Gravidute si mamici de Constanta (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mirela, unde ne place noua sa mergem e cam departe: in Mamaia, dupa Rex. Ma gandeam sa incerc mai aproape, dar nu prea stiu unde e bine , curat si nisip fin pt bebei. Eu am facut plaja toata viata intre Iaki si Savoy .
Apropos, am tot citit si eu blogul tau. Povestesti tare frumos! iar povestea despre Sirnea m-a impresionat tare mult!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2008)

Birthday Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Intru scurt, inainte de a pleca de la birou...
Noi mergem la pitici in seara asta, dupa ora 18. Probabil ca o sa ne oprim putin si sus, La Cetate.
Daca mai apare cineva prin zona... dati de veste.

23+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Tot zic sa scriu si eu ceva p'aici si nu reusesc...
Cu intarziere, urez si eu "la multi ani" lui bb Filip, multa sanatate, bucurii si noroc!
La multi ani si pt AndreB! (cu scuzele pt intarziere)
Felicitari pt micutul crestin Gabi!
Bravo bb Serban pt statul in fundulet!
Vazut poze frumoase cu veverita Ana si Teo.

Despre noi...lui Luca i-a iesit si cel de-al doilea dintisor insa tot marait este, cred ca apar si cei de sus. Merge de-a busilea, se ridica in picioruse in patut si pe unde apuca, adica daca stau cu el in pat se apuca de mine si hopa sus! Face si cativa pasi sustinut.
Pt exemplificare, uitati aici si aici.

Va pupam.

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Mav - poate venim si noi caci timpul ne-a facut figura si nu putem merge la plaja .... desi as prefera la Cazino (la acvariu) pentru aerosoli ... nu sunt sigura dar l-as da si putin prin leagane prin parc, so ....

Angi - nu mai spui nimic?

Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'naseara!!

la raport, azi am mancat un morcov mai subtirel intreg (habar n-am ce inseamna in gramaj) si un patrunjel radacina mic-mic, cred ca mai mult pentru ca ii placea sa bage in gura lingurita, care era la oferta cu mancarea...

gratar poate da, duminica asta, ca apoi martea viitoare iara plecam in vacanta, de data asta doar noi doi cu copilu' (la socri acum plecam familia intreaga, toti 5)

monika, , iti tinem pumnii sa gasesti o tanti buna!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Andicu, cu ce ajungi tu la plaja? Eu una nu prea am curaj cu maxi taxi cu Maria. Mi-e frica sa nu fie prea aglomerat. A mea vomita daca nu-i convine ceva. Cred ca e gresita data nasterii la Filip Gabriel. Trebuia trecuta in 2007 nu in 2008. Ma bucur mult ca iti place blogul meu. Ma simt tare bine cand cineva imi spune ca ii place, mai ales ca eu scriu din placere.
Roxx, ce tare e Luca al tau. Parca mai vreau si eu unul mic. Da' imi trece repede.
Doc, bravo la capitolul diversificare. Cand te intorci poate ne intalnim.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agatha3008 spune:

Maine nasc, bebelusul vrea sa vina mai repede!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

agatha,

sa fie un bb sanatos si mancacios si sa ai laptic mult pentru el si sa va iubiti mult-mult!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Nastere usoara, refacere rapida, bb mancacios si laptic mult draga Agatha!
Cu intarziere uram "La multi ani lui Filip!" si ii felicitam pe micii crestini, cat si pe nasii/nasicile lor! Sa cresteti mari, frumosi si destepti!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Nastere usoara Agatha!
Eu azi m-am trezit cu fata la cearceaf,nu-mi convine nimic.Aseara Teodora a luat prima cazatura,era inconjurata de perne dar cu toate astea a cazut din pat in timp ce dormea,am tras o sperietura.................
Va pup o zi placuta!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
concediu

Mergi la inceput