Gravidute si mamici de Constanta (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Multumesc, fetelor. Bine v-am regasit. Se pare ca e mai greu cu intalnirile fiindca toata lumea pleaca in concediu, dar veniti voi inapoi... Mav, Monica, concedii placute si sa aveti noroc de vreme buna. Sper sa ne intalnim cand veniti.
Dragelor, daca stabiliti ceva, vreo intalnire, spuneti-mi si mie, va rog.
Agatha,sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.
Daria-Ioana, si eu am aceleasi neplaceri din cauza traficului unde primeaza legea junglei si din cauza oamenilor nepoliticosi. Chiar a doua zi dupa ce am venit, am mers la cosmetica si am parcat masina in apropierea unei vile in constructie. Nu am obturat accesul nicicum. A venit proprietarul tipand, beat fiind, ca nu am voie sa parchez masina pe o raza de 50 m in apropierea casei lui. I-am cerut sa-mi arate un act de proprietate pe acel spatiu si voi muta masina. Pentru ca era spatiu public, nu am vrut sa-mi mut masina, l-am lasat urland si am plecat.M-a facut in toate in toate felurile. Asa ceva nu s-ar fi intamplat acolo.

Mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

AGATHA NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!!

Fac apel la mamicile proaspete cu memorie fresh: cum misca bebele in ultimele saptamani de sarcina 35-38? Nu mai simt miscarile foarte intens, nu mai au aceeasi forta si sunt cam ingrijorata. Stiu ca nu se mai misca asa mult pt ca nu are loc dar totusi cred ca forta cu care se misca ar trebui sa fie aceeasi.

mocutza
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mocutza miscarile ar trebui sa fie la fel de intense,cand esti nelinistita mananca putina ciocolata sau inghetata,daca nu esti impacata fa un doppler.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

agatha3008...nastere usoara,usoara si bb sanatos..

Of ce greu e cu intalnirile astea ..nu putem sa ne nimerim niciodata toate. aseara ne-a luat mav si pe noi la pitici si ne-am intalnit si cu Ina. copiii au fost tare cumintei, sa nu-i deochi, si am putut savura si noi linistite cate o inghetata.

astazi cred k vom iesi la plimbare prin cartier..Chiar..parca eram o gasca destul de mare de aici din Inel II si Coiciu..poate punem de o intalnire la noi in carier, ce ziceti? iesim cu carucioarele?

Doc: drum bun si plimbare placuta....

jojo: parca tu intrebai de dormit cu geamurile deschise.da, noi dormim cu usa de la balcon intredeschisa si cu geamul de la balcon rabatat.Chiar doarme mai bine cand e un pic mai racoare. AC-ul inca nu l-am folosit pt k la noi e destul de bine , tinand cont k stam pe N si nu bate soarele deloc.

mocutza: eu nu prea am simtit diferente in miscarile lui in ultimile saptamani, de aceea nu stiu ce sfat sa-ti dau. totusi dc tu simti k ceva nu este in regula sau k nu este k inainte poti merge sa faci un echo.e chiar indicat pt k astfel vezi dc bb nu cumva e in suferinta.

si eu am o intrebare pt mai proaspetele mamici: unde gasesc un carusel muzical pe baterii? I-am facut lui doc cadou asa ceva, dar nu mai au in acel magazin si tare mi-ar placea sa am unul de genul asta k sa nunmai stau sa invat la cheita...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare

Agatha, nastere usoara si bebe sanatos!!!

Camelia, multumim de urari!
Roxx, bine-ai revenit! tare dulce juniorul, ce-a mai crescut! felicitari pt dintisori!
Mocutza, sa stii ca in ultimele saptamani bebe nu mai loveste asa tare pt ca este mare si nu prea mai are loc; insa am tot citit ca daca nu simti miscarile lui bebe 8 ore, sa te duci sa faci o verificare la dr.
Mirela, eu am masina, si cand n-am , ne mai "arunca" cate-o ruda apoi vine tati sa ne ia.
Mada, am eu ceva, daca vrei. Vb pe mess.

In alta ordine de idei, va invitam sa ne vizionati la sedinta foto : Filip la 1 an

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Birthday Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Andicu superbe pozele,suneti o familie minunata,iar tu imi esti tare draga ca semeni cu cineva drag mie,si bebe poate il fac d-un ginere.
Madaluta in Doraly am vazut carusel, in mai multe standuri.
Imi pare rau ca nu am mai intrat ieri sa vad ca v-ati inatlnit in parc,noi am fost alaltaseara si am stat pana ne-au mancat tantarii,azi cred ca mergem pe la Cazino.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!
Andicu, superbe poze, sunteti extraordinar de frumosi!
Agatha, sanatate, curaj, nastere usoara si bb sanatos!
Faci cezariana sau iti induce nasterea?
Jojo, daca oi mai avea chef, dupa ce ajung acasa -de la munca- si fac un dus... poate vin si eu pe faleza, dar mai pe seara, sa se mai racoreasca putin.
Yannia, trimite-mi nr tau de tel de aci, ca nu l-am decat pe cel din America.

23+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

multumesc de raspunsuri dragelor, maine la pranz merg la medic si vom vedea ce se intampla.

o zi buna in continuare !!1

mocutza
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

andreea,l-am admirat si eu pe marinarul filip.sunteti o fam.f frumoasa.
agatha,nastere usoara si un bb sanatos!
eu am o mare problema:insomnia.nu pot sa dorm.adorm spre dimineatza.azi noapte mi-am pazit fam pana la 4 dim.

ege 24+ sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

agatha
nastere usoara, bb sanatos, papacios, refacere rapida!

andicu, multumim
superbe poze. bb filip e bestial. in unele mi se pare ca seamana cu luca..sau invers

am fost tare suparata azi...luca a facut febra azi noapte, azi dimineata si la pranz...acum e bine si sper sa trecem noaptea cu bine, fara febra.

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput