva ore, 2-3 ..si iesi din casa, du-te, fa-te frumoasa, mergi la shopping sau la plaja..relaxeaza-te. Si nu te gandi la vinovatie ca e normal sa clachezi la inceput si sa te odihnesti un pic, din cand in cand. 
Mada, Infanrix Hexa e in jur de 250 lei.
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007) Birthday Boy
Ingerash_M spune:
Poze proaspete cu burtik in albumul 2008!
...daca vreti sa ne vedeti...
Poop pe toata lumea!
Mihaela
33s+
poze cu noi
ina78 spune:
Mi-am luat liber 3 ore... in care mi-am facut piata, am mers ptr diverse lucruri ptr bebe, am platit diverse facturi.
Asa ca ... sper data viitoare sa fie ptr mine acele ore... acum n-a fost sa fie.
Diseara sper sa ma relaxez ptr ca iesim. Poate-poate.
Astazi ma plingeam iar ALinei
ca bebe nu amninca suficient. Din cele care ati hranit bebelusii din biberon: cam cit mincau copilasii vostrii la 3 luni?
Va pupam.
eu - Ina si minunea noastra mica
mocutza spune:
Buna dragelor,
Am fost azi la medic si bebelina e ok, nu e nimic in neregula care sa justifice intensitatea slaba a miscarilor, miscari care de ieri au inceput sa prinda intensitatatea de alta data.Insa echograful mia indicat sarcina ca fiind mai mica cu 2 saptamani, ceea ce pana acum nu sa intamplat.Medicul a zis ca nu sunt motive de ingrijorare ca datele sunt incadrate in normalitate insa uitandu-ma acasa pe celelalte masuratori am observat ca intotdeauna masuratorile au aratat exact varsta gestationala a sarcinii si acuma sincer sunt ingrijorata, am comparata datele de la ultima echoigrafie si am observat ca bebe a crescut dar nu atat de mult incat sa indice cu exactitate saptamana 36 sau 35+ macar.Voi ce ziceti, i sa mai intamplat cuiva? Nu vreau sa devin paranmoica insa datele echografice indica clar.......
Medicul e plecat incepand de maine si mai merg peste 2 saptamani.....eu sper totusi ca e ok.....acuma DOAMNE AJUTA!!!
Astept sami spuneti daca sa mai confruntat careva cu acest lucru..
mocutza
36+
eris spune:
Ce faceti fetelor?Eu nu am putut sa mai intru de ceva timp dar azi cum mi-a mers netul am citit si am si vazut poze de bebei frumosi.
Noi suntem bine papam bine zic eu adica la 11 papam cam 120 fructe cu branzica si 50ml suc iar la 14 cam 160-180 de supica piure de legume.Dar papam si laptic dupa mese cam 30-60.De martea viitoare introducem si masa de la ora 17.
Ina Iannis la 3 luni manca intai de la mine si apoi mai manca inca 90-120ml supliment
MocutzaSarcina mea intotdeauna a fost mai mica dar la 39 de sapt arata deja de 36 deja ramasese in urma cu 3 sapt si atunci dr a luat decizia sa fac cezariana pt ca diagnosticul la noi a fost de restrictie de crestere intrauterina.Iannis s-a nascut cu 2600kg si 46cm la 39 de sapt si 4zile.Sa stii ca este un copil sanatos si vioi care a luat bine in greutate.Sa stii ca si un tremurici de mana poate gresi masuratorile.Eu tin minte ca atunci am facet eco atat la dr meu cat si la dna dr Ciufu si la noi a fost la fel la ambele masuratori.Dupa nastere am intrebat de ce s-a intamplat asa iar dr mi-a zis ca din cauza stresului(adevarat pt ca intrasem intro stare asa de naspa ca plangeam intruna ca nu mai trecea timpul sa vina sotul meu din voiaj)si o alta cauza a fost tensiunea care a fost destul de mare in ultimele sapt de sarcina. te pup si aveti grija de voi
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
eris spune:
Roxx super filmuletele cu bebe Luca abia astept sa se ridice si Iannis.Aaa si m-ai convins sa-i cumpar si eu mingiuta de la V-tech.O vazusem pe net dar nu stiam cum e.
Voiam sa va intreb ce scun de masa imi recomandati si ce jucarii ati mai luat la puiuti? Eu am vazut cate ceva pe net si vreau sa cumpar.Vreau sa-i iau un premergator asa:http :// www. crazytoys.ro /jucarii/Jucarii-interactive-24 /VTech-95/861/ Premergator-multifunctional. html(stergeti voi pauzele).Ce ziceti?
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family